![]() |
|
PVR ready na TOPFIELD 7700HSCINeví někdo jak skutečně vyřešit problém s ex. hardisky na tomto přijimači? Měl jsem půjčený jeden HDD od WD a nyní jsem si koupil 320-ku od Verbatimu s 8MB Cache. Na obou discích se vyskytuje stejný problém a ten pŕoblém má snad milion majitelů tohoto jinak bezvadného přijimače. Všichni stejný problém a to ten, že se občas objeví hláška chyba verifikace dat a tak vám zůstanou pouze dvě možnosti, první je disk sformátovat(tím se pochopitelně přijde o všechno nahrané), druhá možnost je disk přinést k PC a tam jej nechat opravit což trvá poměrně dlouho, v mém případě dvě hodiny! Pak disk připojím k přijimači a normálně naběhne, se vším všudy uloženým. Jde o to, že to strašně otravuje!Rad na tohle téma jsem už viděl milióny ale nic nepomáhá. Jestli někdo dobře ví o čem mluvím a má zaručený tip jak tohle vyřešit, tak mu snad pošlu na dobírku bomboniéru :))) Strašná škoda, protože tento přijimač je jinak vskutku úžasný,taky jeho čeština nejen v EPG vyhovuje stoprocentně R^ Pomóc prosím. Díky za každý ověřený pokus, už nevím co vyzkoušet, timeshift ano i ne, stará mp3 a starý textový soubor taky nepomáhá, prostě to co druhý nebo třetí den pokaždé selže a zase nic nenahrajete dokud to neopravíte na PC (teda pokud nechcete nic smazat, jenže smažte věci co jste ještě neviděli jen proto, aby ten disk hned šlapal) Nedovedu si představit, kdybych měl terabitový disk, no moje nervy! To bych nedal, vidím že i ten 320GB je k tomuhle proto velký, každá oprava pak trvá dvě hodiny. |
rusakov
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
PVR ready Topf.hsci7700Na konkur. foru se to probíralo v sekci přij. Topf. |
MONY
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
Oprava trva 2 hodiny???Ahoj,na tento problem zatial asi neexistuje riesenie, aj ja som skusal stary mp3 subor a nic... ale oprava v pocitaci mi trva iba 5 sekund, nie 2 hodiny - mam WD MyBook 320 GB, vo Win Vista davam iba HDD - Vlastnosti - Nastroje - Kontrola chyb - Zaskrtnem iba prvy checkbox - potom to cele trva iba chvilu... prave kvoli tomu som si kupil druhy WD MyBook 1 GB na zalohu k PC, iba prenesiem tu 320/ku k PC bez zdroja a opravim... |
lianaboy
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: PVR ready na TOPFIELD 7700HSCIMam k TF 7700 HDD 250GB od WD a vubec zadny problem s nahravanim a editaci nemam. Na konkurencnim webu je informaci dost.VU+ Uno 4KSE, Turbo USB tuner DVB-T2, T55(28E,23E,19E,13E,9E,4,8E,1W,5W)
|
Tabi
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: PVR ready na TOPFIELD 7700HSCInerozumiem, bud je pristroj bezvadny, alebo ma vazny problem s PVR, nemam ho, nestudujem jeho problemy a neviem kde je pravda, ale iba jedno z tych tvrdeni moze byt pravdive |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
PVR ready na TOPFIELD 7700HSCIJJ taky mi to Topfield dělal.Disk Verbatim 500Gb.Tak jsem prozatím na nahrávání rezignoval.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
to losparaboTen přístroj není totiž PVR, jenom to další soft umožnil, aby byl PVR ready. Je z prvních HD přístrojů na trhu, takže své už má za sebou. Topfieldy jsou perfektní přístroje, takže obě tvrzení jsou pravdivá, jak už to tak v životě chodí...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: PVR ready na TOPFIELD 7700HSCIten konkurenční web je který? |
rusakov
![]() |
|
TabiTak to jsi skutečně asi jediný, na netu je k tomuhle téma mraky stížností a snad ani neexistuje harddisk, který by nebyl vyzkoušený, jak disky se svým vlastním napájením různých velikostí,značek apd. tak disky napájený přes USB sběrnici. Prostě dělá to všem, asi kromě tebe. Jen u nás v dědině máme tento tip tři kamarádi, a sice jen já mám zatím k tomu přijimači disk ale zbývající dva taky zkoušeli a dělá jim to stejný problém, tak 2-3 krát za týden (cca) to spadne a při zapnutí chyba verifikace dat a disk ti prostě nenaběhne, jako by nebyl zapojený, není pochopitelně ani na displeji, nepomůže reset prostě nic, jen formát nebo vyčistění na pc. Ono se tam totiž zapíše jakýsi vadný toc nebo co a je třeba ho odstranit tím vyčistěním, pak normálně najede, no ale mě to trvá na win xp dvě hodiny!!! Mám 320GB disk, pěkně to prudí. Dávám taky ve vlastnostech jen to čištění. Zkoušel jsem zaškrkávat i tu první i druhou volbu, taky žádnou, vždy mi to trvá dvě hodiny, kdyby to jelo 5 sekund tak to ani neřeším. |
rusakov
![]() |
|
RE: PVR ready na TOPFIELD 7700HSCIMomentálně používá HDD WD My Book Essential 250GB a nahrávání je spolehlivé na 100% včetně vytváření adresářů a přesouvání souborů. Podotýkám, že na HDD mám soubor mp3 s rokem vzniku 2003. Bez toho souboru TF HDD někdy špatně detekoval. Je to jenom o správném výběru ext. HDD. Kolega má WD My Book 320 GB a také v pohodě - tak jsme asi dva ;) Kontrola HDD netrvá na XP déle než několik desítek sekund.VU+ Uno 4KSE, Turbo USB tuner DVB-T2, T55(28E,23E,19E,13E,9E,4,8E,1W,5W)
|
Tabi
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
re: TabiTak prave vcera som opravoval HDD - mam tiez WD MyBook Ess. 320 GB - dal som tam 2 mp3 subory z r.2001 a 2002, tak uvidime...Len pre zaujimavost otazocka - nestava sa niekomu ze pri timeshifte TF nejde odpauzovat? Lebo mne sa to stava dost casto, proste to zostane zapauzovane, pomoze iba Stop a potom pretocit na zaciatok... |
lianaboy
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
Oprava na PC trvá pár sekund.......Tato závada vzniká pouze tehdy když 1. HDD nemá vlastní napájení2. když vypnete reciver opakovaným stiskem vyp.tlačítka na DO 3. při výpadku napájení 4. pokud není zapnut timesift - HDD " usne " Mám WD eisenthal 1T. Oprava na HDD tvá několik sekund ( mám ovšem zatím nahraných jen 50 filmů) |
black52
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
![]() |