![]() |
|
Illusion problém s čítačkou karietProsím vie niekto poradiť úplne mi prestaly načítavať karty v Illusione M3S2 vyskúšal som aj vymeniť Multicam z 2,24 na V 2,43 a nezabralo,inak všetko ostatné šlape vrátane Emu |
patrikcoac
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: Illusion problém s čítačkou karietMusiš tam nahrať multicam 2,41, ide ok je robený pre tento stroj. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Illusion problém s čítačkou karietDo včerajška mi išli aj ostatné Multicamy tam asi problém nebude |
patrikcoac
![]() |
|
RE: Illusion problém s čítačkou karietv aplikaciach je ho vidno - dostaneš sa do neho ??? |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Illusion problém s čítačkou kariet2,41 je vhodny i pro Il M5 ???? DikyVU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310
|
kos
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 983 |
![]() |
|
RE: Illusion problém s čítačkou karietano , je vhodna pre vsetky |
reavis
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 359 |
![]() |
|
RE: Illusion problém s čítačkou karietnemas nahodou zapnuty bloker, a preto ti neprisli zapisy ?? a preto ti nejde karta |
reavis
![]() |
|
RE: Illusion problém s čítačkou karietAhojte,vidim, ze tu rozoberate citacku kariet Illu. Mam starsi Illu M3 s citackou Conax. Viem, ze sa da pouzit soft Multicam aj pre ine systemy ako Conax. Mne ide o to, aby som mohol cez Multicam pouzivat kartu Skylink. Mate niekto skusenosti s tym, ci to funguje bez probs ? Ak ano, aky Multicam treba pouzit ? Nerad by som kupil kartu a mal tmu. Vdaka krasne za pomoc. |
adman
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
RE: Illusion problém s čítačkou karietDavaj pokial mozno niektory z novsich multicamov,alebo posledny.Pripadne prejdi na kynga a mas tiez pokoj.Mozno este je aj spolahlivejsi co sa tyka karty.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Illusion problém s čítačkou karietU M3S sú vám nMulticamy nanič,pokiaľ to nemáte správne hardwarove nakonfigurované!CrtJVC1250i, Topfield7700HDPVR, Showbox-300, M3S-TwinLNB!, M6S, Multibeam-85, Al-100, 5xLNB 0,1W-28,2E.
|
pixla
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
RE: Illusion problém s čítačkou karietnepomohlo ani nahratie 2,41 do predvcerajska mi isli spolahlivo v aplikaciach ho vidim |
patrikcoac
![]() |
|
RE: Illusion problém s čítačkou karietSkús Menu:Nastavenia:O prijímači:tlačidlo A: tu mozes takistonakonfigurovat čítačky. |
dziki
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
RE: Illusion problém s čítačkou karieta v mas tam krizik EMM alebo nemas, v confi , tie zapisy mas asi vypnute a preto ti to predvcerom silo a potom uz nie |
reavis
![]() |
|
![]() |