![]() |
|
Mimo misku-Ufon NetNazdar trošku odbočím k internetu.Chci se zeptat na zkušenosti s 3G internetem v notebooku od Ufouna.Město Brno.Na netu jsem hledal ale čím víc poznatků tím líp.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Mimo misku-Ufon NetNaprostá tragédie Rv To už v KFC apod. je ta free Wi-Fi rychlejší...Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Mimo misku-Ufon NetŠvagr měl a zrušil ho,pomalej a výpadky.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 069 |
![]() |
|
RE: Mimo misku-Ufon NetJe to na prohlížení internetu, skype bych použil spíše na chat. Nic výraznýho. Počkej třeba na toto. Může to být zajímavější. http://mobil.idnes.cz/viceprezident-vodafone-brno-pokryjeme-signalem-3g-v-dubnu-p3f-/mob_operatori.asp?c=A100317_160020_mob_operatori_jmVantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.
|
alda10
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: Mimo misku-Ufon Nettechniku samozřejmě je Free Wi-Fi o mnoho lepší, ale lézt někam kde si nechci nic dát, jen trochu internetu zdarma okusit, asi bych se zfackoval sámpro jakoukoliv práci s e-mail klientem, internetem, pdf, xls, B2B,atd atd to je smozřejmě pomalé, za ty prachy by to mohlo být lepší, ale je to a funguje to, nevím proč by zrovna v Brně měli vyjímku... |
veris
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
@Satak1ver cemu chces a komu chces.Ja ho pouzivam od sameho zacatku.Tehda mel skutecne caste vypadky(cca 2-3x za den).ale to uz neni pravda.Funguje stabilne a nepada.A ze je pomaly? Podle toho s cim to srovnavas.Kdyz mel clovek "vytacene pripojeni" pres pevnou,tak byl vubec rad,ze se dostane na net.A to byla vskutku "hlemyzdi"rychlost,Nez se nacetla dalsi dtranka,clovek si mohl i uvarit kafe a k tomu udelat trebas parek v rohliku ... :-D Mne U:fon fachci spolehlive a stranky jsou nacteny ihned! Pokud stahuju,tak rychlost je cca mezi 80kb/sec - 120kb/sec. Tady je ovsem pripojeni zavysle na momentalni vytizenosti site.Ale U:fon pouzivam proto,ze je mobilni.Doma vyuzivam ADSL-je rychlejsi ...Dalsi vec je pokryti.To není mimo aglomerace zcela optimální-bez antény... Jinak není problém.Funguje a rychlost se bude v dohledné době navyšovat!!!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
Mimo misku-Ufon NetJá bych zeleného panáčka využíval v práci.Na recepci je občas celkem nuda,stačí mi prohlížení stránek,net rádio a e-mail.Mám Netbook Acer.Díky všem za zkušenosti R^O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
![]() |