Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

bezproblémová výpoveď u DigiTV

Zdravím,
chtěl jsem se s Vámi podělit o zkušenost v této oblasti. Stejně jako několik z Vás jsem byl abonentem (řádným) této satelitní platformy. Pořídil jsem hlavně kvůli dokumentárním kanálům takže na druhé staré TV v domácnosti mě kvalita až tak nepálila. Po přidání nových kanálů Disc.W a Disc.Sc. mi humax +IV nebyl schopen rozchodit českou stopu, a to ani po resetu. Samozřejmě se nestalo nic ze slibovaného (upgrade sw příp. výměna receiveru technikem). Proto jsem přesně po měsíci od reklamace napsal výpoveď a jako důvod napsal neplnění podmínek ze strany Digi TV. Dopis s výpovědí jsem odeslal dne 17.3. 2009. Dnes 23.3. jsem obdržel akceptaci výpovědi, ale na základě dohody obou stran a přesně v termínu jaký jsem požadoval. :sly:
Dostal jsem 2 adresy na sklady kam mám odeslat komponenty (Praha nebo Brno více jich v současnosti v ČR není). Nevím jestli je jejich pružná reakce způsobena budoucí výměnou karet ale každopádně mi pozvedla náladu.
Teď už zbývá jen jediné, zvolit si jinou platformu (Sky nebo CS link obě karty už mám).
Tímto bych chtěl dodat energii a povzbudit ty z Vás co se rozhodli ke stejnému kroku.
Hezký den

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter
Odpověď v diskusním vlákně

RE: bezproblémová výpoveď u DigiTV

no ja si osobne ešte počkám nejaký čas a uvidíme čo bude. :)))

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

gunter:

Nějak jsem nepochopil proč bys měl někam odesílat komplety, které jsou v majetku firmy Digi?! To je snad jejich problém, aby si svoje krámy přišli demontovat, příp. jako u UPC Direct ti parabola s konvertorem zůstala a přijímač vrátils na prodejně :zombie:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Po odovzdaní zariadení odporúčam uschovať odovzdávací protokol. Mne sa ozvali po dvoch rokoch, aby som vrátil zariadenie,alebo zaplatil...poslali mi to 2 krát, potom som im radšej poslal kópiu protokolu, i keď si myslím, že som už nič posielať nemusel.

mirec772
Registrace: 3/2010

@ gunter

Kromě Prahy, nebo Brna je teď nově otevřený zastoupení i u nás v Mostě

netace
Registrace: 12/2008

na slovensku je bordel v digi tv,svagrovi rodicia maju 74rokov a dali vypoved z toho dovodu ze sa im prijmac pokazil tak slubovali tri mesiace ze tam pride technik aj listy posielali ze nik nechodi ziadny technik tak sa rozhodli dat vypoved,tak im dali nejaku vypovednu lehotu ale prijmac nik neprisiel vymenit ani opravit,ked im to skoncilo tak im poslali papier ze maju odovzdat prijmac,parabolu,konvertor tak im svagrovi rodicia napisali nech si to da dole technik co to hore daval lebo vyse 70 rocny stary pan nebude lozit po streche,minuly tyzden svagor robil nieco na streche tak to dal dole a ked to siel zaniest tak mu povedali ze to je odovzdane ze ci mali dve supravy,takze sa nebudem cudovat ked sa vymenia nove karty ze dost ludi ich nedostane lebo maju bordel v evidencii

Radko3003
Registrace: 12/2009

dnes už to funguje jinak . Dnes chceš přístroj máš ho , chceš odejít tak jdi nedělají problémy . Jak to vzali mechanici a zaměstnanci přímo digi TV v jedné osobě tak to jde , žádný díleří , překupníci jako před lety - vydřiduchové. Dokonce je i jejich seznam na internetu . Já mám Skylink i DIGI TV obě samořejmě placený , ale rád se stále dívám spíš na DIGI TV a jejich programy , mne ty programy vyhovují.eurospot 2 přírodopisný atd. Dneska i na Skylinku je mazanice taky - sport5 , MGM atd.

standa111
Registrace: 11/2009

gunter

Ja tiež môžem DIGI TV čo sa tíka mojej výpovede len chvalit,už po troch týždnoch po mojej výpovedi mi poslali vyrozumenie koho mám kontaktovat ohladom vratenia ich krámov a fakt všetko prebehlo rýchlo a bez problémov R^

"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."

Nicktos
Registrace: 2/2008

Cca pred mesiacom som ukoncil zmluvu a tiez v pohode. Chceli sice Scart kabel naspat, ktory nebol v ich liste uvedeny, ale mal som ho so sebou. Inak, preco by sa mali s dlhorocnym zakaznikom rozist v zlom ? Ked pride ich nejaka nova ponuka, nemam problem si to dat zase...

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Já dal výpověď a až po roce si přijeli pro satelit. Přesně rok se mi válel doma. Nemohl jsem uvěřit vlastním uším když mi volali že by si ho už rádi vzali. Komedianti. :)))

Mikas
Registrace: 2/2008

Re: netace

kde v Mostě je zastoupení digi ?? Nemáš prosím kontakt ?? díky

erkis
Registrace: 10/2008

standa111

...to asi píšeš o jiné TV Digi,
pokud je jim fuk že přicházejí o zákazníky jen proto že nebyli schopni vyměnit nebo přehrát sw na "jejich" tuneru je jejich problém, jinak žádní zaměstnanci servis nedělají, dostal jsem číslo na technika skrz smontování paraboly a jasně tam bylo uvedeno, že výše odměny je smluvní mezi námi dvěma. Pokud by byl zaměstnancem, bylo by to buď zdarma nebo max. podle sazebníku.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra