![]() |
|
Vantage HD-7100 skusenostidobre rano,chcem kupit tento sat.pristroj. Co mozem cez neho dekodovat,napr.aj ORF paket? Mam kartu skylink,digi TV ma nezaujima.Poradte,dakujem |
peko59
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 178 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: Vantage HD-7100 skusenostiPkud budeš mít kartu ORF řádně zaregistrovanou na rakouského občana, pak ji může bez problému používat i s kartou Skylink v tomto přijímači.Pokud máš na mysli nelegální příjem ORF, pak máš smůlu. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Vantage HD-7100 skusenostiKedze Digi ta nezaujima, nedekodujes cez neho uz nic. Mam Vantage HD 8000S, avsak uz viac by som ho nekupoval. Za tie peniaze by mal pristroj slapat na 100%, ale podpora firmware (aj oficialneho) je mizerna. Dodnes nevyriesili PIP, Timeshift, nahravanie na HDD, ktore viac nefunguje, ako funguje, pri vnutornom HDD (ktory stale zvladne len FAT32...) je potrebne upravit si ventilator, aby sa receiver nezohrieval, atd.Obrazovo je ale inak vynikajuci, mozno najlepsi, len tie doplnkove funkcie su na prd. AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 626 |
![]() |
|
RE: Vantage HD-7100 skusenostipřijímač je to výbornej a oficiální podpora skvělá (až na nějaký ty prkotiny). soft je spolehlivej a stabilní. ale vázne ta NEoficiální podpora, už extrémně dlouho nevyšla nová verze, proto ten přijímač bude brzo zatracen, zavržen a zapomenut. já jsem měl problémy akorát s ovladačem, který se mi nepodařilo nijak vyřešit. takže jsem objednal za 500.- Philipse univerzál (umí se i naučit kódy), tak jsem zvědavej jak to bude fungovat s nímVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Vantage HD-7100 skusenostiPIP, Timeshift, nahravanie na HDD - můžeš být konkrétní?Já tyhle přijímače montuji a řekl bych, že to funguje bez problému. Kompatibilita s externími HDD v rámci možností. Ale to je asi se vším. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Vantage HD-7100 skusenostidakujem a co by ste mi poradili namiesto tohoto pristroja? |
peko59
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: Vantage HD-7100 skusenostiKup 3 Arivy. Tam to funguje a máš je taky na 6let.. :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Vantage HD-7100 skusenostiGolden Interstar GI-S980 CRCI HD_2CR2CI HD PVR |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Vantage HD-7100 skusenosti3 arivy :laughing: a každou z jiný série. geniálníVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Vantage HD-7100 skusenostiKlidne vam ten vantage, vem ho od nekoho, kdo ti zajisti servis, nastavi ti to, da ti tam disk se kterym pojede. Neber to v prvnim shopu, kde je nejlevnejsi. Sam mam mimo jine i Vant.8000S a funguje skvele, PIP nepouzivam, PVR funguje velmi dobre, snad nejlip z HD stroju co jsem zatim mel. Obsluhu zvlada i manzelka a to vc. nahravani |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
@SaxonPIP - v malom okienku ide len staticky obraz. Pohyblivy len vtedy, ak ide o FTA (CT24, TA3...)Timeshift - dodnes som celkom nepochopil, ako to ma spravne fungovat. A nie len ja, ale kopa dalsich ludi na vantagefunclub. Nahravanie na interny HDD - nocna mora tychto pristrojov. Najprv vybrat HDD, ktore je vobec kompatibilne a potom nastavaju dalsie problemy- sekanie, nenahratie zvuku, uplne zaseknutie nahravky, neuveritelna defragmentacia disku pri viacerych nahravkach. Pokial niekto nevyuzije tieto funkcie, ale chce mat vynikajuci obraz, Vantage je super. PIP, Timeshift...kaslat na to, ale to nahravanie ma stve. AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: Vantage HD-7100 skusenostiS nahravanim nemam problem. Disk jsem pouzil specialne urceny pro spotrebni elektroniku, tudiz s nizkou spotrebou a vyssi teplotni odolnosti. Sice to neni nejlevnejsi srac z alzy/ycnegy/100megy ale funguje velmi dobre. Vyber disku je docela slozity, ale dobry prodejce by mel vedet co tam dat. S externimi disky je problem vicemene vzdy a s zadnym ext.diskem jsem nebyl spokojen co se obsluhy tyka. Prehrivani Vantage nevidim tragicky, s akt.chlezenim od Zorbase je jen mirne vlazny,ale i s diskem a bez vetraku, pokud je umisten volne v prostoru se nijak zavratne neprehriva (narozdil od TF7710, ktera ma jeste ke vsemu uplne tragicky servis). |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Vantage HD-7100 skusenostia když už byl dotaz konkrétně na tu 7100S, tak ta nehřeje prakticky absolutně vůbec. je to u HD přijímačů spíš výjimka. pochopitelně může hřát, když do toho někdo vrazí dva CI moduly. to nevímVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Vantage HD-7100 skusenostiU interneho HDD, som sa docital teraz, udajne velmi pomaha format a stanovenie velkosti clustera na 32 resp. 64 kB.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
peko59Nebuď labuť. Toto je najlepší satprijímač bez linuxu čo poznám. Vantage 7100 HD. Všetko šlape ako má, len keď niekto tomu nerozumie,tak to tak vypadá.... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Vantage HD-7100 skusenostiNo povedal by som, ze celkom tomu nerozumeju ani technici vo Vantage... ;)AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
Milan CA co problem s prepinanim radii v novych fw ? Na firmveroch je co este dohanat, len sa obavam, ako uz pisal vortimond, ze s pracou na vyvoji VT-1 pojdu starsie Vantage do haja...AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
LucaBrazzaKeď si nahráš FW 24401, 24101 resp. 25201 toto sú naj FW pre Vantage. FW 24401, 24101 v čítačke otvoria všetko....Ext. HDD cez pripojenie USB O.K. Rádia rýchle prepínanie...U FW 25 201 vychytanejší player, rádia to isté...obrazovo nevidím medzi FW žiadny rozdieľ, lebo upscaling mne robí plazma Panasonic. Čiže, zabudni na ostatné FW a otestuj si tieto a budeš určite spokojný. :) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Vantage HD-7100 skusenostiTak to som v soku, Vantage nezvlada Timeshift a PVR funkcie, Vantage 8000 - 550 eurovy stroj, Ariva za 130 ecok ma uz tieto funkcie zmaknute R^ |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Vantage HD-7100 skusenostiDyť to říkám pořád, ber 3 kusy, dokud je!! :razz:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Vantage HD-7100 skusenostijako když jdeš v létě pro pivo. stačí říct: dreimal bitteVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Vantage HD-7100 skusenostiJen zkousejte chlapci zkousejte Arivy a podobne jine HD za 3000. SW mozna maji vymakanejsi, ale casem se muzete podelit o zazitky z toho, kolik casu jste meli prijimac doma a kolik casu byl v oprave nebo s nim byly nejake trable.Vantage je podle mne jeden z nejsolidneji postavenych HD prijimacu. Mam 8000S s int. diskem uz rok a pul a stale jede bez zavahani. A to jede cca 13hodin denne. Pokud se vse nastavi korektne a zvoli se spravny disk, neni problem. Timeshift a PVR funkce vcetne ovladani prehravani, na rozdil od jinych co jsem mel moznost poznat, prave funguji vyborne. Jedu na sw 02.52.01. Ony "problemy" hodne casto byvaji mezi dalkacem a zidli :-) A to predevsim kvuli tomu, ze uzivatel naprosto nechape, ze je to zase jen a jen pocitac, ktery kdyz se zahlti napr. rychlym prepinanim a tim i spoustenim a vypinanim timeshiftu (mazanim a zakladanim novych souboru) za soucasneho nahravani na jinem kanale proste nemuze bezet optimalne rychle. Zkuste si na PC soucasne spustit DVD rip a k tomu mu nalozte spustenim 3 aplikaci naraz. Vsechny operace budou trvat X krat dele. |
Hatori
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
RE: Vantage HD-7100 skusenostiNo idem vyskusat este ten fw 025201...AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: Vantage HD-7100 skusenostiTo, co popisuješ o PIP potvrdit nemohu, nikdy jsem si toho nevšiml. Pokud neznáš smysl a funkci Timeshift, pak nechápu, jak si na něj můžeš stěžovat. Já jeho smysl a funkci znám i chápu a používám ho ku spokojenosti. PVR používám denně a až opravdu na občasné zaškubnutí při přehrávání, které se dějí pouze na nahrávkách CTHD a NovyHD nemam nejmenší problem. Vantage jsem nevymyslel, Vantage nemiluju a tudíž ho nemam zapotřebí obhajovat před kýmkoliv. Arivu začnu brát, až nebudu od prodejců poslouchat, kolik se jich jim vrací na reklamaci. To, že je tu pár jedinců, kteří ji museji montovat, aby si vůbec něco vydělali, to neberu jako bernou minci. Neberto to nijak osobně ani zle, je to pouze osobní názor.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@lucabrazza :presne tak, ako ti písal MilanC. Vantage mám 2 ks a za 2 roky ani jediný prúser. Ani jediný. Všetko šlape, PVR na 100%, timeshift na 100%, timer na 100%. Obsadené 2x UNI čítačky + 2x CI. Používam 2 externé HDD My Passport 500GB WD, bez akýchkoľvek problémov. Nahrávam 3HD programy súčasne a bez problémov. Nahrávky sú všetky bez rozpadov, sú synchrónne , nevypadáva ani obraz ani zvuk.Skutočne nemám s radou HD žiadne problémy, ale vážne. Len naozaj treba zvoliť ten FW, ktorý ti najviac sadne, jednak po obrazovej stránke a jednak po funkčnosti. Netreba sa zbytočne hnať vždy za najnovším FW... FW používam tie, čo ti napísal MilanC, sú overené a spoľahlivé. |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
![]() |
|
TimeshiftMohol by niekto vysvetlit, ako to funguje ? Na DVD rekorderi, co som mal predtym, to islo v pohode. Ale tu...idem trebars na 20 min prec a chcem si dat nahrat klip, co som nedopozeral. Stlacim Timeshift, nahrava sa na pozadi...co dalej ? Ak dam stop, raz sa mi pusti zaznam, inokedy nic. Play/Pause ?Dik. AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |