Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Dobrá zpráva pro SDčkáře rodiny Ferguson

Oznamuji Vám, že včera vyšel nejnovější firmware
FK-6900CR_2010.03.22_117_NP.zip
http://www.ferguson-digital.eu/pl/pobierz/Odbiorniki-satelitarne/FK-6900-CR/FK-6900CR_117_NP.zip/

http://www.ferguson-digital.eu/pl/pobierz/Odbiorniki-satelitarne/FK-6900-CR/FK-6900CR_117.zip/

který řeší jednu velmi podstatnou věc a to, že konečně čte správně kartičky Gital, tedy ty nejstarší první a druhé verze, ostatní třetí a CSLink byly v pořádku.
(celkem jsou vydány 4 verze karet)
pro ty kterých se to týká doporučuji si vytvořit nový setting a po naladění i s vloženou kartičkou natvrdo (kolébkou) vypnout a zapnout stroj a vše jede jak má

Skutečnost, chcete-li urgenci z mé strany (pro ty co mě znají) nemusím uvádět

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dobrá zpráva pro SDčkáře rodiny Ferguson

Babui dík za info, ale spíš mě zajímá ta recenze na téma FK6900CR, FK7900UCI, ARIVA atd s kartami SKyLink (Irdeto PI-sys) o kterém jsi psal. Kdy bude?

netace
Registrace: 12/2008

@netace

pocky ty si nejaky hotovy s tych kariet irdeto ... zeby si mal nieco za usami s non licenced CW prijimacmi ?? :laughing:

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004

mmt, o recenzi jsem psal v tom smyslu, že "počkejme si na recenzi" ale nemyslel jsem sebe, ale pana Ing. Švehlíka o které jsem věděl, že se připravuje a dopadla nad očekávání

na nové kartičky je opravdu čas...

držme se tématu-dobrá zpráva je v tom, že fergusoňáci, třeba ještě na verzích AF 6018-7018 mohou v klidu upgradovat na USB/PVR model SD, což do této chvíle prostě se stärými kartičkami nemohli, tedy pokud nemají zájem o HD třídu

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

@Babui

R^ R^
Už zbývá jen fk7900. Ahoj

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

já myslím, čistě logicky (protože o tom nic nevím), že se nemusí s těma uni čtečkama ničeho obávat. taková je prostě u nás realita a když bude chtít CSLINK a SKYLINK prodávat svoje služby, tak to v těch emu přijímačích prostě bude muset fungovat. v tomhle je digi a upc ve výhodě a je to jeden z důvodů, proč používají ty dotovaný přijímače.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

To máš pravdu, výhoda je to pro digi a upc, ne pro zákazníka.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

jistě. ale myslím, že skylink už toho má taky dost, jak jim tam neustále někdo nadává na infolince a bombarduje e-mailama, že mu nechodí zápisy na nějakym číňanovi

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

"Budoucnost systému CryptoWorks
Jak jsme již mnohokráte deklarovali, Skylink nemá v úmyslu v příštích letech vypnout stávající systémy CryptoWorks ani měnit stávající přístupové karty prodávané v posledních letech. Podpora systému CryptoWorks je společností Irdeto garantována minimálně do 31. 12. 2012. Ani po tomto datu však nepočítáme s vypnutím CryptoWorksu.
Prodejci certifikovaných přijímačů s dekodéry CryptoWorks ani jejich majitelé se tedy nemusejí obávat. Na trhu je přes milión těchto karet a Skylink počítá s jejich podporou i v dalším období."

at se dari, ahoj ;)

btw ja nevim jestli doziji do zitrejska a ne co bude po roce 2012... delate bububu a jde o h...o

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

škoda, že se nedržíš tématu...a reaguješ na věci, které jdou mimo tebe,neřešíme zkostnatělou U*C
Jasně zde uvádím jaký problém byl, jak je vyřešen, kopíruješ zde zprávu Skylinku a já píši o Gitalu/CSLinku.
Mám zájem lidem, kteří jsou do tohoto problému zainteresovaní tuto zprávu veřejně sdělit, protože jim to pomůže a možná i náhodný čtenář si z toho vezme ponaučení.
Více takových jako ty a můžeme to zde na parabole zabalit, protože nebude chuť ani důvod o čemkoliv psát, mám samozřejmě na mysli info či zprávy k věci, tedy k určitému problému, který je a byl úspěšně vyřešen

fergusonům se bude určitě dařit dále HOJ

Babui

Babui

Zdravím.Jen dotaz,jestli nechystají i nový soft pro 7900.Mám tam ten nejnovější 2.1.0 a stejně mám občas po zapnutí satu po nějaké delší době problém s naběhnutím skylinku.Díky.

jm57
Registrace: 1/2008

Babui

si nak zratej dve a dve kdo zacel psat mimo tema vyreseni problemu s Gital card...

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

alfasex

bože mluvím s idiotem nebo co?
pokud se chceš věčně zapojit do diskuze řádně si přečti o čem je...
právě o kartách gital a to jmenovitě ;P

Babui

jm57

je to celkem složité, potřebuji udělat výpis a tento stroj nemám doma, takže urguj svého prodejce, momentálně Ti nemohu pomoci

Babui

kecy, kecy, kecy, jeden druhy i ten treti

rj45
Registrace: 6/2007

:8)
jen se usmívám jak jsi rudý :laughing:

Babui

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra