Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Kaon KSC 570

Zdar nechodí server sat.us.pn a potřebuji kamarádovi dát do kupy Kaon KSC 570, neboradíte někdo kde sehnat originál loader. Sice se to tváří že je tam správný soft, ale kombinací tlačítek ž+m+z+menu se nedostanu na klíče? Kde může být chyba?

gozer
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kaon KSC 570

a odkedy ma Kaon KSC 570 CX moznost emu s orifg softom ked zhanas donho original loader ?

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004

Někdy je to kombinace tuším zelené tlačítko a menu.

lukas79
Registrace: 3/2008

kaon

zlute+menu

swat
Registrace: 9/2009

Pokial viem, tak EMU FW nie celkom dobre chodia s originalnym BL (neda sa napr. odlocknut channel lock). Daj tam BL 2.9.1v4 a nemas ziadne problemy. S tymto BL chodi aj original FW. Nevidim dovod davat tam original BL. Ale pokial by si velmi chcel, niekde mam original FW aj s originalnym BL pre 12.C1.A5, ale musel by som velmi dlho hladat :))) .

vado

Problém je, že kolegovi to chodilo, pak dal z nepochopitelných důvodů factory reset a od té doby ani ťuk. Zkoušel jsem tam nahrát BL 2.9.1v4, tváří se že se nahrává, ale je tam stále verze XY, soft jsem mu tam taky poslal správný, ale stále nic nerozlouskne? Proto jsem chtěl začít od původního softu a pak tam dát nový BL a FW

gozer

Zavisi od FW, ktory je tam aktualne. Niektore FW nedovolili prehrat BL na iny, ako mali v sebe. Vtedy je nutne najprv napalit do kaona FW, ktory dovoli prehrat BL a potom tam dat novsi BL a FW. Aky je tam aktualny BL a FW ?

vado

Musím zjistit, ale tip je to dobrý, proto mně napadlo dát tam origo firm a pak to zkusit znovu.

gozer

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra