![]() |
|
PC na plazmeAhojte chalani, mam doma počítač napojení na CRT monitor na rozl.1280x1024...je to max.rozl.ktore ten monitor zvláda.Ak ho prepojím cez vga na plazmu lg 42pg1000 už ma grafika pustí až na 1920x1080.A chcel by som vediet že či je to ozaj v tom rozlíšeni /i ked plazma mi tolko hlási že je/, ked udaj k plazme bol že max.rozl.je 1024x768...Dakujem za odpoved :)Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: PC na plazmezáleží na tom rozlišení toho zobrazovače pokud má max 1024x768tak proto max!že Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
PC na plazmeAj som si myslel ale hned po prepnutí na plazme na vga vstup mi v lište na obrazovke vypisuje rozlíšenie a tam mi ukazuje 1920x1024 tak preto ma to trochu zmiatlo...dík za reakciu R^Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
![]() |
|
RE: PC na plazmeJe přece možné, že plazma zobrazuje 1024x768 bodů, ale kabelem umí přijmout i vyšší rozlišení a přepočítá si to pak na to svoje 1024x768. Takže bych se nedivil, kdyby grafická karta posílala 1920x1024, protože nepochopila, že je to zbytečně moc. Při připojení PC bude hlavně problém s aspect ratio. |
Aley
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
RE: PC na plazmeu mňa je pomer strán vždy ok, nech tam dám rozlíšenie aké chcem, tiež mám plazmu 1024x768. Keď tam pošleš vyššie rozlíšenie, má to výhodu v tom, že ikony nie sú ako taniere. Telka si to prepočíta do svojho natívneho ako potrebuje. jediný problém sú čierne pruhy po okrajoch obrazu, ale to sa dá nastaviť v ovládacom paneli - u mňa je to Catalyst. Aj keď v tom novom som to hľadal dva dni a šlo ma rozdrapiť od jedu. Prípadne v TV zapnúť funkciu presahu obrazového rozlíšenia, ale to nefunguje moc dobre. |
linomnc
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
linomncJa tam nemám čierne pruhy ani ked je v 1920x1024 ani v 1024x768 aniv ..... R^ Len ma zaujimalo ake tam naozaj je v plazme, lebo ked pustam synovi tak rozpravky tak sa mi obraz zdá lepší ako DVD :)Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
![]() |
|
johntak to máš šťastie s tými pruhmi, ja keď preinštalujem mediacenter, vždy sa s tým musím prplať, mám P42X10E.pokiaľ púšťaš dvd z pc a je to krajšie ako dvd z dvd prehrávača, asi to ten počítač ešte nejako upravuje, ale to neviem. Aj mne sa zdá video z pc krajšie ako z dvd prehrávača, ale asi je to tým, že mám nastavený trošku vyšší jas a kontrast. |
linomnc
![]() |
|
linomncJa nemusím robit nič s /ako píšeš mediacenter ani v Nvidia ovladačoch/, to som robil iba vtedy ked som prepojil grafiku cez tv out /cinchom/.Teraz len na grafike vytiahnem kabel od monitoru, napichnem tam vga kabel a hned to fičí..len mi lezie na nervy stale to vytahovanie a zasuvanie kablu....Ak by niekto vedel ako by sa to dalo obíst nejakou redukciou alebo niečím podobným.....Prajem peknú NedeluPredstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
![]() |
|
RE: PC na plazmekdyž máš plazmu jako monitor PC, tak si dej bacha na vypalování statických obrazu!!!Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
fpsfpsto už dáááávno neplatí,nestraš lidi jedinou kdysi nevýhodou těchto zobrazovačů |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: PC na plazmeNo až tak často to zase nemam prepojene, len teraz som do pc nahadzal 150 filmov a nechce sa mi to všetko vypalovat, tak to prepajam len ked chcem pozerat nejaky film.... ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
![]() |
|
johnja to tam rvem cez HDMI, cez D-SUB (VGA) to samozrejme čierne kraje nerobí |
linomnc
![]() |
|
![]() |