![]() |
|
TOPFIELD - SOUBORY REC A JEJICH PŘEVODJAKÝ POUŽÍVÁTE PROGRAM PRO PŘEVOD REC DO DVD?JDE MI O SD I HD / H264 AVC / |
pet8808
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 109 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD - SOUBORY REC A JEJICH PŘEVOD1: pravidlá treba si ich znova prečítať.2: čo je to prevod rec ? vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD - SOUBORY REC A JEJICH PŘEVODDVR-Studio HD - výborný soft pro převod HD i SD ze satelitu |
Serano
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD - SOUBORY REC A JEJICH PŘEVODU starého Masterpiecu /5010/ jsem používal Altair program, pomocí kterého jsem stáhnul soubor do počítače. Tady ho už přehraješ s VLC, nebo s lepším KM playerem. Převod na DVD s ProjectX, atd. Prostuduj Topfieldové fora, jinak jak jsi spokojený s novým strojem? |
badr
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
TOPFIELDS příjmačem jsem spokojen.jen zápasím s převodem.začal jsem verzí VideoReDo Suite.Při zvolení CREATE DVD , AUTOR,program nepřevede celý soubor , a nahlásí mi : there was a problem finalizing the output file.Please see the Videoredo.log file for details. Vytvoří se složka VIDEO_TS , v něm je jen vob soubor. Podobně se chová i když dám výstup do mpegu. |
pet8808
![]() |
|
RE: TOPFIELD - SOUBORY REC A JEJICH PŘEVOD2 roky používam Nero 9 k úplnej spokojnosti. |
janja
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
TOPFIELDUMÍ NERO I HD ? H264 avc |
pet8808
![]() |
|
TOPFIELDZvládne bez problémov i HD, ale len originál kúpená verzia, iné nie ktoré boli k dispozícii pred cca dvoma rokmi. |
janja
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD - SOUBORY REC A JEJICH PŘEVOD1. ProjectX a pak IfoEdit (oba free)nebo 2. Nero 9 (koupená verze umí i HD nahrávky) Skylink/+13°+19.2°+23.5°+28°/VU+ DUO
|
pekad
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
TOPFIELDa umí kombinace PROJEKT X A IFO EDIT I HD NAHRÁVKY ? |
pet8808
![]() |
|
rec nejde spustit ani převéstJá bych se zdovolením zeptal,tady to furt někomu jde převést ten šílený soubor rec,ale já vyzkoušel úplně všechny programy,které se všude doporučují a ani jsem ho nedokázal pustit,natož převést a to jsem zkoušel verze oranžový dolar,modrý,napůl dolar,bílý,kopie DEC,prostě úplně všechno a nic,nechápu teda jakto že to někomu jde.Díky za odpověď. |
rezzba
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |