Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

parabbola 190

zdravim všechny,chci se zeptat jaky je rozsah přijmu v Praze,děkuji

buky
Registrace: 11/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: parabbola 190

od jedného rohu k druhému.Bude ti to tak stačiť ?

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

nebydlí on za rohem a pro to se ptá :D

netace
Registrace: 12/2008

parabbola 190

oneeeee: :laughing: :laughing: R^ dobrý
buky: jestli bydlíš ve Střešovicích tak je lepší 2,6 m
:8) R^ a bude to OK. R^ jenom tam nesmí být ten malý prostor co uvádí oneeeee
:8) :8) :laughing: R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Myslím, že mu jde spíš o Bohnice.

Hujer
Registrace: 4/2004

Já už se přestávám divit,

že nejvíce volebních preferencí má ČSSD, ale hlava to nebere. Tolik i d i o t ů v národě je snad na světový rekord. Jak někdo může vyplodit takovýto dotaz, to je opravdu mimo můj rozsah IQ. Jestli já asi nebudu Forrest Gump? Jenže to bych asi takovéto dotazy dokázal ignorovat. Lidi, já jsem asi nějakej divnej.

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

Enik

No na spríjemnenie záveru dňa je ten výplod aj na niečo dobrý. Ono sa to vždy na víkend hromadí.Nevieš čím to je ?

oneeeee

Podle toho co delas. Uklzecky kolem 15 tisic, mamageri i 200 tisic mesicne cisteho.

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

vy magoři jdete se bavit jinam,ja stojim o normalni odpověd Rv

buky

Napísal som ti normálnu odpoveď , tvojej normálnej otázke.Ak to popíšeš podrobnejšie dostaneš aj podrobnejšiu odpoveď. Tak smelo do toho , kým sme tu.

oneeeee

konečně normalni slova,jde mi o to,mam parabolu 115 a dostanu se od 80E-45W a chci se zeptat kam bych se dostal se 190 jestli ma někdo nějake skušenosti,nechci snad moc

buky

to buky

Česky: 80E - 45W (někde více,jinde méně),záleží na vkusu každého "soudruha"......

Zkus otázku položit "jinak"....

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Možná Tě to překvapí,

ale se 190 parabolou se dostaneš od 45W po 80E. Tím opakovaným dotazem jsi jen potvrdil moji původní domněnku. Nebo si snad myslíš, že s větší parabolou budeš vidět i pod horizont?

Enik

Z parabolami rôznej veľkosti sa dostaneš len tam kam ťa pustí motor ,poprípadne kam ti to dovolí najlbližšia prekážka. Čím väčšia parabola tým je to presnejšie , a máš šancu chytiť aj slabšie signály.
No a to si mohol napísať hneď na začiatku ...

oneeeee

eniku,jseš totalni Rv takovy jako ty zde nemaji co dělat,maš vubec satelit,vyskoušej třeba libim se ti :ogre:

buky

parabbola 190

né jonem co píše oneeeee,ale i to,že musíš tam na východě to řešit i dost induviduálně,s tím,že jestli máš motor,tak na západě to zas nebudeš mít OK ,a už toho nech,zkoušej,makej a pak piš!!!!Ptej se pouze,když Ti náhodou něco nepůjde,a né dopředu než začneš něco dělat!!!!.
Já už jsem s těmito parametry parabol skončil,mě stačí
7 družic a nevím na co koukat dřív/třeba ve sportu/

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

jasně,chci jen vědět jestli se mi vyplati investovat do větši paraboly

buky

@buky

A nejsi tak trochu arogantní?
Odpověděli ti dobře, za to, že nejsi schopný pořádně a srozumitelně formulovat dotaz si můžeš sám. Jak mají ostatní poznat, co vlastně chceš, když to nenapíšeš?
:fuming:

125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434. Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.

D2MAC
Registrace: 8/2004

Enik

Nic ve zlém Tvoje příspěvky měli vždy určitou uroven.
V poslední době co od Tebe čtu tak se stáváš obyčejným sedláckým namachrovaným machrem..
Zkus se vrátit zase na zem a nemyslet si o sobě že jsi nejlepší sat.montér na světě...

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

ja že machruju,podivejte se kolik je reakci a kdo mi poradil,same blbosti a když už někdo poradi tak :kup a potom zkoušej: takže nic,děkuji a končim toto tema.

buky

to pat

Je až dojemné jakou máš péči o moje vychování. Obecně platí, že na hrubý pytel patří hrubá záplata, a na bl_bou otázku většinou příjde bl_bá odpověď. Když někdo neumí číst, tak se ptá, a když se neumí ani zeptat tak nadává do (nevhodné slovo)ů. Nemyslíš, že vychovávat by potřeboval někdo jiný? Pokud se tu s lidmi jako je buky bude zacházet v rukavičkách, tak to tady bude za chvíli vypadat jak v parlamentu. Stále tu totiž přibývá těch, kteří nechápou rozdil mezi diskusním fórem a FAQ.

Enik

to buky

Aneb kdo chce kam pomožme mu tam.........se 190 si pomůžeš třeba na 28,2 E či 26 E či 7W .Ale to by tě tyto pozice musely zajímat.......Pěkný zbytek digitálního weekendu.

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

enik

Jasně máš pravdu a je pravda že tazatel se ptá trochu hloupě a nemotorně,jen mi zaráží jakým zpusobem mu to dáváš sežrat a dávaš mu to najevo.
Jinač jak už jsme psal určitě něco umíš a své práci rozumíš jen mi prostě vadí to vyjadřování k němu.
Ale v pohodě.Přeju hezký večer.

pat
Galerie: pat

Konkretne se 190cm
Pokud jde o Ku dostanes se prijmove na 58W, stejne tak i v C-Bandu. Na vychod nejspis pouze na 85,2E (mozna). Ostatne to si muzes skusit i se stavajici parabolou. Je to o prekazkach, tve vysce nad prekazkami, nad zemi a taky nadmorske vysce. Nekde na parabole by mel byt kalkulator pro vypocet elevace. Zda uz jsou tam i nove druzice nevim.

https://www.parabola.cz/abc/azimut-elevace/

Teoreticky, pri nejake super pozici chytnes na vychode i Jamal na 90E v Ku i C. 58W jede dobre uz i v Brne.

wenk
Registrace: 4/2006

Pat se vyjádřil velice přesně.Bylo by lepší raději na takové dotazy nereagovat než udělat z tazatelů (nevhodné slovo)y a dávat tak najevo svou nadřazenost.To platí pro všechny kteří zde tak odpovídají.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

reaguji pouze na wenka.Děkuji za odpověd,jsi jediny kdo mě dokazal poradit i když jsem špatně formuloval dotaz,ostatni by si měli vzit přiklad

buky
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra