![]() |
|
sky ukak mam kartu od sky v UK je teoretická možnosť, že mi bude fungovať v niektorom v prijímači okrem original prijímaču od SKY alebo v nejakom module? :lookaround: |
misko78
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
Sky UKKarta (biela, kedze modre su uz vyradene)v pohode funguje na prijimacoch Vantage v citackach(oskusane na Vantage 8000)kde v pohode idu aj update. Potom karta v pohodicke "hraje" v Dreamoch - prevadzkovana cez Smart Go+ reader.Z moduloch som ju skusal na Diable 2.3. Modra karta este slapala v T-Rexe, avsak biela uz nie! Ine prijimace som doteraz nemal k dispozicii. Snad niekto prida viac. Origo prijimac sa vsak oplati mat po ruke, pretoze ak nahodou sa nieco vymkne spod kontroly, tak nic karte nepomoze viac ake nacitanie update v SkyBoxe. NIKDY NEPREPISUJ/NEZAPISUJ NIC DO KARTY VO VANTAGE, Cez jeho menu sa to totiz da. taktiez je dobre VYBRAT KARTU PRI PREPISANI SOFTWARE, inak si koledujes o telefonat do Sky a reaktivaciu karty. Rv Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 195 |
![]() |
|
Sky Uk"NIKDY NEPREPISUJ/NEZAPISUJ NIC DO KARTY VO VANTAGE"To aby nedoslo k nedorozumeniam - v menu prijimaca je totiz moznost napisat cislo do karty. Funkcna biela karta vsak ziadne cislo (S/N prijimaca) neobsahuje. Pekne je vsak zapisane na starych modrych kartach. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 195 |
![]() |
|
RE: sky ukVetsinou zapisy na kartu bezi tak na mesic a pul. Vzdy je nutne, ani ne doporucene, ale nutne, protoze Sky uvadis urcite udaje pri aktivaci, jako je SN receiveru, verzi FW, EPG apod.A taky byvaly i u prijimacu jako Dreambox problemy pri aktivaci. Novou kartu jsem zatim mimo ofiko Grundig nezkousel, ani nevidim moc duvod, ale predpokladam, ze casem se implementace na jinych receiverech doladi. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: sky ukNutnosti jsem myslel mit origo novejsi receiver. Nektere starsi boxy uz nejsou podporovany a nebezi na ne upgrade FW ze satelitu. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
![]() |