Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Výběr programů na Skylink

Nechápu jednu věc v novém výběru programů... Proč dávají k možnosti HBO HD a Cinemax , nebo jen HBO HD ještě verzi HBO SD , když je programová skladba HBO u obou verzí shodný ? Toto chápu například u ČT1 nebo Novy, protože to je zadarmo v základním balíku, ale toto opravdu nechápu, v čem je ta strategie Skylinku, tomu bych fakt chtěl přijít na kloub :)))

jurkaturk
Registrace: 4/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Výběr programů na Skylink

Doplňuji u neplacených programů (základní balík) možnost se zadarmo podívat na HD programy beru jako velice vztřícný krok pro zákazníka ze strany provozovatele R^ a tleskám tomu jako zákazník , ale u prémiových programů, když už si objednám HD, tak proč se dívat na shodnou programovou (obsahovou ) verzi ? Samozřejmě pak na obyč. HBO ani nekouknu Není to plýtvání místem ??? Třeba u HISTORY A HISTORY HD je rozdílná programová skladba proto, jsem měl zaplaceno Multi HD , protože jsem chtěl sledovat obě verze a to kvůli obsahu .... Rv

jurkaturk

Jaké plýtvání místem máš na mysli? Zřejmě místo pro zápisy na kartě? :laughing:

Je to sqělé, že to je tak jak to je. Důvod ti nebudu popisovat.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

No možná jsem to plýtvání místem přehnal, nevím jak to na transpordéru přesně funguje, třeba to není zabírání místa, ale když už si objednám HBO HD právě kvůli HD kvalitě, proč tam ještě dávají SD verzi ta je mi přece k ničemu, když tam je stejná programová skladba ne ? Není to zbytečné ?? :)))

jurkaturk

Obě verze se vysílají, jen ti na kartě přibude zápis, takže o žádné plýtvání nejde.
Ihned mě napadají 2 důvody proč přijímat obě verze. Tak trochu namáhej mozeček. Zbytečné to opravdu není.

Tomik535

Fakt nevím , nic mě nenapadá asi jsem blbej jak veverka :)))

jurkaturk

jurkaturk

Ti,co maju SD prijimace akoze kvoli tomu,ze je tam HD verzia nemaju pravo pozerat SD verziu?? Okrem toho,SD verziu siri na svojom TP CSLink,nie Skylink....najskor studuj a potom pis chujoviny

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

tak jo, jinak jde vám history HD ??? Mě už asi od 6.00 hod. nejde ....

jurkaturk

Jinak krvavý pse vždyť ti co mají jen SD přijímače, tak si můžou objednat HBO a CINEMU v SD, tak čo to tu trepeš za chujoviny ty ?

jurkaturk

jurkaturk

Ja som nic o plytvani kapacity ako niekto nepisal....btw. uz sa tu x krat pisalo,ze je to tak spravene aj u platforiem v okolitych statoch,ze k HD verzii dostane abonent aj SD verziu

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

ta info tu bola este predtym,nez sa vedelo,ze Skylink skutocne HD verziu zaradi..treba viac citat

Blooddog

proste je to tak nastavene programerom,tym,ze by Skylink nedal k tomu aj SD verziu,by nic neusetril,akurat ty by si nedostal vsetko,co mas v cene

Blooddog

prostě mu to příde drahý, tak pátrá čím to je :laughing: bože. HBO HD za 100 Kč měsíčně vám prostě nikdo neprodá. pochopte to. čumte si na DIGI a dejte pokoj už s těma cenama

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Cena za HBO je uplne primerana. Kto nechce, nech si to nekupuje. A komu sa nepaci, ze je tam zaroven HBO SD, tak nech si ho jednoducho nenaladi.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

vždy sa najde volaký tajtrlík korý bude rýpať

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Prostě jen, že logičtější by bylo mít tam verzi HBO2 v SD.

Nervoš
Registrace: 1/2006

Já jsem tajtrlík? Ty jsi tajtrlík! :)))

Tomik535

Ja myslim ze ten nazor chapu, je opravdu zbytecne mit balik kde jsou oba programy totozne, pouze rozdilne kvalitou. Kdo ma HD sat, bude sledovat verzi HD a SD mu je ukradena.

VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8

flukes
Registrace: 11/2007

no právě proto tam je (ta SD verze). protože je to jedno. NEPLATÍŠ ZA NÍ NAVÍC. a jestli se ti to nelíbí, tak si to neplať vůbec

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Wortimond, najdeš v mých příspěvcích větu, že by mi to připadalo drahý ? Nanajdeš !!! Tak mi toto nepodsouvej!!! Mě jen připadalo zbytečný, když bych si zaplatil HD HBO, proč tam je i SD, když se stejně budu dívat na HD. Nakonec proč nedá Skylink HBO HD a k tomu třeba ještě 5 SD verzí, to by byli frajeři :))) :))) :))) :))) :))) Teď nakakám ty co obhajují HBO (i když já si ho možná taky objednám), vzpomínám si úplný začátky UPC, to teda byly v té době prdy filmy, akční, sci - fi atd. (super) na HBO, na to se dalo dívat, i když to opakovali do zblbnutí, ale teď je to sice pořád nejlepší filmový kanál v nabídce, ale co se týče programové skladby, tak je to jen o trošičku lepší než FILBOX HD,prostě to šlo s nabídkou dolů, tak HBOčkáři dejte mi kartáč za můj názor :))) :)) :)

jurkaturk

a čo ked majú v dome hd+sd zdielanie hmm
na jednom bude hbo hd a na druhom sd

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

v tom máš ale naprostou pravdu. to dřívější HBO bylo mnohem lepší, taky si pamatuju. jednak proto, že se dřív natáčeli mnohem lepší filmy (tenkrát novinky) a taky uměli vybrat do programu i opravdu zajímavý filmy. potom jako kdyby ten výběr filmů dostal na starost někdo jinej, kdo si potrpí spíš na takový "evropský" filmy po americku. a to není to, v čem jsou američani nejlepší

vortimond

tohle je, v čem jsou američani nejlepší :)))
www.youtube.com/watch?v=IBgzNXvNzPU
pro někoho čistě akční blbost, pochopitelně. pro mě vynikající sci-fi

vortimond

Co jsou dobré filmy, pro každého něco jiného. Měl jsem dlouho HBO od UPC. Některej film opravdu sedne, ale většinou to podle mne bylo směrováno na puberťáky a opravdu dost mi vadilo, že ve 3/4 filmů hráli černoši, přitom proti černochům nic nemám ... asi nějakej můj paradox.
Přesto už kvůli tomu HD obrazu si to objednám.

Nervoš
Registrace: 1/2006

Jupí tak toto vysvětlení beru, to mě nenapadlo, protože já mám HD v obýváku i v ložnici a vyprdl jsem se na sdílení a v každém mám kartu zvlášť, ať má Skylink nějaký prachy na rozvoj no né ?? :)))

jurkaturk

Platit v jedné domácnosti čtyři stejné balíčky je prostě blbost :-/

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra