![]() |
|
zdielanieFunguje zdielanie medzi opticum 4160tx a opticum 4060tx /aký soft/-ďakujem. |
spektrum
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 16 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: zdielanienemas zac a kukni na stranku http://tvojpredajca.sk/zdielanie/Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RE: zdielanieR^ :laughing: :))) |
janlop
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 228 |
![]() |
|
RE: zdielanie VFMno neviem či zdielanie je až tak oficialna záležitost a či predajca ti je povinny taketo udaje poskytnut....ale ako píšem, nie som si istý tak ma hned nepodrežte :laughing:Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: zdielaniespravny postreh.. je to nelegalne, tak isto ako aj pisat o tom na tomto serveri .. takze preto taka ironicka odpovedLenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
![]() |
|
RE: zdielaniepochybujem ze je to nelegalne v jednej domacnosti |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: zdielanieNa druhou stranu, prodejce ti to kolikrát opravdu i rozběhá. Plánuju taky sdílečku a prodejce mi to prý i nastaví a zprovozní. R^ |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
RE: zdielanieje to nelegalne aj v 1 domacnosti. ak neveris zavolaj trebars do skylinku, cslinku alebo upc.legalnu zdielacku ma iba digi u svojich dualboxov Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
![]() |
|
funtomasVlado má pravdu, aj v 1 domacnosti je to nelegalne, lebo vždy je pre providerov lepsie ked si objednaš aj 2 kartu /oplatí sa im to dokonca aj ked ti ju daju so zlavou/Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
![]() |
|
Vlado...to berem je to nelegálne a to zdielanie mi už pije krv je to tu každý druhý deň,ale zdielačka u digi? veď sú tam predsa dve karty ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: zdielaniejj, su tam 2 karty za jeden poplatok.. doteraz som nepochopil k comu tam sluzi ten prepoj tf. stvordratomLenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
![]() |
|
RE: zdielanielegislativne to bude trochu inak1) domacim zdielanim v 1 domacnosti (home sharing) neposkytujes nikomu obsah urceny pre majitela karty, 2)neprekonavas ziadnu ochranu, nic sa zdielanim neprelamuje Podla vasej logiky, by som si musel kupit druhu kartu aj do dvojtunera ... je to rovnake ZDIELANIE karty medzi 2 tunermi a je irelevantne, ci su tunery v 2 roznych krabiciach, alebo v jednej. To, ze sa zdielanie, opakujem v 1 domacnosti, nepaci providerom je jasne, ale neznamena to, ze to je nelegalne. Radit spytat sa u providera to je rada za deravy gros |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
losparaboKtorý prímač má v originálnom softe zdielanie ???? Neviem o žiadnom...Akonáhle do prímača nahráš iný soft ako originál už je to nelegálne.....Pekný piatok všetkýmPredstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
![]() |
|
RE: zdielanie@losparabo, vidím to úplně stejně. Vůbec nechápu, jak někdo může věřit opaku. Jde jen o technický detail. Karta není omezena na přijímač nebo jeden tuner, ale domácnost.Tak nelegální opticum multiroom už prodávají dokonce i v makru.. :)) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
@johndougTo je blbost. Přečti si paragrafové znění zákona. Možná pochopíš skutkovou podstatu nelegálního jednání.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: zdielanie@johndougasi si malo pozeras novinky: Octagon SF 1018 (HD BOX 9200, Openbox S7-8), Humax iCord (tym som si nie isty, neviem, ci nanahrava zakodovanu nahravku) atd .... s ORIGINALNYMI firmwarom! Ako by inak mohli predavat v EU funkcne twin tuner stroje ? |
losparabo
![]() |
|
RE: zdielaniedoplnim:Ako by inak mohli predavat v EU funkcne twin tuner stroje, teda tie co nahravaju odkodovany program ? |
losparabo
![]() |
|
RE: zdielaniedoplnenie 2.:Octagon 1018 - ZDIELANIE KARTY umoznuje nahravat 2 nezavisle kodovane kanaly z ineho transpondera 2 providera Technisat DigiCorder HD S2X Plus - ZDIELANIE KARTY Přijímač má dva tunery. Umožňuje nám nezávislé sledování a nahrávání dvou různých pořadů z různých transpondérů/satelitů ve stejném čase. Přístroj umožňuje souběžný záznam pořadů z jednoho tunerů až ze 2 kanálů - dekódovací kartu/modul dokáže přijímač interně sdílet ale jen u programů v rámci stejného transpondéru (pro nahrávání například z programů ČT a Nova jsou zapotřebí dvě karty). Humax iCord HD - NEZDIELA KARTU Pokud daný program, neměl v momentu nahrávání k dispozici dekódovací kartu nahraje se tento program kódovaně. Jakmile budete takovýto program chtít přehrát, tak vám Humax nabídne funkci „dekódovat“. Takto si přehrajete takovýto záznam a navíc na pevném disku vznikne dekódovaná nahrávka. Teraz uz si asi mudrejsi a nebudes davat x otaznikov za otazky, ktore nemas nastudovane... |
losparabo
![]() |
|
pro johndougNemůžu souhlasit s tím že když přehraješ jiný firmware než dodá výrobce že je nelegální.Myslím jen že strácíš záruku.Když děláš tunning na autu na motoru to by taky bylo nelegální co se zákona týká,a přesto jsou firmy co se s tím živí! |
charlie
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: zdielanieNie je zdielanie ako zdielanie....Nehovoríme o twin rekorderoch ale o 2 nezávislých prímačoch...Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
![]() |
|
RE: zdielanieAspon tak som pochopil otazku tazatela jaPredstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
![]() |
|
OpticumPodľa najnovších informácii to funguje, ale prijímač, v ktorom je karta, musí byť zapnutý, nie len v standby.Neviem, či je na to aj nejaký špeciálny soft.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 305 |
![]() |
|
RE: zdielanie@johndougale no tak, nezahovaraj, sak nie sme sproti, netrpime stratou pamati a vieme citat, citujem ta: Ktorý prímač má v originálnom softe zdielanie ???? Neviem o žiadnom... Odpovedal som ti, ktore stroje ho maju, na co by bolo interne zdielanie 1tuneru? |
losparabo
![]() |
|
RE: zdielanieEšte jednu otazku na teba,tie prímače ktore si vypísal a máš ich prepojene s druhým prímačom dokážu zdielat s originalnym firmware ???Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
![]() |
|
losparaboV pohode nemam naladu sa tu slovíčkovat....Podla mna je logicke že ked sa opítam Ktorý prímač ma v originalnom softe zdielanie je tým myslené zdielanie 2 roznych prímačov. O twin rekorderoch si tu začal vypisovat až ty...Ak si to ty tak pochopil je to tvoja vec, ale si pravdepodobne jediný.A vdaka romannitra sa snad konečne aj spektrum snad dozvedel odpoved na svoju otázku...hihiPredstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
![]() |
|
RE: zdielaniepleties dve rozne veci, dokonca tri1) poprve si si vycucal z prsta, ze mam nejake primace prepojene, nemam 2) mam primac, ktory dokaze INTERNE zdielat kartu, nikto prosi tomu nezasiahol 3)tvrdim na zaklade znalosti legislativy, ze JE LEGALNE ZDIELAT V 1 DOMACNOSTI 1 KARTU 4) najdi paragraf, ktory urcuje, ze zdielanie kodovania v 1 domacnosti je, aj ked za prispenia upravy softveroveho vybavenia primaca, nelegalne 5) upravena softverova vybava nerovna sa nelegalne, pokial upravou nerobis nelegalne veci ako je pstros Poznamka: 3) je moj pravny nazor na zaklade: - domacim zdielanim v 1 domacnosti (home sharing) sa neposkytujem ziadnej tretej osobe obsah urceny pre majitela karty, 2) domacim zdielanim sa neprekonava ziadna ochrana a nic sa zdielanim neprelamuje Ak tusis, ze my nemame tzv precedentne pravo, je len a len na pravnom nazore sudcu ako rozhodne, to znamena, ze nikto nevie garantovat ako sudca rozhodne a dokonca je mozne, ze v totoznom pripade rozhodnu 2 sudcovia inak |
losparabo
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |