![]() |
|
Nahrávanie na ARIVU 200HDPekný deň. Prosím Vás o info, kto už s tým má skúsenosti, koľko MB zaberie jeden priemerne dlhý film na USB kľúči pri nahrávaní na tomto stroji? Chcem si občas v neprítomnosti niečo nahrať a neviem, aký veľký USB kľúč si mám kúpiť. Ďakujem. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: Nahrávanie na ARIVU 200HDco takto si nahrat skusobne 10 minut a vynasobit si to dlzkou priemerneho (B-ckoveho) filmu |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: Nahrávanie na ARIVU 200HDnaposledy som nahraval na arrive - Enemy at the gates na Nove(Skylink) film aj s reklamami 2,5 hodiny zabral 4,7 GB, Takze minimum je 8 GB. |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Nahrávanie na ARIVU 200HDasi tak, no. minimálně 8 GB ale nejlépe 16 GB. HD stanice v nabídce skylinku mají nízkej bitrate, takže těch 8 by mohlo stačit, to ale neplatí v případě ČT HD.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Nahrávanie na ARIVU 200HDtie piatkove skoro hodinove dokumenty z CTHD mi zabrali 3.76GB a 3.5GB |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: Nahrávanie na ARIVU 200HDto je fakt, tam zase nejsou ty reklamy, takže by museli dávat nějakej velkofilm aby se tam nevešel. protože ty reklamy navýšej ten vysílací čas dost podstatněVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Nahrávanie na ARIVU 200HDChlapci ďakujem za rýchle reakcie. Pomohli ste mi troška sa zorientovať.Ďakujem. R^ |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: Nahrávanie na ARIVU 200HDMyslím, že tyto rychlé informace ti moc nepomohly. Já ti uvedu pár příkladů z vlastní zkušenosti.Není to u každého pořadu stejné.Záleží v jaké kvalitě je pořad vysílán. Velký rozdíl je třeba mezi ČTHD a ZDF ARD HD. Minulou sobotu jsem nahrával z ZDFHD Musikantenstadel, asi dvouhodinový pořad, který zabral asi 12GB. Tedy 6 GB na hodinu. Filmy z Digisat na HBO,Cinemax a podobně potřebují něco kolem 2GB. Mám flašku 16GB, která by na SD pořady asi stačila, pokud nechceš archivovat (sám zhlédnu a smažu), protože těch 6-7 filmů se tam vleze. Ale pro HD rozhodně nestačí. Pokud chceš používat funkci TimeShift, musíš počítat, že tato funkce zabere také nějaké místo. |
F123
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
![]() |