![]() |
|
Nové programy ve Skylink?proč zařazujou SD programy koho nikoho nezajimají a nezařadi aspoň jeden pořádný? už se začínaji chovat jako UPC příště zařadí bebe tv, BYU TV, CE TV, EbS, EbS+, Fashion TV, Fishing and Hunting, Public TV, PV TV, Travel Channel, V Deko, TV LUX, TV Noe, TV Patriot, TV Paprika a Živa, za lidovou cenu 999kč měsíčněDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: Nové programy ve Skylink?Bože, bože, bože.....zase šomranie |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 795 |
![]() |
|
RE: Nové programy ve Skylink?Ten nový dokumentárny bude Viasat Nature. R^ |
Robix2
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
fpsfpsa jak můžeš tvrdit, že sd nikoho nezajímá, a co je podle tebe pořádnej program? Zamysli se taky trochu nad sebou a nad tím co tu meleš za kraviny. RvNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Nové programy ve Skylink?HBO2, HBO Comedy, Spektrum, Zone Reality, sport 2, eurosport 2 bundesliga a ESPN to jsou programy co maj zařazovatDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
fpsfpskde jsi prosím vyčetl to Spektrum a (Euro)+ Sport2? Buď jsem špatně četl nebo to tam není kvůli toho si právě chci pořídit ještě cslink kartuzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
fpsfpsLen za to,ze ty chces kopec sportovych programov?Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Nové programy ve Skylink?už mě je jasno proč ze sta zákazníků chce 99 cslink,skylink Rv Rv Rv |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
pierrepetrNaopak si to chcel napisat...neviem kto by uz len platil rovnaku ciastku za 1/2 programovČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
Blooddognapsal jsem to správně,jakou částku za polovinu máš na mysli?,to nějak nechápu |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Nové programy ve Skylink?Mych6 vs. MultiČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: Nové programy ve Skylink?proč mých 6,to je nejdražší balíček |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Nové programy ve Skylink?total je 290,přes sipo |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Nové programy ve Skylink?lebo total je predrazeny a o zvysku je skoda hovoritČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
fpsfpstlachas blbosti, ale nato jsem si tady docela zvykl...at se dari, ahoj ;) ad1) UPC neres, protoze s clovekem ktery ma tve IQ je fakt zatezko diskutovat ad2) HD channels? a co by si si jako predstavoval aby jeste zaradili? a hlavne kam to maji nacpat? to jako kvuli nakymu fpsfps koupi SkyLink dalsi TP? ad3) skuste prijit do nakyho kramu s 1000kc v kapsi a zacit vykrikovat ja chci todle todle todle (celkova cena bude 5000) jestli odejtete ze vsim co jste chteli... par pacientu tady je fakt funny, lets go .. more fun please! Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
Blooddogjo asi je 99% mých zákazníků d e m e n t n í ch,když chtějí cslink |
pierrepetr
![]() |
|
alfasexalfasex ty si slovak? lebo ta tvoja cestina je zvlastna. Na strednu skolu som chodil v CR a maturoval som z CJ.(inak za 1 :) ) a ked citam tvoje prispevky vzdy mi tam nieco vadi. Si povodom slovak? |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
![]() |