Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Večer na tému...digitalizácia (STV2 dnes od 22:00)

http://www.stv.sk/relacieaz/dvojka/vecer-na-temu-digitalizacia/

PeterHumax
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Večer na tému...digitalizácia (STV2 dnes o...

Tak nezabudni pozerať , lebo to bude pre teba veľmi dôležité. No a potom nám to tu každý deň pripomeň,aby sme na tie tvoje drísty nezabudli. ;P :zombie: :dead: :scared:

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

jo jo tesim sa ako tam idu trepat svoje.hehe... :laughing: ako budu chvalit HD stv3

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Fúha, sry

https://www.parabola.cz/forum/topic-47165/

Nečakal som, že to tu už niekto dal.

PeterHumax

z toho vysvětlení jaký je rozdíl mezi analoq. a diqi.vysiláji jsem pochopilqulový ;P :zombie: :)))

Sestava: Parabola Mascom 85cm, LNB 0,3db,dreambox 500+ , dreamsky nxp256hd, motor SG2100 Golden Interstar 8700CRCI Premium, 62°E-31,5°W

Kubik
Registrace: 1/2006

Slušná haluz - nejlepší zdůvodnění byla ta V polarizace, kde to někdo svedl na mobilní příjem (jakoby toto bylo hlavním posláním DVB-T). A pak ten strejda, kterej se tam zapletl do těch kodeků u MPEG-4 - z toho musel mít běžný user, jenž sotva ví co to MPEG-4 je, hlavu jak balón :laughing:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Teď další perla - u STA se prý musí signál DVB-T rozvádět přímo, protože při konverzi dojde k převodu do analogu a ztratí se např. EPG. Ten brepta asi nikdy neslyšel o měničích z DVB-T na DVB-T... Ta diskuze je nářez :laughing: :laughing: :laughing:

technikTKR

radši na to nedívat... místo toho jsem dnes viděl pořad Slovensko DNES v 19.15 na STV1 a tam říkali, že je třeba nasměrovat anténu na jeden ze 6 vysílačů, a ukázali mapku toho experimentu co běže ldo konce roku Bratislava, Malacky, Zvolen, BB, Košice, Prešov :D A ještě těchto 6 vyjmenovala :D Prostě netuší o co go...

davidkriz
Registrace: 8/2009

informovanie verejnosti na "vysokej" urovni

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Ešte

aby ste nepovedali, že príspevok o ničom, tak si pozrite tento odkaz. ;) http://stv.livetv.sk/tvarchive//video/video.html?video=50667 Dnes bolo v hlavných správach STV o tom.

Inak ešte k tej diskusii, vraj sa STV3 pred oficiálnym štartom nedala chytať cez DVB-T, ďalší výplod, nakoľko ju šírila na východnom Slovensku spoločnosť Telecom Corp., to nebolo spomenuté...

PeterHumax

jo to jsem taky viděl, i to mám stažené... nepochopil jsem to! Splantali asi 5 věcí dokopy co spolu vubec nesouvisí! Babenka: "okrem meteo signalov tu máme už aj digitálneeee heeee ;) "
jsem se tu rehotal fakt... ta je.ba snehovou koulí do paraboly. Dle mne to podle menu bylo Magio. Ale prostě co tím chtěl básník říct???

davidkriz
Registrace: 8/2009

Technik TKR

Ten brepta Ťa schová do vrecka.Dobre to povedal myslel to že sa použijú selektívne zosilňovače priamo a to je najlepšie pre spoločné antény.Meniče majú význam hlavne v analógu kde sa v spoločných rozvodoch ťažko dosahovala potrebná úroveň v dB vo IV pásme.Digitál až takú úroveň nepotrebuje. Rv

Robix2
Registrace: 9/2006

To ale není vůbec pravda a obzvlášť na Slovensku, kde DVB-T vysílá nad kanálem 60 - právě v těchto případech je totiž v STA velmi obvyklé, že se signály konvertorují na začátek UHF pásma (k21, k22 apod.), protože rozvod signálu na vysokých kmitočtech je ve starších STA prakticky nemožný, zatímco u začátku UHF ještě v mnoha případech problém není.

technikTKR

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra