Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

skylink...

tak to jsem trochu v rozpacích... na jednu stranu je priorita HD vysílání a na druhou skore rozšiřování 5:1 pro SD.... čekal jsem více

vicini
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

HBO

navíc když už i Cinemax ,tak si myslím že by nikoho neurazilo přidání HBO2 a HBO comedy které jsou poskytovány k HBO zdarma

vicini

vicini

A kde by tych viac HD programov asi narvali??

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

RE: skylink...

když můžou sdílet s CSlinkem FaH , můžou také HBO2 a pro ten poslední kanál by se místo našlo, myslím že to už by nebyl problém.
jestliže je ale HBO placeným kanálem /prémiovým/ tak si myslím že za ty peníze by zákazník měl dostat vše co HBO nabízí.... můj názor

vicini

naco Ti je to HBO2 a Comedy,tych 12 filmov co tam melu dookola chces este pozerat na 2 a Comedy? staci jedno HBO a hlavne aby to bolo v dobrej kvalite HD.

dysan
Registrace: 8/2008

Souhlsím s vámi myslím si že pro skylink je úplně jedno jestli je tam HBO třikrát nebo jednou,ale je to věc vedení a ty se rozhodli jít touto cestou,já se trošku děsím tím,že stoupající počet programů neustále navyšuje cenu balíčku a stává se tak cenově neatraktivní,já prosím skylink o obdobu mých 6 (cs link),kde by si každý vybral podle svého gusta z SD i HD nabídky já osobně mám HD přijímač,ale HD nabídku si neplatím protože je pro mě málo atraktivní,ale pokud bych ji mohl nakombinovat s balíčkem Multi tak je to bomba,třeba i za těch 350,pro ty co mi navrhnou ať si předplatím oba balíčky za 454 měs. vzkazuju nemám zájem,je totiž určitá cenová hranice za co jsem ochoten platit a 5000 za rok jen za TV je dooost na to že to sleduji jen o víkendech,takže doufám pane Glisník že s něčím podobným přijdete!!! R^

bojda
Registrace: 5/2009

re:

Nakombinovat lze u CS Linku-6 programů (Mých 6)=po zaokrouhlení na stovkové kupony = 2700,-kč,dle vyjádření obchodní zástupkyně CS Linku je to daň za svobodu...Jinak k tomu přidávání programů,myslím,že nelze všechny novinky vypustit najednou,chápu,že je třeba to pozvolna dáfkovat.Co se týče HD programů,tak je CZ nabídka vyčerpaná.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

HBO HD je VYsoce hodnotny program :)))))))))))))))))))))
TO jsem se smichem po*ral.

bluewave
Registrace: 1/2010

Který

filmový bez reklam a s cz dabingem je lepší?

hobo
Registrace: 1/2007

bluewave

cítíme to s tebou R^ R^ R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra