![]() |
|
Cs LinkZdravím, chci se zeptat Vás uživatelů této karty s omezenou nabídkou(na rok nebo dříve s kartou za 999 kč, jak jste to měli později, pokud jste platili neomezenou nabídku po nějaké době(myslím třeba něsíc či více po vypršení platnosti). Koupil jsem si kartu v 12/2006 za 999 kč, využil akce včetně Akce ČT na rok a poté jsem občas využíval placené programy. V lednu jsem se rozhodl aktivovat neomezené programy a poslal sms na 400 kč bonu. Po cca 14 dnech mi zavolali. udělali anketu a dohodli sme se na nějakých podmínkách co se týká aktivace. postupně jsem dobil na sumu 1100 kč, a dnes mi opět volal operátor co a jak. Chtěl jsem to využít s bonusem Totalu na měsíc zdarma, ale sdělil mi že na toto nejde udělat za 1000 kč, ale musel bych dobít sumou 1200kč!, což se mi nezdá. Tak jsem to zatím nechal tak, a teď se rozmýšlím co s tím dělat. Zdá se mi to divné a nefér. Díky za reakceMonoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.
|
libor129
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: Cs LinkTaky jsem měl kartu prvně za 999kč po roce jsem dpolatil 1000kč, pak přišla nova tv a doplatek 200kč. Potom už vše v pohodě a je to ale 4 měsíce jsem přešel z tarifu standart CZ na neomezeně +(plus měsíc totalu zdarma). Jestli je to fér to nemůžu posoudit, protože to byla moje volba při koupi karty. |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
![]() |