![]() |
|
Spojení MS a DiseqcZdravim,mám dotaz. Půjde nějak rozumě spojit výstup z multiswitche MS9/8PIU (2 družice, 8 výstupů) . Do EMP Diseqc 8x1 Multimode, kde mám další družice?. Jde oto, že potřebuji rozvést po domě astru a astru, a zároveň na jednom přijímači chytat jak ty astry, tak i ten zbytek. Díky. |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: Spojení MS a DiseqcDiseqC EMP 162option, popř. rozbočovač sat s diseqC 4/1, zapojíš mezi tv a MS.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Spojení MS a Diseqcje to uplne jednoduche na vstup toho jednoho portu v tom uncommited switchi zapojis ten vystup z multiswitche.na to zadnej option nepotrebujes. pokud tedy tvuj prijimac takovy zapojeni zvladne. no a pak to nastavis tak , ze ty druzice budou na stejnym uncommited portu a za nim budes normalne pouzivat diseq 1.0 AA AB BA BB nebo ABCD nebo jak tomu kdo chce rikat. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Spojení MS a DiseqcOkey, díky. To jsem potřeboval vědět. Dream si stím věřím hravě poradí. |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
![]() |