Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

DIG SAT RECIEVER - TÁHLOVÝ MOTOR

VÍTE O NĚJAKÉM PŘÍJMAČI ,KTERÝ UMÍ OVLÁDAT TÁHLOVÝ MOTOR ?
NERAD BYCH DÁVAL PŘEVOD DISEQC - TÁHL.MOTOR

pet8808
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Máš dvě možnosti

Buď si ponecháš svůj muzeální analog sat. přijímač a budeš s ním točit parabolou a potom přepneš na nový přijímač - což je dost nešikovné.
Nebo si pořídíš "V BOX II" - cena kolem 1300.-Kč, na ten zapojíš kabely od actuátoru (táhlového mkotoru) a budeš V BOX ovládat pohodlně DiSEqC 1,2 pomocí téměř jakéhokoliv přijímače, který s ním pracuje. Každou pozici si budeš muset nastavit a uložit manuálně.

Když budeš náročnější a budeš chtít pohodlí při nastavování přijímače, budeš muset zapomenout na starou parabolu s táhlovým motorem a koupíš třeba motor SG2100 za nějakých 1400.-Kč a dáš offset parabolu alespoň 100 cm a budeš už jen nastavovat GOTO X (USALS).

Táhlový motor by mělo cenu ponechat jen na větší parabole.

Nostalgie je drahá.

bob.r
Registrace: 1/2006

RE: DIG SAT RECIEVER - TÁHLOVÝ MOTOR

Kdysi jsme na bývalé firmě prodávali reciver FTE 600,který uměl analog i digital a samozřejmě měl i pozicionér pro táhlový motor.Možná ho někdo nabídne na inzerát.Dovážely se i příjímače od firmy Echostar ta samá kombinace.Sám jsem ho vlastnil,ale už je prodán.Možná by mohl něco vědět p.Mazálek v Brně.

Fanyn
Registrace: 11/2007

mel bych k dispozici funkcni Manhattan DSR-2500 - analog+digital+pozicioner(na tahlovy motor)+2xCI slot

sateliti
Registrace: 11/2009

děkuji všem za odpověď a za nabídku...
příjmač si ale žádá můj známý a rád by nový...
Vlastnil FTE 600ADP CI. nabízel jsem mu nový příjmač s diseqc motorem ,ale je to KONZERVA.

pet8808
Registrace: 11/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra