![]() |
|
Parabola.czCo si myslíte o tomto zdělení? http://openboxforum.cz/viewtopic.php?f=11&t=4972&sid=82ab1bde088239ab30620f2703376764&start=90 |
Fogo hogo
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Parabola.czže bys neměl dávat samotný odkazy na čtení fóra, kde je podmínka registraceVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Parabola.czmohol by si byt konkretnejsi? |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
RE: Parabola.czno vyval pass alebo to sem klipni wole |
linomnc
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: Parabola.czco treba to sdeleni napsat a nedavat nejake odkazy? |
davebj1
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Parabola.czchtěl říct, že se kvůli tvému sdělelní přece nebude někde registrovat !!! |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
![]() |
|
RE: Parabola.czPardon nevěděl jsem,že to není vidět.citace Nekopírujte zde soukromé vyjádření Paraboly a jiných neseriozních serverů.Veškeré zkopírovaná vyjádření budou nekompromisně odmazána.Openboxforum se nebude podílet na reklamním tahu paraboly a jiných zainteresovaných firem,které z tohoto kroku těží .Jíž z jejích prvotních vyjádření je jasné,že se jedná o jednu velkou blamáž,kterou neustále přiživují.K výměně karet s největší pravděpodobností dojde to je asi jasné,ale termíny typu do konce dubna nesvědčí o ničem jiném,než o neserioznosti a šíření paniky pro svůj vlastní prospěch. |
Fogo hogo
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
Parabola.czno ma iny nazor na pridavanie odkazov druhych net stranok. |
danmikes
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: Parabola.czja len, že openboxáci zo situácie, ktorá trvá už roky vôbec neťažia, však??? Takéto vyjadrenia naznačujú len to, že sa ešte EMUláci pokúšajú uchmatnúť posledné omrvinky zo stále rýchlejšie sa zmenšujúceho koláčika.A najmä z pohľadu legálnosti resp. druhej strany tejto mince dúfam nie sú žiadne pochybnosti, ktorý zo serverov je na tom lepšie... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 783 |
![]() |
|
RE: Parabola.czJá jsem za vodou.Aktivuju si za 200 kč na měsíc, mám Gital tedy ČS link. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Parabola.czKeď skopíruješ ,,A,,tak skopíruj aj ,,B,, ...Já jsem v klidu.Pokud parabola o sobě tvrdí,že je renomovaný server,tak nebude psát neověřené zprávy.Tím,že do článku napíše ,,dle neověřeného zdroje bude výměna ukončena do konce dubna ,,nesvědčí o ničem jiném než o neserioznosti článku a nasvědčuje jinému záměru,proč šířit tyto zprávy. Nikdo není na to zvědav,to zde mít denně 5 krát zkopírované v každém vlákně . OPTICUM xxxx , DM 800, CAS 3, T-REX, SkyLink
T-90: 28,2E 23,5E 19,2E 13E 9E 5E 1W 4W
|
NR Laco
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
![]() |