![]() |
|
externi HDD a prevod TS - Technisat HD8-SXDobre rano, mam dotaz na muj novy externi HDD. Je mozne ze bych HDD rozdelil na dva disky, pricemz jednu cast bych formatoval v PC a druhou cast az v receiveru? Byl by pote prevod TS mozny pres mediaorganizer primo pres receiver, nebo musim stejne propijt PC pres LAN a az pote exportovat TS do PC? Pak by deleni v disku nemelo vyznam. Dekuji. |
nessi
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: externi HDD a prevod TS - Technisat HD8-SXda se dosk rozdelit nabo mit 2. Ja osobne pouzivam 2 usd flash disky, jeden je pro nahravani a druhy pro prenaseni z STB do PC. Na strankach konkurence je super clanek jak na to. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 961 |
![]() |
|
RE: externi HDD a prevod TS - Technisat HD8-SXtoto by zajímalo i mě! Bohužel netuším o které konkurenční stránky se jedná |
rosta00
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: externi HDD a prevod TS - Technisat HD8-SXhttp://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/technisat-hd8-s-export-dat-z-externiho-disku/ |
zzz
![]() |
|
RE: externi HDD a prevod TS - Technisat HD8-SXnevhodne slovo je (nevhodné slovo) |
zzz
![]() |
|
RE: externi HDD a prevod TS - Technisat HD8-SXbohuzel, konkurence od d nelze napsat. |
zzz
![]() |
|
RE: externi HDD a prevod TS - Technisat HD8-SXoK! A DÍKY! R^ |
rosta00
![]() |
|
RE: externi HDD a prevod TS - Technisat HD8-SXAsi dostanem vyhadzov z tohto webu, ale mne je to už jedno. Nechápem, ako je možné, že sa v XXI. storočí niekto bojí konkurencie. Nahradzovat konkurenčné weby výrazom "nevhodné slovo" je pre mňa ako mladého človeka symbolom totality. Za totáče sa nemohlo povedať ono, potom tamto, bolo zakázané spomenúť na verejnosti určité rozhlasové stanice... Ale prvá lastovička je vidieť už rádiách, keď počujem na nejakej privátnej stanici, že "podle ČRo Radiožurnál..." alebo na webw lidovky.cz som čítal, že "informaci novinky.cz potvrdila tisková mluvčí..."4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 380 |
![]() |
|
RE: externi HDD a prevod TS - Technisat HD8-SXJe fakt,že nechápu,proč by sem někdo nemohl hodit odkaz,když je pouze takovéhoto charakteru? |
rosta00
![]() |
|
RE: externi HDD a prevod TS - Technisat HD8-SXNo a ja zase nechapu proc by jsme meli podporovat prasivou konkurenci :fuming:Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: externi HDD a prevod TS - Technisat HD8-SXTento přístup 007 je pro mě zklamáním. Nejde zde snad jen a jen o konkurenční boj za každou cenu, ale i o poučení a výměnu zkušeností. |
kominik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
ja nahravam na Flash vo vnutri a exportujem na USBnajprv som si kupil Kingston 133x 32GB, tam sa mi stalo ze nahralo/nenahralo. Az Kingston Flash odisiel. Tak som ho v ramci reklamacie vymenil za Pretec 233x 48GB. Trocha drahsie (v pomere k inym flash) ale odvtedy mi to ide a kludne nastavim aj tyzden nahravania aj HD a da sa!Sice ma to svoje kiksy - ked pripojim externy USB harddisk a neponuka na neho Export ale len Import. Treba pokuzlit - vybrat ho v menu Organizing media ci ako dat nie Automatic ale ten Flash ako Recording media, znova pripojit USB HDD a potom ide Export. Druha vec co ide ze ked ten HDD odpojite. Aj na Flash pise ze Actual Volume was not recognized ci co, opat treba pokuzlit - dat Accept ze no media, vypnut, vytiahnut Flash, zapnut, zastrcit ho naspat, mozno este raz a opat to ide. Viem divne ale takte fungujem uz mesiace. S tym flashom sa mi to lubi, lebo mozem pekne zavriet dvierka, ziadna dalsia externa USB krabica tam netrci niekde. Jaj este jedna vec od posledneho firmware update sa da formatovat suborovy system vo FAT32, to nerobte, velky disk to rozdeli na X particii tuzim po 2-4GB. Ten stary proprietary TSD linuxovy raw system je lepsi. Ked sa nieco stane dam kontrolu suboroveho systemu a ficim dalej. Mam k tomu Pretecu PCMCIA citacku aka modul do slotu notebooku, skusal som to dat do linuxu a namountovat ale bezuspesne. K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
skusal som aj SD HC/class 6 kartuSD karta na zapis trha ale ak na nu prekopirujem stream tak pozriet sa da plynule,prijimac sam pri teste Test of PVR system ci ako to tam je pre SD kartu napise ze Picture quality only ci co - skratka to medium povazuje vhodne na citanie fotiek ale nie ukladanie videa a pod. K |
krikri
![]() |
|
jaj a tie .TS napalim cez Nero Visionpredtym trebalo .TS prehnat nejakym Remuxom ci co som splasil na nete, teraz .TS ci aj .TS4 napalujem priamo z Nero Vision na DVD. Aj Blu-ray som si napalil pekne. Trvalo to sice 8 hodin :-) ale je na svete!K |
krikri
![]() |
|
kominikNo prave, ze jsme se poucili z krizoveho vyvoje, tak proto mame tento postoj a na nem nehodlame nic menit, at se to nekomu libi nebo ne. Snad jsem to rekl dost zretelne. A co se tyka Technisatu, tak vsechny informace jsou na webu dovozce v sekci podpora, zejmena bych zduraznil ten posledni bod.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
![]() |