![]() |
|
Openbox S8 HD PVRMáte niekto tento stroj? Aké máte skúsenosti s ním?Prehráva cez USB tzv. divx formáty cez usb kľúč alebo externý HDD?Ako šlape HD? dík.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
RE: Openbox S8 HD PVROpenbox S8 HD PVR = Fortis (Octagon 1018, HD box 9200-9300)divx niektore prehra rovnako ako avi (zjavne teda nejde o typ kontajnera) Fortis ale nie je multimedialny prehravac, no ked sa rozbehne Enigma mozno ocakavat podporu pre dalsie formaty externy disk sa da scriptom namountovat pri starte tunera |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: Openbox S8 HD PVROpenbox S 5-7-8 ma este jednu nevyhodu - podpora je na ukrajinskych forach, na cesko-slovenskych zatial nie je ziadnasuvisi to s penetraciou na nasom teritoriu |
losparabo
![]() |
|
RE: Openbox S8 HD PVRv tejto tzv. triede je nejaká značka čo by vystihovala ten základ prehrávania cez usb divx a samozrejme spolahlivosť prístroja.Osobne som si myslel že je tento model na tom lepšie myslím openbox s 8 hd.Niečo podobné openboxu v prijateľnej cene? dík losparabo zatiaľ3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
RE: Openbox S8 HD PVRAsi by som isiel do octagonu...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Openbox S8 HD PVROpenbox je z toho radu fartis najlacnejsiotazka je kde sa vyraba, ci si jednotlive znacky kupili licenciu a vyrabaju sami, alebo cele sasi dodava Fortis cenovo vyssie su podla poradia ceny: HD BOx 9200 - 9300 - dobra CR/SR podpora, spolupraca na fw Icecrypt S4000 (zasa inostranna podpora) Octagon 1018 (fw nemecke fora, inak diskusie totozne s HD boxom na cz fore) |
losparabo
![]() |
|
![]() |