![]() |
|
Jak sdílet Vantage 8000 a dreambox 800 ?Poraďte mi prosím, jak sdílet tyto příjimače. Mám v domě 2x Vantage 8000 a 1x Dreambox 800. Vše mám připojeno přes ethernet do domácí sítě. V Dreamboxu mám kartu skylink i s kopletní multi+HD nabídkou a chtěl bych toto sdílet i do Vantage. Můžete mi poradit?Děkuji |
Fred
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
BohuželHD Vantage umí zdílet pouze mezi sebou.Pouze dva přijímače jednu kartu, nic víc. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
re:Přesně jak píše Saxon, jestli můžu doporučit, tak se zbav (ne)slavného Vantage a pořiď si raději VuDuo nebo AZbox.Tyto přijímače chodí dobře, podpora je taktéž dobrá, Vuduo je vlastně 1/2 Dreambox 8000. Nebo potom také můžeš koupit IPBox 9000, ale to bych volil jako poslední možnost. Pokud neřešíš finance, tak samozřejmě nejlépe Dream 8000 HD, momentálně špička nejen mezi linuxem. Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 394 |
![]() |
|
RE: Jak sdílet Vantage 8000 a dreambox 800 ?Hmm, tak to jste mě moc nepotěšili. Zato ten VuDuo, tak to je jiná - netušil jsem, že něco tak fajnového je. Jako náhrada za ty Vantage 8000 je to super. Teď už jen ty Vantage dát do krabice a někomu je nabídnout. Díky za ten VuDuo !! |
Fred
![]() |
|
@FredA co tak se na to podívat z jiné strany a zamyslet se. Sdílení a emulátor je třeba vnímat spíše jako bonbónek pro experimentování. Přece není možné na tomto systému stavět masový příjem televizních programů pro domácnost, nehledě na to, že provideří stále podnikají kroky proti neoficiálnímů příjmu. Pro oficiální příjem s kartou je Vantage plně vyhovující mašina. Je pravda, že spousta lidí volí pirátský příjem jen pro dobrý pocit vydrbání s něčím, byť jsou finanční naáklady dvojnásobné :))) Tady už je rada těžká. |
Zorbas
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
RE: Jak sdílet Vantage 8000 a dreambox 800 ?Chlapcí, co to je VuDuo .... nemohu najít dobrý odkaz. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Jak sdílet Vantage 8000 a dreambox 800 ?Žiadne VuDuo na Vantage nemáááááá!!!! :) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
@Nervošhttp://www.kramky.cz/digitalni-televize/hdtv-prijimac-vuduo-pvr |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: NervošHledej VU+ Duo...GI XPEED LX3, DM800 clone, motor SG2100
|
milev1
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
Jo joNašel jsem, ale nevím, nevím, do oka mi nepadl :O |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Jak sdílet Vantage 8000 a dreambox 800 ?Zorbas - nemám problém si zaplatit to, co potřebuji a rozodně nejsem zastáncem nelegálního příjmu. Vlastně mi ani o to nešlo. Nevidím nic špatného na tom, když si platím kompletní nabídku od Skylinku a chci to přijímat ve třech místnostech. Když si koupím film na DVD, taky si nekoupím další jen proto, že se na něj chci podívat i v jiné místnosti ve stejné domácnosti. Tak asi tak pro ujasnění a je pravda, že přijímače na linuxu toho po uživatelské stránce nabízejí prostě víc, než Vantage 8000. |
Fred
![]() |
|
![]() |