![]() |
|
MAZ s AZBOX ELITEPoradí někdo, nebo mě navede na stránky,jak se s MAZ 2.3.0.0 dostanu do AZBOX ELITE? Jsem propojen přes router,IP adresu AZBOXU jsem do MAZU zadal,po připojení mi obdélníčky ukazují %(EMU,Flash atd.),ale dále mi to na AZBOX nikde nereaguje.Děkuji za pomoc. |
kkalvos
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: MAZ s AZBOX ELITEco snim chces robyt? ak triedit kanali,najprv ich musis z boxu natiahnut do MAZ,upravit,a poslat naspat.. |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
kkalvosfree myslel urcite - robit |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: MAZ s AZBOX ELITEtak,mam stvorku.. |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
RE: MAZ s AZBOX ELITEjasně nejdříve musíš buď stáhnout setting z AZBoxu nebo si v MAZu otevřít nějakej jinej staženej třeba ze satdigitalne :))) |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
MAZ s AZETBOX ELITEPrávě ty programy nemůžu natáhnout z AZBOXU,protože azbox v programu MAZ nereaguje.Ať v MAZU klikám na straně AZBOX na cokoli,tak se stejně do něj nemůžu dostat.Poraďte,jak "nasát" AZBOX. Dík |
kkalvos
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: MAZ s AZBOX ELITENastavit v MAZ správnou IP adresu AZBoxu, povolit v menu AZBoxu FTP a Telnet. Pak se ti připojí s MAZ k AZBoxu a můžeš si stáhnout svůj setting.Já ho přestal používat, protože tři z pěti pokusů dopadly tak, že mi MAZ setting poškodil a při opětovném uploadu už pak něšlo nic. |
kapiglo
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
![]() |