Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

3D televize

pratele pripravte si prasatka doufam ze ste si nasporili dost finaru pristi tyden se na ceskym trhu zacne prodavat 3D televize uz vidim jaky ficak o ni bude cena 45.000. :))) i pan Malina se vyjadril ze sou pripraveny na 3D vysilani :laughing: :laughing: :laughing: tak proc to nerozjet ve velkym stylu. :lookaround:

image
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 3D televize

Stretnete sa na ocnom,uz teraz tam chodi mnozstvo ludi kvôli PC.Dalsi dôvod cumet do bedne,teda placky.......

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

image

fajn, ze si nas upozornil, hned tam utekam a kupujem aspon 10 kusov, clovek nikdy nevie kedy ich bude potrebovat, blizi sa jar, v zahrade bude treba aj nieco posadit

marek66
Registrace: 6/2006

jo abych nezapomel 3D bryle jsou pribaleny k televizoru. :))

image

A kolik si myslíte, že je natočeno filmů v 3D? HD televize už je tu dlouho a kolik filmů se vysílá v HD ?
Takže 3D TV je pro mě zajímavá tak za 5 let.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

je to prvni vlastovka hlavne ze uz to prislo ja kdyz sem videl prvni film Avatar ve 3D tak me to dost vzalo. ;)

image

je to pre tych čo maju zbytočne peniaze doma 4telky a chcu sa ukazat pred inymiako si pozru doma 3d film 3krat za mesiac,inač ma s toho (nevhodné slovo).

polki
Registrace: 2/2010

Nevihodim take peniaze po čase to zlacnie a uz potom bude zase ine.

polki
Registrace: 2/2010

Podle mě se ta koupě vyplatí jenom kvůli Avatarovi - když so ho budu pouštět denně doma ve 3D, tak za 365 dnů bych vysolil v multikinech právě těch 50 kolíků :zombie:

Bororo
Registrace: 1/2010

já ani nevihodím za hd love ne to ešte za 3d :laughing:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Špatný to není, taky jsem jeden parádní film ve 3D viděl... Ale tady u nás? Zkuste se zeptat pana Hanuše z ČT jak plánují 3D? :laughing: Myslím, že zatím mají hodně starostí co a hlavně jak v HD dostat na jejich HD program...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

jo pratele pokrok nezastavis za par let si na HD obraz nikdo ani nevzpomene 3D je velka vyzva. R^

image

Tak hrozné to nebude, 3D technologie bude také přeci HD, nebo to bude v nižším rozlišení?

A za pár let se budou jistě vysílat filmy s Vlastou Burianem v černobílém SD s monofonním zvukem a určitě se najde spousta diváků, co se u nich budou bavit víc, než u nějakýho Avataru v 7,5D.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Asi to nemoze vidiet kazdy

Na Turkasate 42E na 12685H, 30000, 5/6 beží na programe
3D test - slučka o dinosauroch. Manželka a deti vidia cez červeno-zelenomodré okuliare 3D efekt. Ja, asi pretože nosím okuliare, iba cez spomínané okuliare bez dioptických okuliarov to nevidím.

fansat
Registrace: 7/2008

cekam na Sony HX900 ;P

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

fansat

když vidíš na jedno oko hůř než na druhý, tak nevidíš nic. na mě ten 3D efekt taky nefunguje. poměrně dá se říct značná část populace má tenhle problém

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

vort

tiez mam ten problem s ocami, 3D cez cervenomodre okuliare nula bodov, ale v IMAXe cez polarizaky OK bez problemu

linomnc
Registrace: 12/2009

@ vortimond

Lenže domáca 3D platforma je práve o tom, že si to budeš môcť doladiť podľa vlastných potrieb - v kine túto možnosť nemáš. Problém silné - slabé oko je v testovaných modeloch vyriešený a pre tento divácky okruh to bude jediná varianta. Čo sa týka dioptrií - tak to snáď ani netreba spomínať - toto bolo poriešené už pred X rokmi u napr. ďaľekohladov alebo rôznych stereprehliadačov....

dauphin
Registrace: 5/2009

uz aby to tu bylo aspon vyzkousime nas zrak je videt ze ty oci mame v neporadku no pak se zde dohadujme co je v native a co neni. :laughing: :laughing:

image

3D TV

No zatím zde nikdo nezmínil jednu podstatnou věc at se to týká sledování 3d třeba na blu ray totéž pokud bude 3d vysílání a to je dost velký úbytek barevného spektra(přes jakékoliv brýle).Tento problém může odstranit až bude zhotovena 3d obrazovka kde nebudou třeba brýle.Jinak co se týká velikosti obrazovky samozřejmě nemá smysl mít velikost menší než alespon47"

MONY
Registrace: 9/2007

Tak to jsem v pr... Mám 46" :laughing:

Danikk
Registrace: 3/2010

3D technologie

Tak to je určitě hodně vzdálená kdoví jaká budoucnost. To že budou prodávat za pár dnů už takové zobrazovače nic neznamená. Mě zajímá moje osobní využití! To je na hranici 0%. Takže hodně sci-fi. Doma máme poskládaný multikanál za cenu nového auta a jeho využití je v praxi taky minimální, pokud si nepustím nějaký dobrý, dobře nahraný koncert, tak v podstatě neustále strádám. Vše ze satelitu mi toho nabízí pro využití hodně málo,úplně stejné je to s HD obrazem, můj 50" zobrazovač v HD ready mi toho taky dává denně hodně málo, když co přepnu to SD mazanice, nemluvě o většině starých braků na které se vůbec nedá dívat. Skutečná vyjímka byla minulý týden v pátek (teď by měla být taky) na CT HD ve 20 hodin. Ten Yelowstone byla nádhera pro oči a slušná zvuková kvalita i pro uši. Subík za 20 tisíc (Xavian Basso) se postaral o to, že mi doma běhali skutečně po obyváků bizoni, nebo jim podobné zvěrstvo. Čučeli jsme doslova s otevřenýma hubama a zvuk jsme si taky užívali jak se patří dost tučně !!! Ti kolibříci byli taky úžasní. Dolby digital 2.0 rozvedený do multikanálu maticovými dekódery v mém NAD T753 taky lahoda. Kéž by, KEŽ BY !!! Tohle bylo už na denním pořádku na většině kanálu, alespoň ve večerních hodinách a občas, ale skutečnost je jaká? SCI-FI jako (nevhodné slovo), tak na co Full HD a na co 3D ??? Když např. ve 3D bude 3D film tak možná na co stém nebo padesátem BD disku a co se týče vysílání, tak to možná budem dříve každý obsluhovat svého robota z pohody domova a ten bude za nás chodit do práce. To spíš věřím na tohle. Co jsem poslouchal z televize (Z1 apd.) tak natočit film ve 3D je podstatně nákladnější než ho udělat normálně. To hovoří za vše.Takže jak říkám, AVATAR pán prstenů (nějaký další díl nebo něco podobného) a co se týče krimi, trilleru, komedii, drama atd tak na to zapomeňme. Na co by to točili dražeji proboha? Vždyť stejně vydělají stejné peníze jako ve 2D jenže ve 2D za menší náklady.
Můj názor je ten, že vývoj nám vlastně úplně utekl a jelikož jde dneska strašně rychle, tak každý nový leckdy úplně mineme. Na druhou stranu, zaplať pánbůh nebo kdo za ty, co aby byli v hospodě nebo kde IN, tohle brzy kupují a za jejich neznalost kterou jejich brzkými nedokonalými nákupy platí celý vývoj. Každá technologie je nejdražší na svém počátku, to ví každý, ale zároveň nejnedokonalejší, takže za největší braky se platí nejdráž, ale zase se můžeme chlubit kolem, že na to máme, tak teď záleží jen na tom, kde se nachází mozek.

rusakov
Registrace: 1/2009

No, nějak s tebou nemohu souhlasit s tím že každá technologie vyráběná na začátku jsou braky. :lookaround:
Jinak máš špičkové audio ;)

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra