Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Mimo tema

Zeptam se kdyby mě někdo poradil mam grafiku ati 4870 ale nefunguje pri zapnuti monitor je tmavy mam jinou kartu ale da se tahle nekde opravit? Je nekde nejaky servis na karty ? Nemuzu nic najit.Dekuji vam.

anton
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mimo tema

Dost pochybujem ze taketo veci niekto opravuje, nakolko sa to prehadzuje vidlami v skladoch,ale za pokus to stoji opytat sa.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

take veci sa neopravuju ale vymienaju
dnes uz pomali nexistuju opravari uz len vymenari

funtomas
Registrace: 12/2009

ale opravuju sa aj take veci, treba pozriet na net, len otazka ci to bude opravitelne, tiez by ma nahnevalo dat 8 litrov za kartu ktora hned po zaruke skape

PEPE8989
Registrace: 12/2007

A zkusil si nabootovat do BIOSu? Tam taky monitor "nefunguje"?

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

ja se s ni ani do biosu nedostanu on je cerny monitor furt nic neni videt ani pri startu prave ze.

anton

je teda nejaky servis?

je teda nejaky servis?

anton

jestli odešla kvůli dlouhodobýmu přehřívání GPU, tak zapomeň na nějaký opravy. máš přehled jak moc asi topila při vytížení?

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

to je praveze taka věc ze neni moje a ani nevim co je sni mel jsem ji jednou v mojim pc ale jsem cetl ze to radeji nedavat do vnitr kdyz nevi clovek co je s grafikou ja se bojim ale kdyby sla opravit zalezi aj kolik by to stalo nebo ji prodam do vykupu.

anton

to je asi taková nejčastější "závada", že jí někdo uvařil ve špatně větraný bedně při hraní crysis :)))

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

vorti

co msyslis co mam udelat diky.ja mam jinou ale o neco slabsi tak jsem ji chtel dat do meho pc ale asi z toho nic nebude ze?

anton

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra