Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS Link a Digi

Též pro ADMINA :

Dobrý den,
minule jsem se se dostal dočasně na černou listinu - jenže já to nemyslel zle (jen špatně položený dotaz) - mě jen zajímalo, zda byl možný neofic.příjem CS Link jako u Digi - stačilo odpov. ANO či NE, to bylo vše.

A JSEM RÁD, ŽE TO MOŽNÉ NENÍ - a že to v nejbližší době (snad) skončí i u Digi (ten souboj s UPC bude zřejmě zajímavý ) :) ,neb si myslím, že několik let standartních 260 kaček za základní balík není mnoho - narozdíl od nájmů, poplatků za energie apod., že.

simbianis
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CS Link a Digi

dnes je možností veľa, záleži na človeku čo si vybere alebo čo chce pozerať.osobne sa mi páči balík športových programov u CS link, niečo podobné by mohlo fungovať aj u sky linku.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

CS Link a Digi

Jen je dobré nedráždit příznivce s EMU zde na fóru :)))

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Jenže for je v tom že UPC provozuje hlavně kabelovky po celé ČR a satelit je jen bokovka......tam kde není káblovka.

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Samozřejmě že se dá na Skylink dívat zadara. Stačí prý mít starší kartu ještě s logem Trade and Technology s číslem karty začínající 00002, ví se, že frajeři dokážou otevřít všechny zápisy a koukat na všchny jejich programy. Bohužel prý jen do doby, než-li Skylik pošle zápisy nové. Také by mě celkem zajímalo, jak je to možné a jak často třeba chodí ty zápisy? Pokud to opravdu funguje, tak možná EMUláci, kteřím brzo mají vypnout jejich DIGI půjdou touto cestou. Díky CryptoWorksu so zatím prý funguje, až nasadí za 2 roky jen Irdeto, bude zasu zřejmě útrum.

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007

a pak je tady stále oblíbenější internet sharing. není problém najít přes google desítky tisíc odkazů na tohle téma ve spojení s cslink respektive skylink kartama

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Dejve

mluviti stříbro, mlčeti zlato....

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

je to bozi o tom se nemluvi. R^ :))) :laughing:

image
Registrace: 10/2008

prostě žádnýho providera na světě nesleduje ani přibližně jenom ten počet lidí, co to mají zaplacený. vždycky se jich dívá nejméně stejnej počet zadarmo ať už jakýmkoliv způsobem. takže to chce klid, česká pobočka digi zatím podle všeho o žádný výměně nic neví, takže jestli tady chce někdo denně tohle téma neustále probírat až do roku 2011 (kdy to možná skončí, pokud vše půjde rychle) tak to snad nemůže myslet ani vážně

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

a preto je to dobre,ak ako to je :lookaround:

dreambox800 + sky link full + panasonic42PZ85E = 100%ná spokojnosť

Philips

Berte to jen jako informaci jednoho mého kolegy na fóru Digi, která se mi tam dnes dopoledne objevila:
Takže Vás opět tady všechny zdravím a mám pro vás pozitivní zprávu (bohužel né pro EMU diváky),během příštího týdne se rozjíždí dlouho očekávaná výměna karet klientům co mají staré karty,budou se posílat poštou rovnou na adresu klienta ale jak všichni dobře víme nebude to tak rychle jak se původně předpokládalo tedy do konce dubna. (Ono ani UPC nějak nestihne do 1.května přeladit všechny svoje stávající zákazníky z Astry1 na Thor) Nejpozději ale do konce 7.měsíce by to mohlo být hotovo.A možná budou i nějaké nové programy ale to je zatím ve stádiu schvalování přímo v Bukurešti. Tento rok bude celkově velice zajímavý.No nechte se překvapit.

Skylink + O2TV

kvasnak

@kvasnak: nejseš to ty, co sem první hodil včera ty zaručený zprávy o startu viasat nature hd a dalších hd programů ve skylinku :laughing:

vortimond

Nepsal jsem, že jsou to zaručené zprávy.

Skylink + O2TV

kvasnak

no dobře, ale měl bys možná trochu uplatnit nějakou selekci a nešířit hned dál každou blbost, co kde někdo napíše

vortimond

Chápu, ale dnešní zprávu o Digi uveřejnil jeden, co minule dával na fórum čersvý seznam Dealerů Digi, proto si myslím, že by o tom mohl něco vědět.

Skylink + O2TV

kvasnak

na internetu existujou i celý stanice komplet s logem i programem, který nikdy neexistovaly a existovat nebudou. v češtině třeba viz:
http://thehorrorchannel.blogspot.com
proti tomu je takovej frk o výměně karet nulová práce, co zabere nějakýmu blbečkovi asi tolik času, jako když si zívne mezi obědem a sklenicí gambrinusu

vortimond

Vortimond, nechápu, že to někoho baví tvořit takovéhle nesmysly a někomu blbnout hlavu.
Samozřejmě, až bude výměna karet potvrzená, bude to o něčem jiném.

Skylink + O2TV

kvasnak

kvasnak:jen poznámka:UPC teprve od 1. května začne přelaďovat paraboly,nikoli že je v tu dobu už bude mít přeladěné. Musíš víc číst.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

BIDLO

Já to vím, ale na datum mi v textu nějak unikl :((

Skylink + O2TV

kvasnak

Vortimond, takže to nakonec nebyl jen blábol:
https://www.parabola.cz/clanky/3866/digi-tv-potvrdila-vymenu-karet-i-v-cesku/

Skylink + O2TV

kvasnak

... článek "zajímavý" :ogre: ale neni uveden odkaz na oficiální zdroj. .. Čili je to zase informace typu "jedna paní povídala.. :)))

yan
Registrace: 1/2006

yan

Tím snad chceš říct, že redakci Paraboly nevěříš ?

Skylink + O2TV

kvasnak

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra