![]() |
|
Dvě karty v jednom sat avrMám TOPFIELD 7700HSCI a v něm rok a půl CAM modul multicrypt1 od technisatu a v něm skylink.Jede supr, celou dobu, jenže teď bych chtěl dokoupit druhý CAM modul pro mou starou funkční kartu gital(czechlink)a nejsem si jist, prostě nemám zkušenost, jak to pojede oboje dohromady. Jestli se to nějak nebude prát, zajímalo by mě zda mi stačí koupit CAM modul do 1000,-kč pro cryptoworks a zda je jedno jaký, nebo to musí být stejný výrobce jako pro tu stávající kartu skylink (tedy technisat)? Taky mě zajímá, jak to pak v tomto případě funguje, když přepnu např. na kanál z jiné karty, tak se kanál přepne? Nebo musím pokaždé přecházet v menu na jiný modul? Ještě jsem to nikdy nezkoušel, tak mě nekamenujte prosím. Dosud máme dva přijimače a protože ten druhý je starý SD propojený ještě analogově, tedy scartem, chtěl bych ho vyřadit a kartu gital hodit do lepšího HD přijimače, když je tam ta možnost, na té kartě sice jede zatím pouze celá CT + volné kanály, protože jsem ji nerozšířil po uplynutí doby platnosti, (mohu udělat kdykoli),přesto i tak, běhá mi tam často hodně jiných programů zadarmo,na pár dnů, např. teď Cinemax,HBO2,Sport1+2,3x AXN,2x Nat.Geo apd. a taky uvažuji spíše o rozšíření o volbu mých šest, jakou nabízejí. Navíc budu v počítači zprovozňovat terestr. vysílání, takže ten druhý (SD)přijimač už nebudu potřebovat a odvezu na chatu, nejspíš. Díky za tipy ke CAM a vysvětlení k funkčností kterou pak získám. |
rusakov
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
Dvě karty v jednom sat avrcam modul si kup cryptoworsk a nemam tento primac ale prepinat by to malo samo,aleb napr. u homecastu to prepinanie medi kartami sa spusti tlacidlom na DO. |
danmikes
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: Dvě karty v jednom sat avrA co si koupit Mascom Twin Cryptowoks a jednu kartu vylomit do SIM velikosti? |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
A co Linux HD přijímač se čtečkouBudeš-li kupovat přijímač HD podle Tvého nástinu nahoře,kup linuxový s integrovanými čtečkami a nebudeš potřebovat moduly. Mohl bys třeba někdy doma využít i sdílení karet. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
Dvě karty v jednom sat avr1. bob.r - on už ten přístroj má a ptá se jestli mu budou chodit dva moduly OK,2./Baron odpověděl velmi správně,proč dva moduly,vždyť z toho uděláš topidlo :8) Mám ve Vantage 2 CAM moduly v nich 4 karty a další 2 ve čtečce,tudíž 6 karet naráz tak,že zkušenosti s tím jsou,mít v jednom moduly dvě kartičky navíc funkční moduly s emu,ale to je záhul pro mikroprocesor přístroje,jak musí makát,při načítání dat. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
viz k téměJenže já nechci kupovat twin, když už mám jeden CAM a když mám možnost koupit druhý modul pro druhou kartu, taky to bude nejspíš levnější varianta ne? K tomu topení, to bude jako více topit když budou dva moduly CAM pod sebou.Jinak další kartu kupovat nikdy nebudu, takže nějaké další rozšířování nehrozí, proto mi nevadí to plné obsazení oběmi sloty (nebo jak to napsat). Jde mi jen o to, zda je fakt pro tu bezproblémovou funkčnost jedno, jaký druhý modul cam zakoupím, prostě jestli stačí i ty nejlevnější pro cryptoworks co stojí už 800-900kč nebo raději koupit znovu technisat za 1100,- nebo technisat multicrypt1 za skoro 14 stovek! Chápete? Jde mi pouze o radu jestli je to jedno, aby mi to pak nějak nedělalo problémy jen kvůli tomu, že jsem nekoupil dražší modul, nebo ty twin moduly jsou pro tu funkčnost taky lepší? Díky. |
rusakov
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
Dvě karty v jednom sat avrcryptoworks co stojí už 800-900kč co budes platit komu za znacku |
danmikes
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
rusakovBude plně funkční když druhý CAM o který Ti jde bude Cryptowoks,nebudeš mít žádné problémy,pojede Ti to v obou slotech,přepínat nic na DO nebudeš,pouze programy.Ale jak jsem hovořil dva moduly budou ve slotech vytvářet větší teplo,než-li jeden s dvěma kartami.Jinak to je fuk,Já už jsem si na to tak zvykl a jedu také tak,jak jsem napsal. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
![]() |