Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

stv 3 komentátor

v pondelok večer Liverpool vs Portsmouth
čo.poviete.
nakomenta tora
który rozpra val asi. tak.
ako ja.
pišem.
po dvoch minútach som to prepol.
sorry, že to sem hádžem
ale ma zaujíma či som jediný ktorému to vadí.

janoZV
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: stv 3 komentátor

mal si kukať na novasporte tam je lepší komentár na premier ligu R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Inak myslím, že na STV3 je to aspoň 2 sekundy pozadu oproti NS, ktovie či to nepreberajú od nich...

PeterHumax
Registrace: 3/2007

4Jupi

ale v originále.

polulin
Registrace: 10/2007

pro:Jupi

kde si sebral že je na novasport komentář lepší než je na STV3, vdždyť je to někdy hrůza, a zrovna ta dvojice co komentovala tento zápas je ta nejhorší co na novasport je, jejich keci co nemají nic společného z fotbalem ale z bulvárem mně nezajimají, ještě že se dá zvolit orginál komentář

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

no mne sa páči viac na novasporte
na trojke je lepší komentár na uefa

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

mládenci ked komentuje na nova sport Slavo Jurko tak máš aj okrem futbalu info aj z celej PL.Ja ho žerem. R^

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

S komentatory na cz a sk je to ruzny, preferuji prime prenosy s orginalnim komentarem - napr. spanelsak liga - to je lahudka, ani nemusim koukat a vim co se deje na hristi, zadne zbytecne ,,omacky,, pokud spikr nevi co ma komentovat :)))

DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB

Miguel
Registrace: 9/2005

stv3

Pozerali ste olympiadu na STV3 tak to bol užas hanba stv komentatorov.Hned som prepol na CT.

milan128
Registrace: 10/2008

Do Slava jsem se zamiloval před cca třemi roky na první poslech. Je to můj nejoblíbenější komentátor na NS. Občas je i docela vtipnej. Do dnes jsem nepochopil, proč na něj nesnášenlivý Češi nadávali, když křičel Jindřišek góóóóól :-)) Prostě vyhráli "jeho" kluci. V PL fandí sice asi nejspíš Chelsea, ale to je mi fuk :-/

Arsenalek
Registrace: 4/2009

Na anglickou ligu koukám jedním okem - sleduje hlavně syn (Arsenalista), ale fakt jsem si všiml, že naši komentátoři prefurují Chelsea a někdy je to až trapné.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Přesně tak. Kromě p. Radotínského, ten je Manchestrák. No, na příští 3 roky mají zřejmě vystaráno.

polulin
Registrace: 10/2007

je fakt ,ze na stv3/novasport ty konentatori stojej za sk/cz korunu /mimo devcat/stv3/ ktery komentujou golf
ale olympiada byla ze strany stv priserna/bejt to moja firma tak kazdej komentator vyleti/

*beda*
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra