![]() |
|
Tak jakvás ohromil prvni díl bombastického serialu na HBO? |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Tak jakNic světaborneho RvAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
No právěvubec nic.... |
hobo
![]() |
|
RE: Tak jakv HD sa to dalo.. |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
Alebych řekl zatím o ničem.Nebo jsem moc náročný? |
hobo
![]() |
|
freeejo jako když začínaly cédéčka,poslouchaly se i kraviny jen proto,že to bylo na CD,přitom bylo mraky krásný hudby,ale jen na vinylu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
Přesnětak.I tak je možné to výstižně definovat. |
hobo
![]() |
|
RE: Tak jakNebojte, Bratstvo neohrozenych malo tiez prvu cast podobnu a potom z toho bol skvely serial. Verim ze sa to rozbehne a bude to super. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
Dostsatelitních fandu tady vyslovilo názor že by to byl famozní uvod k představení HBO HD.Asi věděli proč tak neudělat. |
hobo
![]() |
|
RE: Tak jakpierrepetr ta krasna hudba je aj teraz len na vinile..aj co sa tyka kvality--technics+stanton to istí..:) |
freee
![]() |
|
freeeano,já jsem ji nikdy neopustil,ale bylo tehdy mnoho jiných co rychle zapoměli jen proto,že CD hrálo čistěji a byla s ním lepší manipulace,rychlejší přístup ke skladbám a jiné přednosti tohoto média,to se dnes děje s HD,čumějí na kravinu,jen protože je to v HD,kdyby to bylo v SD,ani by nevěděli,že to existuje |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Tak jaklepsie to nikdy nehralo ako vinyl.. |
freee
![]() |
|
RE: Tak jaknikdy,ale někteří to budou tvrdit dodnes |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Tak jak:))) vam tak trochu aj zavidim, ze nemate nic ine na praci ako len cele dni cakat co bude v HD a co nie :)))osobne som sa na ten serial nepozeral ani v SD a keby to bolo v HD, nic by to na tom nemenilo. Reklama u tychto bojovych americkych serialov je vzdy tak trochu nadsadena a v konecnom dosledku nic moc Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Tak jakPri takychto filmoch alebo serialoch je notoricke jedno.Tak ako americania hovadia japoncov v pacifiku,tak hovadia anglicania nemcov v europe.Myslim vojsko a armadu.Jedno je ale cudne,ked boli vsetci tak neschopny preco ten vyspely svet s nimi bojoval 6 rokov?Jednoducho vyhrali len precislenim vo vsetkych oblastiach vojny,urcite nie schopnostami.Ved napr. keby sa rusi a americania nenahanali zajat co najviac raketovych vedcov ku koncu vojny,mozno doteraz by neboli vo vesmire........Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Tak jakKdyž jsme u těch filmů,docela mne překvapil"Atavár",jak výstižně identifikoval Americkou politiku,akční a dokonce s myšlenku.Co na něj říkáte? R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Tak jaknic pro mně, na serialy nekoukámDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
zzanerKvakatar bol zupr, mne sa však najviac páčilo ako sa do toho obul Benďo No.16 a jeho nohsledi.Ten seriál na HBO som nevidel, ale páči sa mi, že v SD je to nariť a v HD bomba seriál :laughing: |
linomnc
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: Tak jakvidel jsem to v SD a prvni dil byl dobry. V HD by to asi byl lepsi vizualni zazitek :-) Myslim, ze se serial dobre rozjel ... ale soudit zda je to dobry nebo spatny se da stejne az tak po 3-4 dilech ... |
davebj1
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
![]() |