Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

TV Philips PFL8404 - hotel mód?

Ahoj, stále nemůžu přijít na to jak nadefinovat příslušný vstup (u mně Hdmi)při spuštění této TV (něco jako hotel mód). Např. Panasonic tuto funkci má, ale u Philipse se nemůžu pořád dopídit. Nemá někdo zkušenost jak nastavit, aby namísto DVB-T tato TV startovala rovnou do hdmi?.. pořád to musím přepínat na DO a přes několik vstupů.. děkuji za info.. a prosím... mám Philips ;)

Pájík
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV Philips PFL8404 - hotel mód?

Presne neviem, ale skús sa pozrieť do servisného menu, tuším na tejto TV treba stisknúť postupne na DO : 062596 a tlačítko i ...

Kvinto
Registrace: 6/2009

homecast 2000ci

prosim nemáta někdo starší soft 1.04.0a do tohoto přístroje,poslední tam nejde nahrát

kosmik
Registrace: 7/2006

TO: Kvinto, jaké tlačítko na DO po té kombinaci 062596 ?

Díky

Pájík

Jako Info?

Pájík

áno "i" alebo "info" , vyskúšaj...

Kvinto

Možná by se tam v tom servis menu dal nastavit startovací vstup.. vyzkouším teda.. ale až k večeru.. nejsem nyní u TV.. děkuji ..

Pájík

TO:Kvinto, tak jsem zkusil.. do servis menu se dostanu a našel jsem i v nabídkách hotelový mód, ale je neaktivní.. tj. nejde zadat ON ani OFF.. ostatní nabídky chodí, ale tohle ne.. tak jsem zase nepořídil.. možná jiný FW, ale mám poslední ze stránek Philipsu.. tak to prostě asi tahle TV neumí a musím ten vstup HDMi volit zřejmě pořád ručně.. Děkuji ale za radu a snahu mi pomoci..

Pájík

@Pájík

Ako som písal hneď v úvode - presne neviem, nemám momentálne žiadneho PHILIPS-a po ruke...
Ale skúsil by som dať všetko vymazať - výrobné nastavenia, nič neladiť a vtedy skúsiť pozrieť do servisného menu... Je dosť možné že keď už je niečo na predvoľbách naladené tak hotelový mód nie je prístupný. Treba sa s tým pohrať, malo by to ísť.

Kvinto

TO: Kvinto, díky opět odpoledne zkusím... je pravda, že mám nalazeno pár programu v DVB-T a i v Analogu.. tak to je možné tím.. jak ale mám dát výrobní reset? .. když jsem dal z normálního menu tak se mi programy nevymažou ..ostatní se jakoby zresetuje, ale co je nalazeno zůstává.. jak to mám udělat?.. děkuji moc.. DVB-T ani Analog nevyužívám.. jen SAT a HDMI tak by mně to pomohlo..

Pájík

Ten celkový reset (továrne nastavenie) skús pozrieť taktiež v servisnom menu. Na SAMSUNG-och je práve v tomto menu a vymaže komplet všetko, vrátane prevádzkových hodín atď. TV potom po reštarte ide ako z fabriky, t.j. spustí sa nanovo sprievodca nastavením - Výber jazyka, krajiny, prevádzkový režim, ladenie,...

Kvinto

Našel jsem Virgin mod a ten to všechno smazal.. nicméně je to čisté jako z fabriky tj. jako když se právě vybalí ze škatule :-).. hotel mod je ale stále neaktivní.. zřejmě tento typ TV to prostě neumí.. pomohlo mi to alespoň odstranit DVB-T a analog.. které nevyužívám..aspoň něco.. tak děkuju za snahu a pomoc..

Pájík

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra