![]() |
|
mtv kartazdravim panove,chtel bych si aktivovat MTV un limited,neni tady prosim nekdo kdo ma doma navic MTV kartu Technisat,kdysi se davala zdarma k prijimacum Technisat,kdo mi ji posle nabizim stovku,kdyby se nekdo nahodou nasel dejte mail,napisu vam tam svoji adresu,diky |
bbcman
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 477 |
![]() |
|
RE: mtv kartaBazar - 2 strana |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
smsczo tom samo vim,pisu tady,ze se davali k prijimacum Technisat zdarma,proto nabizim stovku |
bbcman
![]() |
|
RE: mtv kartaKontaktuj CB21. |
Jira
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
RE: mtv kartamám tady nějaké volné, tak když tak se mi ozvi na digisat@email.czSKYLink Cz, SKYLink Sk, SKY Deutschland, ORF, MTV,
|
Jurin
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
Jurinvelke diky,mate tam mail s moji adresou |
bbcman
![]() |
|
bbcmanto je s tou adresou jvservice@?SKYLink Cz, SKYLink Sk, SKY Deutschland, ORF, MTV,
|
Jurin
![]() |
|
Jurinne moje je vikibarth@tiscali.cz,snad to doslo kdyztak to poslu jeste jednou |
bbcman
![]() |
|
RE: mtv kartane, tak to nemám a mám tady poslední volnou kartu. Tak šup šup E-Mail a poštovní adresu, ať to mám kam poslat.SKYLink Cz, SKYLink Sk, SKY Deutschland, ORF, MTV,
|
Jurin
![]() |
|
Jurintak jsem to pro jistotu napsal ze dvou mych mailu,diky diky diky |
bbcman
![]() |
|
RE: mtv kartaZdravim satelitakou,tiez by som mal zaujem o kartu mtv ak to funguje tak,ze strcim do ariva200 a bavi. Jurin,,sky deutschland je kabel de. Ide mi o Rock tv. de.Ak ano a chce sa ti mi to vysvetlit,bol by som rad.sosi@azet.sk. Vdaka. |
sosi
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
sosina rocktv zapomen,to je kodovano v nagra3,jedine pokud mas znameho v nemecku a urcite to neni nejak jednoduche,MTV karta kterou ja tady shanim je na programy MTV music,Hits,Rocks,Dance,VH1,VH1classic na astre1 19,2e,musim mit zminovanou kartu,kupon mtv un limited na 12mes v hodnote cca1000,-kc,v prijimaci ctecku conax a pak se muzu registrovat na technisat.de |
bbcman
![]() |
|
sosiRock.TV je Kabel DE a ten nemá se Sky Deutschland nic moc společné.SKYLink Cz, SKYLink Sk, SKY Deutschland, ORF, MTV,
|
Jurin
![]() |
|
![]() |