Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ferguson 6900

Zdravim.Muze mi nekdo poradit co v tomto sat.prijimaci nastavit,aby me jela karta skylink/ASTRA3/+nekodovane programy z ASTRY1?Mam parabolu 80cm +konvertor monoblock twin.Jeden koax mam do ferguson ariva/tam jede vse/,druhy koax do fer.6900,ale nemuzu nic rozjed.Mam tam nastaveny -LNB-univerzalni,22khz-zapnuto,port-1,diseq 1.0,podarilo se mi jen naladit na 23E CTcka,nic vic.Napr.Novu na fr 12070H mi to nic nenajde.Co v tom menu nastavit,aby to slo.Vim ze to jsou sunty ty prijimace,ale koupil si to kamos ,nevim jak mu to nastavit,ten 6900 na druhou tv.Diky.F konektory jsou v poradku.

Jaroslav
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Téma: Ferguson 6900

mas tam dopsanej ten transpoder? :8)

uai1
Registrace: 10/2007

RE: Ferguson 6900

Projeď si všechny frekvence ze seznamu Astra 3A.Ale pozor naše Astra 3A je v seznamu družic až na cca.14 pozici.Není hned to ta na začátku.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Ladil jsem to rucne.Tu frekvenci jsem si tam dopsal.Ct cka na 12525 to naslo hned,ale ostatni fr. ne,tak nevim.Kdyz jsem dal 12070,tak jsem najednou nemel signal,bude to asi nekde v tom menu v tom nastaveni toho konvertoru,ale nevim kde nebo jak.Ladil jsem v seznamu astru1 a astru3 co jsou pod sebou.Diky.

Jaroslav
Registrace: 1/2006

Téma: Ferguson 6900

Zkusil bych vypnout 22khz,monoblok mají standartně ASTRU 3A
na diseq b,19astra bývá na diseq a .Zkus naladit noe tv,to jede pouze z astry 3a,pokud se ti to povede,pak už je chyba jen v nastavení parametrů frekvence atd.Potom ještě zkus tovární nastavení.Mrkni se,jak jsou diseq u té ARIVY,pokud je to ariva 200,tak ta správná astra je až jako 14 v seznamu satelitů.Továrka a pak ručně naházet transpordéry a až potom nastavit diseq a až potom ladit.čosi

EMANI
Registrace: 6/2008

Ak našlo ČT a funguje, stačí vojsť do menu - inštalácie - manuálneho vyhľadávania - nastaviť TP 12525 V, dať vyhľadávať sieť a nájde všetky transpondéry Skylinku a CS linku.

fansat
Registrace: 7/2008

RE-Jaroslav

Pokud si ladit Astru 3A co je pod Astrou 1 v seznamu za sebou,tak je to právě to proč ti to nejede.Jak jsem psal zkus tu 14.v pořadí satelitů,ale před tím dej přijímač do tov.nastavení a začni od začátku.Je to na 1/2 hodinky práce navíc.Dělal jsem to vícekrát a vždy to zabralo u zákazníků.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra