Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Firmware Vantage VT-1

Ještě dodatečně k doplnění minulého popisu - VT1 ventilátor samozřejmě má, zabýval jsem se hlavně kritérii obrazu a zvuku a v menu jsem přehlédl Cooling Fan Control. Jsou zde čtyři možnosti; vypnuto, pomalu, rychle a auto. Při "pomalu" je z asi 3m prakticky neslyšitelný, u "rychle" už slyšet je, hlučnost zhruba jako u Technisatu (a o trochu více než u Topfieldu). Je škoda že Vantage opět sice zobrazuje bitrate, ale přímý údaj ukazuje pouze u audia. U videa je to zase nějaké vysoké hausnumero, které se musí tabulkově "zpřevodovat" do klasické podoby, takové, jakou zobrazuje např. běžně Technisat již dávno i u svých levných modelů. Mám tady ale dotaz jestli už někdo má stahnuté, nebo je už k dispozici firmware na komplet cz menu, případně i na čtečky, které s tím předinstalovaným sw. karty Sky+CS Link zatím neschroustnou. S CAM Crypt. SMIT (posl.sw. 3.9.11) příliš dobře nepracuje (hlavně pomalu přepíná), s Technisatem (26.0.5.0.31) je to lepší, ale pořád ještě ne ideální.

KOTAZ
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Firmware Vantage VT-1

Mam ve VT-1 CZ menu, ale chybi tam jeste nektere udaje napr. jak pri rucnim hledani kanalu pridat TP ap., kdo ma nebo mel ostatni Vantage HD, tak to ale zvladne - menu je hodne podobne, ale je zatim jeste nedodelane, fw je prvni nebo druhy ... ctecky taky nejdou, s Eurocam Cryptoworks to funguje normalne.

milanm
Registrace: 3/2006

RE: Firmware Vantage VT-1

U toho ručního přidání transp. je to trochu atypické, pokud nějaký chybí tak se při otevření v menu manuální ladění musí stisknout červené tlač.IP, otevře se podmenu a tam se zadají příslušné údaje. S tou češtinou, něco je bezchybně, něco se znaky a část vůbec, dej vědět kdybys něco zjistil ohledně nového fw na ty čtečky.

KOTAZ
Registrace: 2/2007

@KOTAZ

Ohledne ctecek si myslim, ze pujdou az s Linuxem, ale treba se pletu.

milanm
Registrace: 3/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra