Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Topfield TF 7700 HSCI

Nevím kolego zda jsi vybral dobrý satelitní přijímač, já mám stejný typ a při sledování ČT HD jsem měl neustálé problémy s výpadky programu, instaloval jsem nejnovější Firmvare s antenexu měnil moduly a nic nepomohlo, protože je přijímač v záruce poslal jsem ho do servisu, na prodejně kde jsem ho zakoupil mi sdělili že nejsem jediný kdo má s tímhle přijímačem problémy, počkám na stanovisko servisu a pokud závadu neodstraní budu požadovat vrácení peněz, TOPFIELD TF 7700 HSCI už bych si určitě nekoupil.

stan2
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Topfield TF 7700 HSCI

problem nemam ziadny,vsetko ide ako ma,vcetne PVR ,naviac je obrazovo nadpriemerny,o tych problemoch som viackrat cital,no neviem vsetko ide zatial dobre.

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

TOPFIELD 7700HSCI

Nevím jestli na Slovensku odkud si myslím že píšeš sleduješ vysílání ČT HD v Čechách konkretně u tohoto typu přijímače problémy jsou, kdybych neměl půjčený od kolegy technisat který ho používá jenom v letních měsících na chatě tak jsem měl zkaženou celou zimní olypiádu, píšeš že přijímač máš dva dni takže ho můžeš do čtrnácti dnú vrátit, já osobně bych toho využil a koupil si Tecnisat se kterým jsen neměl sebemenší problém, po celou dobu olympiády v rozlišení HD se obraz ani jednou nekousl.

stan2

.....Mam ten prijmac 2 dni a zatial vyzera celkom dobre....
....
DNES! gorefan 14.03.2010 08:00.36

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

v piatok

som pozeral na CT HD dokument o Yellowstone a problem nebol.

ID23422
L1.02
v 2.11

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan

TOPFIELD

Já mám ten samej problém,ale jen s ČT HD.Ostatní HD programy jak naše tak cizí jsou v pořádku.Neni na tom neco divného?

Dasty
Registrace: 9/2009

Topfield

Podle mě a rekcí uživatelú Topfieldu 7700HSCI jde o vadnou řadu kterou dal Tofield do prodeje, jak jsem už tady napsal počkám na vyjádření servisu a pokud nebudou schopni závadu odstranit budu požadovat vrácení peněz.

stan2

Pomáhal jsem ho sousedovi instalovat a myslel jsem si, že bude lepší. Velké zklamání.

SKYLink Cz, SKYLink Sk, SKY Deutschland, ORF, MTV,

Jurin
Registrace: 2/2006

Je to mozne.Mna v prvom rade prijemne prekvapil zvuk a obraz.Modul tam mam Cryptoworks Irdeto Eurocam.Ziadne sekanie som zatial nebadal.Grafika menu je trocha moc stroha /je to predsa len starsi typ prijmaca/.Tuner sa mi zda citlivejsi ako u inych prijmacov = naladim stanice,ktore predtym nie.......Pacia sa mi HIFI rozmery prijmaca.....Na vyskumy asi kupim Diablo WIFI.....

Tak ci tak ako sa poznam za pol roka si kupim nieco ine :)))

P.S.Skusal tam niekto napchat ENIGMU a s akym vysledkom?

gorefan

TOPFIELD

Já jenom nechápu jak je to možný,vždyť všichni vysílají ve stejné normě HD,ale seká se to jenom na ČT HD a ostatní ne.Je asi cosi schnilého ve státě Dánském /ČT/. :dead:

Dasty
Registrace: 9/2009

Pro Dasty

satelit: Astra 1E (23,5°E)
kmitočet: 10,803 GHz
polarizace: horizontální
SR: 22000
FEC: 5/6
norma: DVB-S
kompresní formát: MPEG-4
kódování: CryptoWorks
Česká televize používá starší normu vysílání,ostatní používají už DVB-S 2.Nova HD (DVB-S2) 80 12,109/H zábava česky 27500* 9/10 CRW+IRD
Eurosport HD (DVB-S2) 80 12,109/H sport česky 27500* 9/10 CRW+IRD+MDG
History HD (DVB-S2) 80 12,109/H historie anglicky 27500* 9/10 CRW+IRD+MDG
Filmbox HD (DVB-S2) 80 12,109/H filmy česky 27500* 9/10 CRW+IRD
Nova Sport HD (DVB-S2) 80 12,109/H sport česky 27500* 9/10 CRW+IRD
DokuCS (DVB-S2) 80 12,109/H dokumenty česky 27500* 9/10 CRW

robokop
Registrace: 5/2009

Tak výpadky ČT HD jsou už minimální. Po přechodu na DVB-S2 budou ještě méně. PVR mi s 250GB HDD taky chodí normálně. Co se týče obrazu a zvuku je to špička, ale podpora od Antenexu je nulová. Pokud to někomu vypadává více než je pro něj únosné tak určitě reklamovat, alespoň se Antenex chytí za ..., když už nic. Kupovat a experimentovat neustále s jinými CAM moduly nemá smysl.

VU+ Uno 4KSE, Turbo USB tuner DVB-T2, T55(28E,23E,19E,13E,9E,4,8E,1W,5W)

Tabi
Registrace: 10/2006

Výpadky

Ja mám tento prijímač už vyše 2 roky a môžem potvrdiť že obrazovo je na tom tento prijímač veľmi dobre. Výpadky na HD programoch pozorujem iba na Discovery HD a aj na CT HD (modrý modul Cryptoworks, firmware 7.01.10), na transpondéri Skylinku sa to nevyskytuje, a to som pozeral olympiádu na STV3 HD aj niekoľko hodín v kuse (hokej).

lianaboy
Registrace: 10/2008

Já měl te samý problém - výpadky u HD programů. Psal jsem to tady psal snad 10x. Měl jsem TF 7700 HSCI také, měnil jsem fw, měnil jsem moduly, kontaktoval Antenex - nic nepomohlo. Půjčil jsem si Technisat HD8-S, po třech dnech testování jsem Technisat HD8-S koupil a mám pokoj. Co jsou to výpadky u HD programů už 8 měsíců nevím.

xroman
Registrace: 7/2006

TOpfield 7700HSCI

Když běžela NOVA HD asi půl roku, možná déle, bylo to stejné, např. za ulici cca 5 záškubu obrazu i zvuku na cca 3 sekundy, každý den! Když přešli na jinou fr. přestalo to. Taky o tom psali na topfield.cz (tušim) že ten problém je na straně jejich. Tak jsem to neřešil nijak, vyřešilo se to samo od sebe, ale že to trvalo. Teď NOVA HD jede ůplně v pohodě bez sekání. Momentálně to dělá zase CT HD a to taky od doby co začli vysílat, nedělá to ale tak často jako tomu bylo u Novy HD. Takže podle mě stačí vyčkat. Mě trápila spíše funkce PVR-ready, měl jsem půjčený HDD Western Digi.320GB a za ty tři dny nenabíhal jak hrom! Po vypnutí a opětovném zapnutí vždy vynutil formát, jinak se se mnou nebavil. Problému jsem k tomu tématu našel na netu snad milión! Prvně jsem si myslel, že to bude chtít asi HDD s napájením, ale po přečtení té hromady info se stejnými problémy jsem fakt nevěděl. Nyní mám 14 dnů konečně svůj HDD a snad jsem na to přišel, protože mi to zatím neudělalo ani jednou! Prostě jsem koupil HDD od Verbatimu ale s 8MB CACHE !!! Najíždí úplně v pohodě! Ještě ani jednou žádná chyba verifikace dat! Ten HDD co jsem měl půjčený měl 2MB Cache, takže snad to bylo tím, uvidíme časem. Jinak v pátek ten yelowstone park na CT HD byl kvalitou zatím to nejlepší co jsem kdy ve vysílání viděl a slyšel. Taky dolby digital 2.0 rozkódovaný mým maticovým decoderem v AVR do multikanálu a prohnaný přes Wharfedale Pacific Eva 5.0 a sub XAVIAN BASSO byla rozkoš sama. Ti kolibříci nebo dusot kopyt prostě slast pro uši a ten obraz v HD na panak vierušce 50" neměl taky chybu. To by měl vidět a slyšet každý, asi by mu spadla čelist, dosud si spousta lidí myslí, že tohle jde zažít jen v americe nebo japonsku a nějakém jejich nej kině. R^
Teď jsem s TOPFIELDEM 7700HSCI spokojen na 100% R^

rusakov
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra