![]() |
|
Jde HBO na Skylinku samostatně?Zajímá mne, zda je možné objednat kanál HBO na kartě Skylink samostatně. Před pár měsícema měli na jejich stránkách v ceníku uvedeno, že samostatně nelze, ale jen k balíčku Multi nebo Multi HD. Ale nyni už tam ta poznámka není. Nemohu najít nějakou zprávu, že by došlo ke změně. Díky. |
proof
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 13 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Jde HBO na Skylinku samostatně?to je dotaz pro pro skylink? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
Ide,......no žiadna sláva. |
gugel
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 263 |
![]() |
|
RE: Jde HBO na Skylinku samostatně?HBO aj tak onicom kanal,este r.1998-2002stali za to ted dennodenne to iste Rv Rv RvAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
Jde HBO na Skylinku samostatně?Ahoj v sobotu jsem to objednával přes net na stránkách skylinku.Skusil jsem objednat pouze HBO a když jsem dal zaplatit kartou tak mě to hodilo zpátky na začátek že to nelze koupit samostatně.Tak jsem zakoupil multi+HBO za 485kč na měsíc.Chci vidět ten nový seriál Pacific tak jsem do toho šel. |
maty
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Jde HBO na Skylinku samostatně?no vypadá to skvěle ten pacific. ale kvalita tý SD verze HBO je natolik mizerná, že to má smysl sledovat asi až od dalších dílů v dubnu na HBO HDVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Jde HBO na Skylinku samostatně?Pokud by bylo promo HBO HD ted od pondělka viz.zápisy na kartě tak bych se nezlobil,byl by to vstup HBO HD do Sky Linku jako hrom!Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
jasneHBO HD by bolo super,len mam tusenie ze to vopchaju do nejakeho super baliku a nebude sa dat objednat samostatne......takze zase budem platit 4programy,ktore nechcem kvoli jednenu,ktory chcem.......Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
Nové programy od přístího týdne.SkylinkMám informaci ,že to bude příští týden nějaké programy už pustí. R^ |
robokop
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 430 |
![]() |
|
RE: Jde HBO na Skylinku samostatně?gorefan:Bud v klidu,HBO HD bude pouze solo,takze v zadnem balicku(vyslovne prani HBO) |
gunners
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: Jde HBO na Skylinku samostatně?HBE JEDE LEN VMULTI BALIČKU NASKYLKU JA HO MAM. :O |
DIABOL
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Jde HBO na Skylinku samostatně?diabol:Ano,ale HBO HD pujde objednat pouze solo |
gunners
![]() |
|
RE: Jde HBO na Skylinku samostatně?DIABOL hbo nejde v multy baličku ale si ho mozeš doobjednat k multybaličku |
polki
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
RE: Jde HBO na Skylinku samostatně?Jak si někdo může objednat samostaně HBO na skylinku :zombie: ?. Roční karta cslink ( ještě s tuplovaným měsíčním bonusem i na to HBO a všechny programy ) za 600,- a po měsící doobjednat na půl roku HBO, HBO2 a Cinemax za 930,- (tzn. balík film celkem na 7 měsíců s tím měsícem zdarma ):O . kam se hrabe skylink - za 7 měsíců vycálujete za HBO 1550,-, to je dokonce víc, než za roční kartu cslink s bonusem plus balík film na půl roku :laughing: . samozřejmě je to výhodný jen pro šlechtu, která má dva sloty - nepočítám hrdiny, co maj všechno zadarmo :))) |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: Jde HBO na Skylinku samostatně?HBO mozna ne,ale HBO HD bude stat rozhodne za necelych 300Kc mesicne ;) ...apon teda pro me |
gunners
![]() |
|
@Bororo930:6=155,- To jsi našel kde, tuto cenu? :bigeyes:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
Tomik535Já samozřejmě přesně tuto kombinaci roční cslink s půlročním balíkem Film ve svým Goldenu mám - tu cenu na balík Film za 155,- na měsíc ale uvidíš, až se přihlásíš a začneš jako tvořit objednávku - pak Ti nabídne tu správnou cenu na půlrok balíku Film za 155,- na měsíc a když to objednáš na celý rok, pak nabízí ceník 145,- na měsíc :))). Ale bez přihlášení zákazníka nic nikde na stránkách cslinku neobjevíš - to víš, cslink to má dost utajené :laughing: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: Jde HBO na Skylinku samostatně?To jo, o těch 145 vím, ale myslel jsem, že ta poloviční cena je podmíněna objednáním i jiného balíku.Jinak roční karta nestojí 600, ale běžně 300. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Jde HBO na Skylinku samostatně?Ale tuto akci jsem na jejich webu už nenašel. :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Jde HBO na Skylinku samostatně?HBO SD samostatne objednat u skylinku jde, alespon i tak odepsali, kdyz jsem se jich na to asi pred mesicem psal. Napsali mi, ze staci zaplatit nasobek mesicni platby a HBO SD pusti. Takze se divim, ze co pise uzivatel "maty", ze jemu to neslo ... ja kdyz se prihlasim a jdu krok za krokem, tak se dostanu az k platbe ... ale nezkousel jsem to az do konce ... cekam az na HBO HD, ktere si chci predplatit samostatne |
davebj1
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Jde HBO na Skylinku samostatně?Podobně rozporuplné informace jsem vyčetl na fórech a proto se ptám přímo, jak to vlastně je... já sám Skylink nemám, ale hledám nejlevnější způsob jak legálně pořídit samostatné HBO. Mne se to netýká, viz níže:Ke CS Linku: také mám v CS Link eShopu nabídku objednat si balík Film (HBO, HBO2 a Cinemax) za 145 Kč na měsíc při objednání na rok nebo za 155 na měsíc při objednání na půl roku. Přitom cena při objednání na jiné období odpovídá dostupnému ceníku (např. 280 na měsíc při objednání na 2 roky) a nemohu se dopátrat o jakou akci se jedná. Jde o novou kartu (aktivovanou v nedávných dnech). Nevím, zda mi zde projde odkaz na screenshot, ale zkusím: http://img103.imagevenue.com/img.php?image=77585_cslink_eshop_film_122_1190lo.JPG |
proof
![]() |
|
BalíkFilm u CS linku je momentálně opravdu za 145 měsíčně na rok tedy 1740Kč.No nekupte to ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Jde HBO na Skylinku samostatně?a je ta akcia aj pre SR? |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
RE: Jde HBO na Skylinku samostatně?To netuším. O té akci jsem nenašel žádné informace, takže nevím jaké jsou podmínky. Nejjednodušší je podívat se do jejich eShopu, zda tam tu možnost máte (tedy v případě že vlastníte jejich kartu), viz screenshot v mém předchozím příspěvku.Pokud je pravda, co psal Bororo, tak by stačilo koupit kartu s platností 1 rok, která je na netu za cca 350 Kč (v tom je měsíc balíku Film zdarma), přikoupit ten balík na další rok za 1740 Kč (platnost se prodlužuje, takže není potřeba čekat na vypršení) a máte HBO, HBO2 a Cinemax na 13 měsíců. Jestli je to i pro karty zaregistrované pro SR nemám ponětí... |
proof
![]() |
|
@proofPřesně tak, ten balík Film je zatím nejlepší, co u CS linku vymysleli. Skylink tedy potřebuje zakontrovat, což sice s HBO HD udělá dokonale, ale bohužel toho může využít mnohem méně lidí než SD.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
MámCS link bez omezení SR region a lze na ni bez problému film balík za poloviční cenu na rok zaplatit. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |