Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Výběr modulu do vantage

Který modul bych měl koupit do vantage pro kartu cs link aby vše dobře šlapalo http://www.videotech.cz/satelitni-technika-dvb-s/ca-ci-dekodovaci-moduly/. Díky za pomoc. ;)

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Výběr modulu do vantage

Kup si třeba na Aukru Diablo (stačí rev.2.2) a neuděláš chybu.

decmen
Registrace: 2/2008

žádný nepotřebuješ

Čtečka ve Vantage spolehlivě funguje s kartami SKYLINK vč.bezchybné aktualizace karty.

Zorbas
Registrace: 4/2003

RE: Výběr modulu do vantage

Súhlas. Čítačka funguje O.K. SkyLink aj CS link....

Milan C
Registrace: 4/2006

Zorbas

spolahlivo funguje...ale so starým fw alebo inou ako modrou kartou Skylink u HD modelov...

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

Funguje aj s novým FW a modrou kartou...už som to tu písal. Vantage HD 7100 S je v dvoch prevedeniach. V jednom ide a v druhom nie.

Milan C

Milan C

ja ti verím, že môže ísť na niektorých 7100, ale nemôžeš povedať všeobecne, že to ide na všetkých...a reakcie boli že to nefunguje aj na 1100 aj 8000(aj u mňa)...takže viacej je tých, čo nejdú

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals

@digitals

Môže byť...tiež som nechcel veriť, ako môže niekto vyrobiť ten istý stroj, typ aj značka v dvoch "vyhotoveniach"

Milan C

ja som to zatiaľ vyriešil inou kartou, lebo ak by som sa vrátil k tak starému fw, chýbali by mi nové funkcie (strih,rychlý teletext...)

digitals

Inak mám skúsenosť s modulom Mascom Cryptoworks-všetko OK s Vantage 8000, len zase problém s tou "blbou" modrou kartou Skylink, že mi nezobrazí zápisy so žiadnym testovaným fw
Zorbas, prosím nevieš čo s tým?

Karta gital OK aj so zápismi.

digitals

Netuším

Nikdy jsem nezaznamenal u VT nějaké zásadní problémy s českými kartami.

Zorbas
Registrace: 4/2003

Sleduji převážně cs film a barandov signál je tak jak má být, nechal jsem si ho přeměřit od kámoše, tak jsem se rozhod, že to vyřeším s modulem at´mám klid. Mám soft 02,52,01T-0. Nevím něco není v pohodě.

Digi Tv top platforma

satmana

Mohl by mi někdo vysvětlit

v čem je výhoda modulu do Vantage, na neofic soft Skylink naprosto bez problémů.
Modul je zbytečný mezičlánek _ nebo se mýlím ?
Žere proud, zpomaluje načítání :O :bigeyes:

Nervoš
Registrace: 1/2006

@Zorbas:Funguje tak spolehlivě, že kartu mám ve starém dobrém modulu od Philipse. Tentokrát musím Zorbasovi oponovat.Donutily mě k tomu otravně hlášky Scrambled program na nefko fw. a dekódování proběhlo až po promáčknutí 3x info o programu než se vše rozeběhne tak, jak má. S dalším přepnutí tento krok se musí opakovat.
Jinak zápisy chodí na neofiko fw. u Vantage na všechny karty spolehlivě.
@Satmana:Dále SCM Irdeto CW, Technisat Technicam CW moduly odzkoušeny na Vantage HD8000S, HD1100S naprosto v pohodě i oba HD programy ČT HD, Nova HD. Moduly od SWIFTu Irdeto CW zelenomodré až s novým fw dekodují i HD programy a to ti z webshopu negarantujou.
@Nervoš: Ono samotné už tak mizerné a dlouhé nabíhání samotného Vantage je dost dlouhé na to, aby nějaká ta milisekunda až sekunda s modulem vytvářela neřešitelný problém.
Asi jsem jeden z mála, kdo není s Vantage spokojen (dávám 60 procent oproti Humax CI8100 PVR-zašuměný audio out). Investice se mi nevyplatila( mizerné směrové DO, přepnutí o 2 programy na jeden stisk, popis některých tlačítek po roce nečitelný, mizerný Vantage player, problémy s HDD doporučovaného výrobcem, Seagate Pipeline 500GB, vnitřek přijímače mám chlazen, 1s trhání HD nahrávek), následovala další investice do UDO Logitech Harmony One. Kvalitní audio/video výstup je jeden z mála plusů Vantage.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

re:

Vantage 1100 bez úpravy fw s cs kartou nepojede,má conax.Minulý týden jsem je dva na zkoušku vzal a s alternativní náplní nechodí dobře,hlavné ČT HD a Nova HD se sekají.Nejsem s tím zatím moc spokojen.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

A ten průšvih s necertifikovanou CRW čtečkou , až to Sky-link vypustí - jo jo Korejci.

CES
Registrace: 4/2007

Výběr modulu do vantage

nevím co tady řešíte????? Ve Vantage u SW staršího data chodí všechny karty kodovacích systémů,není potřeba modulu,to je ta výhoda oproti třeba Technisatu,který je v této oblasti na dvě věci,Sloty pak pro CAM moduly otvírají všechny CAM moduly OK/jedná se o vyzkoušené moduly Diablo 2.2 a 2.3 verze,diablo2
přičemž čtečky CAM modulů otvírají opět všechny druhy karet různých kodovacích systémů,které používám.Spolupracuje perfekt s CAM moduly ve slotetech /IRDETO,/což je příslib OK pro skylink,i ostatní moduly dokonce i čtečka nebude mít problémy s novou kartou,ostatní moduly,které se dají použít pro karty Videoguard a CONAX vše OK,myslím si,že tento přístroj jak uvádí Zorbas v těchto záležitostech nemá problémy.On je má někde jinde,ale je to o delším povídání,proto využívám zároveň ještě další dva přístroje HD na jedné telce,včetně Vantage.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

meduzka

Používej takové SW,které Ti otevřou všechny karty a moduly a nenapadej Zorbase!!!!Všichni z Vás valí nové SW a prdinec vědí co to přinese za novinky a jestli je to správně to ořechové,SW 024410 je ten pravý pro všechny karty a moduly a SW níže položené.Nejdřív zkoušej a pak piš!!!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

lubbik

Kup si radší jiný křáp,a Vantage nepoužívej,protože u mě by si s tímto názorem vůbec nepochodil!!!!,Vídím,že s tímto přístrojem neumíš vůbec nic,budeš muset jít do kurzu/obsluha přístroje vantage/ :laughing: :laughing: :laughing: R^

hery

re:

Děkuji ti za dobrou radu R^

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik

lubbik

Nic ve zlém,přijeď pokecáme,ukážu vše co na tomto přístroji chodí,včetně použití karet a modulů,nebudeš první kdo se mnou tady tyto věci diskutoval,a dodnes jsme nejlepší kámoši/nebudu Ty jména uvádět/ale z paraboly je určitě znáš.Nejsem taky žádná hvězda,rád poznám i Tvé názory a skušenosti.

hery

re:

Díky.Já už jsem si poradit nechal od Saxona,neboť jsem potřeboval rychlou funkční náhradu za HF řadu Fergusonů,které už nejsou.Poslal mě svou ověřenou verzi,klíče a stejně mě to blbne.Myslím,že to je jiná verze,než se tady nahoře píše(nejsem doma)

lubbik

Jo Hery je šikula - máme se co učit. On to prolomí i tomu Sky-linku po nebo v 2012.

CES
Registrace: 4/2007

@hery

Zorbase nikdo nenapadá, je to člověk, kterýho si vážím.
Starší fw, měl např. krásné problémy s timerem, už nevím, která verze to byla, a pokaždé bylo něco.
U starších fw měl každý něco, co mě nevyhovovalo při plném využití 2T HD přijímače s PVR fcema.
FW mám odzkoušeno dost. Prostě skopčáci fw odflákli(dolaďují za provozu) a zůstávám a doporučuju CAM CW a orig.fw 2.55. Neofiko fw sice dobrý, ale CW zůstává stranou. Do pařátů mi přistál HD8000 s fw. 2.39.V uni čtečce mi jede MTV Unlimited, v druhým CI SSG-SRG. Jistě, naladit a přepínat, Vantage no problem, ale pak je cena někde jinde. Technisat HD8-S je výborná mašinka, po uživatelské av stránce a dávám ji místo Vantage 1100S s Technisat modulem.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

Meduzka

A u fw. 02,52,01T-0 jsi dopad jak s modulem,funguje všechno jak má karta cs link a k tomu modul. Když tam dám neofiko fw tak mi nepůjde emu. Doufám když koupim modul cryp.-irdeto tak to půjde v pohodě?

Digi Tv top platforma

satmana

neofiko fw + CAM bez problému. EMU zvoní hrana a nic zajímavýho tam podle mě už není.Možná masochisti na pár posledních týdnů nezvrací u DigiTV v EMU.Moduly SCM Eurocam, Technisat, Philips jedou.
Od Swifta je nutno mít poslední sw v CAM modulu, jinak bez HD programů.
Neofiko fw verze 2.4x jedou s kartama bez hlášek(2.4901 si jistej nejsem), ale zase mají jiné muchy, které mě vadily(HD8000S).Uvidím jak se jim povede s VT-1(dual boot, linux a vantage fw), ale minimálně rok si počkám a počtu si nářky na vantageforu. Je možné, že po zkušenostech nasadí první plně funknčí fwery :-). Do té doby hodlám sledovat a porovnávat Technisat než HD8000S pod cenou střelím.

meduzka

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra