Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Optibox HDCX

Optibox HDCX můžete mi k němu někdo říct jaký je? Bere karty? (skylink) Kvalita obrazu, chybky, EPG,TXT ještě sem ho v rukách neměl a chce ho po mě zákazník.

díky

bryketa
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Optibox HDCX

Tu som našiel nejake info:
http://www.spaceball.phorum.cz/phpBB3/viewtopic.php?f=83&t=1535

skynett
Registrace: 8/2009

skynett

Informací sem našel hafo ale nic přínosného, nejlépe někdo kdo vlastní a provozuje tento přijímač.

bryketa
Registrace: 11/2009

Prodával jsem ho

Dobrý přijímač ale musí se přehrát FW nic moc neumí žádnou emulaci.Pokud ho dostaneš nepřehraný nebere moc karty CS a SKYLINK nejdou správně zápisy.Po přehrání maká jak výborné vínko.Opraví věškeré chyby v softu.Odzkoušen u 2 zákazníků.

pepinocz79
Registrace: 1/2006

Firmware???

pro uživatele "pepinocz79" a jiné zkušené:
Jaký je poslední FW, který řeší karty Skylink?
Neexistuje třeba i nějaký neoficiální, který by řešil i více?
Není někdo, kdo by uměl vytvořit neoficiální FW? Od výrobce vím, že další update již vyvíjet nebudou.
Díky H.

honjan
Registrace: 9/2012

honjan

FW většinou vyvijí jen po dobu prodeje,pak je už utrum.Co do tohoto přinesou Linuxáky,je zatím otázka,ale do těchto přijmačů zatím SW jsou k mání.Proto se vyvijí jiné a jiné systémy,aby se prodávalo.Zákazník se musí přinutit ke koupi(nic jiného jemu nezbude)bohužel! :lookaround: :fuming:

zzaner
Registrace: 9/2006

Firmware uprava

Díky za reakci, škoda, že obchodníci nepodporují své produkty stále, takových firem bych si jako zákazník vážil.
No nic, neexistují nadšenci, zkušení, kteří by uměli něco udělat, trochu poupravit firmware? Třeba tento: http://www.bugata.sk/index.php/pocitace/download-pc/file/138-optibox-hdcx-x-13-12-2008-rar?tmpl=component
H.

honjan
Registrace: 9/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra