![]() |
|
Comag SL100HDDobrý den,tento přijimač jsem pořídil v srpnu 2009 a problémy s posunem zvuku a kostičkováním obrazu mne donutily aktualizovat firmware na poslední dosažitelnou verzi z WWW.COMAG.TV. Musím říci, že skutečně došlo ke zlepšení, ale objevili se mi dva nové problémy. První z nich je to, že z EPG zmizela diakritika a místo ní se objevují jiné znaky. Vyzkoušel jsem i několik fimware předchozích, ale je to stále stejné. Nyné používám 3.0.2.(E7). Setkal jste se s tím někdo a hlavně existuje pomoc? Druhý problém se projevuje na HD programech při vysílání reklam nebo reportáží při zprávách dochází ke "koktání" zvuku, běží-li film nebo seriál je vše OK. Přepnu-li na Novu bez HD zvuk je normální. Čím to může být? Díky za každou dobrou radu. |
vlhavel
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 15 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Comag SL100HDTyto mašinky prodávám. Se stejným problémem se na mě obrátilo pár zákazníků a já se následně obrátil na p.Kučeru z Prahy, který je výhradní zástupce Comagů pro ČR (www.set-top-box.cz) a potvrdil miž, že o tomto problému ví, ale stále musí čekat, až vývojáři v německu vytvoří takový FW, který tyto probĺémy vyřeší. Takže jediné co je počkat a nebo mu napsat, jak to je.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Comag SL100HDReklamuj, pokud to neopraví do 30 dnů, tak si nech vrátit peníze. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Comag SL100HDnejhorší HD stroj,co jsem vrátil po měsíci...ani neprocházejí zápisy(tedy alespon u diabla) obraz v hd stejný jako u SD na mém Topfieldu 7700.... RvDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Comag SL100HDNejlepší řešení je reklamovat prodejci, prodejce ať ho omlátí o hlavu dovozci a dovozce ať ho narve do zadní části těla výrobci :lookaround: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Comag SL100HDtestoval jsem tento stroj nějakou dobu a již ho doma nemám, ale bohužel už nevím u kterého softu nebo softů to bylo a diakritika byla absolutně v pořádku a v CI slotech diablo 2.3 také fakčilo (zápisy přišly-CS film 1 rok),chce to prostě si s tím dát práci, třeba i několik nocí a dále nic neměnit-není důvod. Ještě připomenu, že je několik modifikací Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: Comag SL100HDBabui: vyzkoušel jsem cca 1é softu...na 2.2 mi neprošel ani zápis o zápisu:-))))) je to jen dekoder hd....dokonce HD demo italia se kousala se všemi softy Rv je to přijimac na nicDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Comag SL100HDahoj, věřím, ale jak píši výšePři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: Comag SL100HDOK, počkám ještě na nový soft, třeba se něco vylepší..... |
vlhavel
![]() |
|
RE: Comag SL100HDbodejt.uplne stejny priznaky.celej film ok ale jak skoci reklama tak se to zacuka a je vymalovano.to same u zprav s tema reportazema.kdyz se ptam ve svem okoli lidi co maj jiny hd prijmac na tento problem jestli jim to dela nova taky tak jen ziraj a ja jim zavidim.diakritika bezela dobre na E120,ale tam se pak vyskytl ten problem s naladenim tp 12110.asi to chce cekat na poradnej soft,ale uz me pomalu opousti trpelivost. :bomb: |
labi
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 200 |
![]() |
|
RE: Comag SL100HDSe vám divím, to už můj starý Arion 8000hdci šlape lépe! :razz:Že ten krám raději nepodarujete nepříteli. :))) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
najděte si tento softCMX DVB 4800 goes Comag SL100 HD Firmware Mod!CMX DVB 4800 goes Comag SL100 HD Firmware - E43 - Die Firmware des DVB 4800 gefixed für den Comag SL100 HD! ChangeLog: *** Hardware ID Fixed! *** *** Fernbedienung Fixed! *** *** StandBy WakeUp Fixed! *** *** Settings von der E88 integriert *** *** beide CI Schächte funktionieren *** Media Player supports: MP3, MP2, OGG, MPG, JPG, BMP Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
@BabuiBobe a nemáš tam taky něco pro mě? Chtěl bych z mého starouše ještě vytáhnout promítání hodit na stěnu a vodotrysk.. :lookaround:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Comag SL100HDe43 vyresi nas problem? |
labi
![]() |
|
RE: Comag SL100HDOK díky za snahu, večer ho skusím najít a výsledek dám vědět. |
vlhavel
![]() |
|
RE: Comag SL100HDjsem vyzkousel CMX DVB 4800 goes Comag SL100 HD Firmware- E43 - a krom toho ze tam pri startu a na pozadi v menu je nejaka comag tapeta tak jsem nezpozoroval zadne zlepseni.by me zajimalo jestli v reichu maj na toto tema taky nejakou diskuzi protoze treba na das erste hd vidim stejny problem.ach jo :crying: |
labi
![]() |
|
RE: Comag SL100HDHm, tak další neověřená rada, škoda, docela jsem se těšil.... Na Comag jsem již chtěl napsat, ale není kam, mají tam pouze telefony:-( |
vlhavel
![]() |
|
RE: Comag SL100HDasi nezbejva nic jinyho nez cekat a cekat a zkouset dokola furt nejaky novy softy.nebo si celej den nahrat a pak se na tv koukat s dennim spozdenim,protoze kdyz jsem zapl nahravani na nove hd a zapomel ho pak vypnout tak mi to nahravalo cca 13 hodin vkuse.kdyz jsem to pak projizdel co se tam vlastne nahralo tak jsem nezaznamenal zadnej posun zvuku a vse bylo ok.tak nevim :(( |
labi
![]() |
|
To:LabiJeště jsem včera našel mod. firmware CMX DVB 4800 goes Comag SL100 HD Firmware Mod 4.0.1. Dnes vyzkouším a dám vědět. |
vlhavel
![]() |
|
RE: Comag SL100HDok.v pripade uspechu bych te chtel poprosit jestli by si mi soft neposlal na meil: tadysova@seznam.cz |
labi
![]() |
|
To: LabiV případě úspěchu určitě, ale již začínám být skeptik....večer uvidím |
vlhavel
![]() |
|
To:labiTak bohužel, EPG stále chybné, během celých zpráv a reklam, žádné koktání. Mezitím se na Comag.TV objevil firmware S2_SL100_302_30, výsledek je asi stejný, EPG stále nefunguje. Teď budu hlídat koktání na Nově HD a uvidíme......Nový firmware Ti posílám e-mailem |
vlhavel
![]() |
|
To: labiTak mám za sebou několikero reklamních bloků, zprávy na nově a koktání skutečně zmizelo. Použij firmware, které jsem zaslal. |
vlhavel
![]() |
|
RE: Comag SL100HDok.diky za soft.hned jak to pujde tak ho tam aplikuju a pak se podelim se zkusenostma.na epg kaslu.hlavne aby ten zvuk byl cajk a sekani bylo pryc |
labi
![]() |
|
To: labiRáno jsem pečlivě sledoval zprávy i reklamy a je skutečně klid, takže věřím, že je 100% klid. Máš pravdu, že EPG není až tak podstatné i když jen ze zásady mě výrobce firmware se.., že nedokáže dát dohromady tak banální věc. |
vlhavel
![]() |
|
RE: Comag SL100HDtak musim s radosti konstatovat a podekovat za spolupraci ze problem s novou hd je fuc.uplnej balzam na oci a usi.jen by me zajimalo jak to je s kanalama z hd balicku.nemam je predplacene tak nemohu posoudit jestli i tam neco zlobilo a ted to je v poradku.take jsem si vsiml ze s s prichodem techto novych softu odpadlo konvertovani nahraneho poradu kdyz se na to nekdo chtel podivat v pc.samozrejme ze WMP je zcela ze hry ale takovej kmplayer nebo gomplayer si s nahranym poradem v pohode poradi.jeste jednou dekuji vsem za pomoc a verim ze i dalsi problemy ktere jiste jeste nastanou se vzajemnou pomoci hrave vyresime R^ |
labi
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |