Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

MBC Persia

Po dvoudenní přestávce opět funguje na 26°e FTA filmový kanál MBC Persia. Na 7.2°w sice nebyl tento program přerušený ale je tu slabší signál.

knawi
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Al-Kass HD - Šebrle a spol.

Na Al-Kass HD běží halové mistrovství světa, samozřejmě ve vysokym rozlišení. Koukal jsem na jiný programy na orbitě a nikde jinde to neběží (alespoň v HD), tak se můžete podívat. Je tam i Šebrle. Mě osobně to překvapilo, pže jsem na tomhle programu viděl doteď pouze fotbal. Tak už mě snad teď nebudete kamenovat. ;) Rád bych založil nový vlákno, ale hlásí mi to nějakej časovej zámek či co, tak to s dovolenim házim sem. Arabové jako arabové... :))

kminek
Registrace: 3/2010

RE: MBC Persia

Tak pokračování ve 14 hodin, teď je tam nějaký studio a dělají tam rozbor čehosi.

kminek

Ty máš dneska ale smulu R^ :)))

VYDRA004
Registrace: 11/2008

jj, vypadam jak úplnej blb. ale můžete si ověřit, že nekecam. na idnesu píšou, že má atletika pokračovat ve 14, tak uvidíme...

kminek

ten al-kass je taková srágora, od toho se nedá čekat nic zajímavýho. oni tam mají sice stovky FTA programů, ale stejně sledujou jenom pár a tomu odpovídá i ten program. mezi ty nejsledovanější patří programy od MBC, Dubai Media, Abu Dhabi TV, LBC, Fox Movies, Al-Jazeera a to je asi tak skoro vše.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra