Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Pro odpůrce sněhu

Něco pro odpůrce sněhu na parabole a nevolí lézti po střeše.
http://www.satonline.ch/shopping/antennen/triax/16560_Sat_Antennen_Heizung_80cm.php
Do příští zimy je o čem přemýšlet.
:))) :)))

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pro odpůrce sněhu

no ve Švýcarsku se ani nedivím,že to tam používají,ale u nás tak to by byl už přepich. :)))
I když někde v Tatrách nebo Krkonoších snad jo...

T90+DM800

koky
Registrace: 10/2006

Tohle můžeš provozovat tak akorát na hliníkových anténách, železné by byli do pár let sežrané na kost.
Hliníkové, ale také ne všechny, taková EmmeEsse má z výroby takový nátěr, že by byla do roka holá, jak mladá ovečka.

Jinak, já mám sníh docela rád, ale už by mohl jí do pr.ele!

;)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

taky je to primárně určeno pro Triaxy, který mě nas.r.aly křídlovejma matkama místo klasických. :fuming:
Jinak koncem března, začátkem dubna budu konečně instalovat Visiosat Bigsat parabolu, a konečně ji doma vybalím z krabice.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

@Saxon

S tím sněhem jsi to vystihnul přesně. Letos už mi z něho hrabe. Posílám co jsem teď blesknul z okna:
http://leteckaposta.cz/589966434

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535

pěkné,pěkné,no ale jen kdyby to bylo focené na vánoce a né v půlce března :scared:

T90+DM800

koky
Registrace: 10/2006

Neblbněte, chudáci z RWE z něčeho žít musí, teplé zimy jim do karet nehrajou :)))

meduzka

Jednoduchý způsob jak se zbavit sněhu je přilepit ze spodu paraboly vyhřívací dečku ze sedačky z auta.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra