![]() |
|
Paket SCT - aktuálně FTAAhoj, na Hotbirdu právě běží paket SCT FTA, ale musel jsem to hned přepnout. Na takový (nevhodné slovo)činy se snad ani nikdo nemůže koukat. :)))11727/V, SR 27500, FEC 3/4 Jesli už to tu bylo tak se omlouvam. |
kminek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Paket SCT - aktuálně FTATak jsem byl nakoupit a mezitim to utli... |
kminek
![]() |
|
RE: Paket SCT - aktuálně FTAHele, kmínku ,to tady eště vopravdu ale nebylo!Tak ahoj a zas napiš aš zas něco, JO? :))) |
VYDRA004
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 729 |
![]() |
|
RE: Paket SCT - aktuálně FTAVždyť je to Hack kromě S6 |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 220 |
![]() |
|
RE: Paket SCT - aktuálně FTAJe to hack, ale ne na mym přímači. Možná je to překvapení, ale nepoužívám emu.vydro možná máš z toho srandu, ale fakt to chvilku bylo volně. věřim, že místni kanci by se rádi podívali. :))) na tohle mam ale štěstí. jakmile někam napíšu, tak to utnou... :( |
kminek
![]() |
|
RE: Paket SCT - aktuálně FTAPriznaj sa ,že si mal nutkanie založiť príspevok ,lebo dlho tu nič na dnes nebolo. A takýchto príspevkov je denne asi polovica.A to je hlavne cez víkend , kedy vaše polovičky nemôžu opustiť kuchyňu, tak rýchlo k počítaču a tárať a drístať.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Paket SCT - aktuálně FTAa co by to mělo za smysl? opravdu si myslíš, že se mi styská po tématech tipu emu ok/ko? tak to ne... navíc já drahou polovičku nemá. lepší je být singl a užívat. :) pěkný víkend všem |
kminek
![]() |
|
@kminekLepšie je byť duo. Máš to doma a nemusíš to nahánať.... :))) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
pro kmínkaTo neva ,nic si stoho nedělej .Ale (nevhodné slovo) to byla, jedu eště mrknout na rusáky ,Bákoristán ,Safinu a Johanbyn.Jinač já sem nakoupil již včera ,nedalo se to dál otkládat.Akorát mi je divný že mi moje mňaudáma řekla že sem se vrátil aš dneska..čau, du vařit |
VYDRA004
![]() |
|
RE: Paket SCT - aktuálně FTAJináč na Johanbinu všechno kvete ,už tam maj jaro |
VYDRA004
![]() |
|
![]() |