Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Francouzské programy

Zdravím, vysílají na sat někde francouzské programy leg. či neleg. hlavně by mě zajímaly hudební, MCM paket. A nebo kolik by stála tahle sranda? Díky.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Francouzské programy

Všetky tv stanice sa vysielajú legálne. A nieje to sranda , ale stojí to dosť.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

franc. programy viz diablo 2

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Francouzské programy

Jak hovoří Vortimond Ok,ale ty programy které by jsi chtěl Ty,jenom na Milenium card/loader a soft/ jestli tuto kartu máš Ti mohu zaslat,jinak vše máká jak má!!!!!Nebo zkus Omnia card,tam by to šlo také zařídit!!! :8) R^ Chce to jenom malinko,chtět to!!!! :8) R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

francouzi

nuz neviem ci mu tych par francouzu stoji za to ,jedine ze by nevedel co z penezi , napr. ako hery :))) skus najprv 5" west par programov free , a mas tam aj packet co fici na diablo alebo millenium , nuz ale ponuka nic moc ... osobne by som radsej canal+nordic :)) :)) :)) alebo hod 28"2 east mas tam free aspon good music R^ pekny vecer vsetkym

WADER
Registrace: 12/2009

Francouzské programy

Ono jde i na Gamma karty otevřít některé programy na THOR nové UPC,jde toho dost udělat,ale musíš jenom chtít!!!! :8)
Nikomu však neradím a po zkušenostech zde na této parabole na všechny kašlu.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

gamma

gamma karta podpora off :O uz coskoro :lookaround: :zombie: millenium card ,alebo podobne ,a tak stale dookola manny, manny , manny :))

WADER

WADER

nic ve zlém,ale tam jdou jen odpady francouzských programů /5W/,bez HD programů a právě těch ,které by chtěl on.Je vidět,nechci Tě urazit,že v tom moc neděláš!!!

hery

WADER

s těma GAMMA se to říká už min. 2 roky a jedu pořád vše co na tom jde/vše se vyplatilo a zatím se vyplácí/,tak klídek/kam se hrabe EMU a někdy s kvalitou i sdílení//,které mám také vyzkoušené.Jen být nezávislý to je OK. R^

hery

hery

v pohode , mal som gammu uz je prec , kazdy packet zvlast napln ... Rv ,, mam millenium tiez ide prec ,,platim skylink ,emu digi , holandania na 19" v diablu ale je to nuda ,uz som asi stary ,,, jo to ked sa zlomil multichoice .cz v 90 rokoch a bezalo tych 7 programov vo videocrypte 2 to bol adrenalin , vypadnem z rodinkou radsej do prirody cez vykend ,,maj sa hery R^

WADER

WADER

Máš pravdu,jsem už také starý,teď buduji na chalupě svým vnoučatům elektrické vláčky v půdním prostoru a začnu si s nimi hrát jako vnuci a bude mě líp.Stačí Ti normálně pouze skylink na koukání,vše ostatní je jen proto,že to člověk nějak má,a je to na houby!!! Rv Už jsem na to taky přišel.

hery

hery

no uz to vidim jak vnoucatum z jiskrou v oku delam proslov jak sem se kdysi koukal ,na teleclub R^ filmnet R^ a multichoice :))) zatial co na diablu mozno 25 revizia budu pozerat skandinavcou :))) :))) ale to zas na nich vytiahnem prelomeny d2mac na 1"west pekny vykend , dolezita je pohoda v rodine ,vsetko ostatne je paseee, jo aj sa a dobre ceske pivecko ..hmm to ja rad ,,,,m R^ :))

WADER

a zas mi blbne klavesnica ,,,,,offf

WADER

WADER

Měj se,taky dobrý víkend Ti přeji zítra vyjíždím v 5,00 hod.ráno, tak jdu spát,před chvílí než jsem psal jsem přijel,ale odpoledne v pátek si již vzít nenechám,Měj se také a užij si s rodinou pohodu,čau R^

hery

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra