Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Nebudou se vbrzku stěhovat CZprogramy z AstryA3 ?

Čeká mě nákladná stavba sat.antény na Astru 3A. Zaslechl jsem ale, že se snad české programy mají v nejbližší době stěhovat na jiný satelit.
Neví pls někdo, jak to s tím je?
Jde mi o to, abych to nestavě zbytečně.
Dí předem za odpo.
jj

slatored
Registrace: 9/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nebudou se vbrzku stěhovat CZprogramy z As...

něco se možná bude stěhovat, ale na satelit který bude zaparkován na stejný orbitální pozici. takže žádná mechanická změna nutná nebude.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

To byla ale rychlost - díky !!!
jj

slatored
Registrace: 9/2008

slatored má omezen výhled na 23,5 a nebo bydlí mimo střed Evropy...........

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

No asi 2 stanice bude treba preladit, lebo su na frekvencii, ktoru novy satelit mat nebude. Ostatne bude zmena ktoru ani nepostrehneme.

Billysk
Registrace: 4/2006

první z nich je óčko, který už lze ladit z nové frekvence, druhé bude pak ještě čt hd :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

A toš na podžim, Skylink/Cslink hurrááá na 1W, ať je prej ta konkurence požádná. :))) :))) :))) :))) :))). Zejtra o tom napíšou v Blesku, tak hurá na stánky PNS.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

To by byl gol ale tomu samozřejmě nevěřím.Ale byli by všechny programy v češtině na jedné pozici. R^

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

a když by skylik přešel nejenom na stejný satelit co je DigiTV i bude UPC, ale by i převzal tu obrazovou a zvukovou hrůzu co je u programů v DigiTV i UPC, to by byla pak teprve paráda!!!

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

Autor: slatored

Jedna baba povidala,kde berete ty zvěsti

emtech
Registrace: 9/2006

Zaručený informace s Blesku, kde se autor setkal s panem Glisníkem :))) .
Dalším zdrojem je věštecká koule a práskáním do tmy některých přiblblých a založených vláknech. :)))
Zkusím založit vlákno na téma jestli mi řezník prodá kvalitnější brambory nebo, že Thor sestřelily Talibanci a plánují sestřelit další družice těm beznabohům.
atd.atd.atd

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra