![]() |
|
Sat. prijimac - blikajuce vodorovne pasy po obrazeMam 40-ku lcd TV Sony. HD prijimac zatial nemam, ale mam k nej asi 4 tyzdne pripojeny sat. prijimac Redion CR200 cez scart. Ale posledny tyzden sa mi cez obraz zacali objavovat svetle vodorovne pruhy smerujuce z pravej casti obrazovky do lavej, najviac je ich vidno asi 10 cm zhora a 10 cm zdola. Robilo to aj pred tym, ale neboli az tak viditelne ako teraz. Vidiet to hlavne, ked je nejaka tmava scena vo filme, ale idu zaverecne biele titulky serialu na ciernom pozadi. Tie pruhy aj dost preblikuju a ciernej farbe dodavaju az svetlozeleny nadych. Myslel som, ze to bude Scartom (Belkin Pure AV 0,9 m) nastaveny na RGB( ked nastavim CVBS tak sa to trochu tento jav zmierni, ale uz obraz nie je taky ostry), ale tym istym scartom mam prepojeny aj DVD prehravac a tam to nerobi (tiez RGB nastavene. Mam zapojeny aj blu-ray prehravac cez HDMI a tam to pochopitelne nerobi, kedze je to cisto digitalny prenos. Takze ma napadlo, ci to nebude vychadzat zo sat. prijimaca. Ma 3,5 roka. Mal uz niekto skusenosti stymto javom? Da sa to najak riest? Vdaka za odpovedDreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: Sat. prijimac - blikajuce vodorovne pasy p...A c o zkusit ten satelitní přijímač na jiném televizoru ? |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Sat. prijimac - blikajuce vodorovne pasy p...no na inom TV som to neskusal, doma mam iba tentoDreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
![]() |
|
RE: Sat. prijimac - blikajuce vodorovne pasy p...mne nieco podobne tiez robimam telku samsung a na nej dva scarty pri jednom je napisane RGB a pri druhom AV na tom RGB to nerobi ... alebo veeelmi malicko no na tom druhom vstupe mi to robi aj satelit aj dvdcko ked pripojim cez kasicke cinchove AV vstupy tak to nerobi mne tiez radili ze je to nekvalitny scart ale to je (podla mna) blbost, kvalitnejsi ako mam ani hadam nezozeniem inac ten redion ti k datumu 1.1. neblbol? neprehadzal kanaly? lebo ja mam v rodine dva take prijmace a oba sa uz druhy rok po sebe zblbli na novy rok tak minuly tyzden som sa odhodlal urobit z nich openbox x800 a sam sebe sa cudujem ake to bolo vsetko jednoduche ;) |
bedo
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 273 |
![]() |
|
bedocez obycajne cinch to nerobi, skusim ked dojdem vecer domov prehodit scarty a uvidim, inac zostane uz len vydrzat do kupy HD prijimaca a prepojit to cez hdmi a bude pokoj :)))Inac ten Redion mi este sluzi zatial... Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
![]() |
|
RE: Sat. prijimac - blikajuce vodorovne pasy p...aj ja chcem kupit hd prijmac, no neviem sa rozhodnutmam favoritov az box elite, optibox koala, edision argus vip2 ale nem viem sa odvazit kupi niektory :) najviac sa mi pozdava az box, ale citam bud chcalu alebo ze je to totalny prepadak :( |
bedo
![]() |
|
bedoja by som chcel Topfield 7700, ale este nies om rozhodnuty.A inac v navode na TV pise, ze oba scarty podporuju RGB, tak som z toho jelen :-/ Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
![]() |
|
RE: Sat. prijimac - blikajuce vodorovne pasy p...Pokud si odborník na PC tak s Linuxem.Pokud ne tak obyč.komerce.Např.Mascom,Topfield,Optibox,Technisat,Vantage.Arivu 100,200 neber. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Sat. prijimac - blikajuce vodorovne pasy p...o linux nejde, ide o to aby to bolo spolahlive |
bedo
![]() |
|
RE-bedoVantage 1100S nejlevnější z Vantage v HD.cena cca.7000Kč. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Sat. prijimac - blikajuce vodorovne pasy p...vantage su uz dost predrazene oproti ostatnym |
bedo
![]() |
|
RE: Sat. prijimac - blikajuce vodorovne pasy p...Vantage R^ |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Sat. prijimac - blikajuce vodorovne pasy p...AZBOX HD :8) R^u toho stb, nebo tv otoč kabel v zásuvce ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
netaceotocit kabel v zasuvke - to je nejaka blbost nie?Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
![]() |
|
RE: Sat. prijimac - blikajuce vodorovne pasy p...ne, u stb máš klasickou evropskou vidlici +|- tak jí otoč v zásuvce -|+ ,tímto způsobem se odstraňuje i brum ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
netacedakujem, ked pridem domov vyskusamDreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
![]() |
|
RE: Sat. prijimac - blikajuce vodorovne pasy p...že by zemní smyčka,zkoušels odpojit anténu? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 321 |
![]() |
|
pierrepetrv antennom vstupe nemam zapojene nic, skusim to co poradil netace.Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
![]() |
|
@netacetakze sat som odpojil zo siete,zapojil vidlicu naopak, zapol tv a satelit, ale situacia rovnaka :-(Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
![]() |
|
poznatkytakze chyba bude asi v sat. prijimaci. Pretoze som skusal prehodit scarty z DVD do sat a naopak. DVD-cko bolo na RGB dobre v obidvoch scart vstupoch na TV, sat. prijimac robil tie pasy a zeleny nadych obrazu v obidvoch vstupoch na TV. Cize z toho vyvodzujem, ze to bude urcite chyba prijimaca...Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
![]() |
|
RE: Sat. prijimac - blikajuce vodorovne pasy p...Mám AZBOX elite a TV Samsung dělalo mi to stejně.Vyhodil jsem scart a projil DHMI kab.Obraz je jako fík. |
oldamysak
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Sat. prijimac - blikajuce vodorovne pasy p...asi vyschnute elity v zdroji skus ho nechat bez 220v dlhši čas a potom ho daj do zasuvky či sa tie pasi objavia hned alebo as po nejakej dobe |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 783 |
![]() |
|
![]() |