![]() |
|
tesme setak se nam to vsecko nejak rozjizdi vali se na nas hafo programu konkurence klepe na dvere emu pomalu konci na smetisti dejin konecne tady bude konkurencni prostredi vypada to dobre. R^ za chvili si nikdo nevzpomene na nejaky Araby :laughing: :laughing: |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 552 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: tesme sejá si na ně vzpomenu. mně jsou sympatickýVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
vortimondSadni si s nimi do lietadla a hned ta tvoja sympatia prejde. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 531 |
![]() |
|
@imageprávě v takový nevalný situaci si cením FTA programů m.j. na 7°w a 26°e, ty konkurenční prostředí |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: tesme setyhle poznámky si zkoušej na svoje soukmenovce, který taky když čtou arab, tak se jim hned vybaví nějaká exploze v autobuse nebo jinde.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: tesme seNeviem ci tvoja poznamka o nejakych sukmenovcoch smeruje ku mne, ale ak ma chces vyprovokovat ako rano nick Lolem123 tak si na omyle. |
matov3
![]() |
|
RE: tesme sea nechceš nějaký klipy?www.youtube.com/watch?v=Uz6LufI51NU tohle by tě mohlo vyprovokovat www.youtube.com/watch?v=xk4kxlFd3gY mě to uklidňuje. velice pěkná orientální variace na klasickou evropskou hudbu. mozart se hodně inspiroval egyptem a jeho skladby jsou plný orientálních stylů. nakonec to byl zednář, ti byli egyptem přímo posedlí Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondMam v Praze kamose z vojny,Plzen Line,jmenuje se Jones. Nemuzes ho znat, on by te nebral, ale na slovesku jednoho znam, presne tvuj typ, jmenuje se Valo Fogo. Pekny vecer. |
matov3
![]() |
|
RE: tesme se@vortimond: jako ty je i matov3 inteligentní, dopr.dele neber jeho vyštěknutí tak smrtelně vážně R^ |
knawi
![]() |
|
RE: tesme se@vortimond: než jsem to napsal, tak mě matov3 zklamal. zklamal, ač vím, že mu to nevadí. tak promiň |
knawi
![]() |
|
RE: tesme seno ten všude vidí samý pražáky a bratislaváky, žlutý a černý, bílý a zelený (vzteky). je to chudákVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: tesme setak to mě mrzí, že jsem se splet´.a hele, na co v poslední době nejčastěji koukáš, jsi v britskym zajetí? technicky vzato, k antenní sestavě už asi nechodíš, taky je moc zima. |
knawi
![]() |
|
RE: tesme seStriehnete tu cely den na amaterov, ktory sa opytaju pre vas na blbost, pre nich neznalost a sprdnete ich ako male deti.Vid vortomodňnd rano a Fogo pre chvilou.https://www.parabola.cz/forum/topic-46900/ Tak pani supermani, kde sa maju pytat? Priklad pre vas Zorbas, ozve sa len na dotaz a neobavuje sa na somarinach. A k tomu egyptu, ten so presiel pred dvadsiatimi rokmi a mozem ho prirovnat k slovenskym ciganom, asi tvoja uroven. Poradim ti, skus Cancun, punta cana a podobne lokality. |
matov3
![]() |
|
knawiSorry, ani nevim, z ceho si se splet. |
matov3
![]() |
|
knawisleduješ to, co z něj leze :laughing: už se to valí :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: tesme sejo, právě jsem smazal text, v kterým jsem se ptal co pije, a sám se přiznal, že já džemisn, jako long dring (džemisn je správná fonetika Jameson Whiskey, vím to, byl jsem v Dublinu v jejich muzeu). ale upřímně, co se tady vůbec z nás valí, proto jsem rád, když se někdo objeví. názor na papeže ti shovívavě odpustím :laughing: |
knawi
![]() |
|
RE: tesme sepapež je zvíře, o tom není pochyb :laughing: ále já jsem vysoce ynteligentní, takže rozlišuju papeže jakožto to zmiňovaný zvíře a zároveň tu nedefinovatelnou a nadosobní božskou podstatu, které se zalíbilo mít v něm svůj příbitek :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: tesme seno, já to jako názor beru, ale měl bys brát ohled na jiný, ty nepochopěj, že si děláš jenom laskavou legraci, nevěděj jako já, že jsi prima, t.j. shovívavej, tolerantní, v dobrym smyslu liberální a tak podobně. můžeš je zmást a přitom, jak ti na místním renomé, nebo image, abychom respektovali zakladatele této niti, trošku ztratit. nebo ne? |
knawi
![]() |
|
vortimondVšetci mame pravo na svoj názor, ja vsak nemam rad extrémistov. Si proste (nevhodné slovo), ale boh ti to odpusti. |
matov3
![]() |
|
@matov3prosím tě, Bůh!!! |
knawi
![]() |
|
RE: tesme seno já ale nejsem extrémista. já vyznávám rovnováhu, ale né takovou tu prázdnotu, kde nezůstane nic, co by se dalo vyrovnávat. taky rovnováha, ale dost blbá. když se budeme bavit o satelitech, tak mně se hnusí československý programy, protože spoustě lidí se hnusí ty cizí. byl jsem k tomu tak vychován tady na fóruVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: tesme sesamozřejmě, že si tě vážíme, tvý úvaze o balanci nerozumím, odsouzení ctv programů mě připadá příkrý, i ty, při svý empatii, najdeš ve veřejný (!) službě mnoho užitečnýho. Mám taky, mimochodem, moc rád rozhlas. A prosímtě nedomejšlej se hloupě, je tady mnoho lidí, který jsou vděčný za tvoje informace, pracně a tvojí pílí získaný. a hlavně, nekecej, že tě vychovalo fórum, to bys mě nas... |
knawi
![]() |
|
RE: tesme seno prostě rovnováha není nicota. vyváženost zahrnuje buď všecko a nebo to není rovnováha. když někdo uráží pohany, tak jako pohan musím urážet křesťany. to je moje křesťanská povinnost. musím vědět co dělám a proč, ale přesto se tomu plně a vášnivě věnovat, v tom je ta rovnováhaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
tesme seúroven příspěvků trapná,v poslední době dost často,neřeší se tech.a odborné záležitosti . |
SPORT
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: tesme semáš pravdu, to jsem včera dopad´, promiňte. a ještě napíšu dring, to si zakládám na spellingu :( |
knawi
![]() |
|
RE: tesme senestyď se, já se nestydím. tohle téma bylo už předprogramovaný jako trapárna. už ten hlavní příspěvek nahoře dával tušit, že to nemusí dobře dopadnout. :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |