![]() |
|
Emu pomalu končí, proč se nevydává tímto směrem?Po internetu vysílají různé TV, ale asi nic z kodovaných tam nenajdete. Zeptám se možná hloupě, ale když vidím všude možně různé videa, či online obraz z webových kamer z celého světa, tak mě napadá tato otázka: To nejde propojit satelitní přijímač ve které je placená karta s PC a pustit na nějakou stránku např. stanici třeba HBO a umožnit tím sledování "široké veřejnosti"? |
halib
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
Emu pomalu končí, proč se nevydává tímto směrem?Máš možnost-až začneš vysílat tak dej vědět budu ti stopovat za jak dlouho u tebe budou zvonit bengové :))) |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
![]() |
|
RE: Emu pomalu končí, proč se nevydává tímto s...to existuje, ale maximálně tak někde v gruzii. u nás bys s tím dlouho nevydržel, za chvíli bys měl doma návštěvuhttp://tvali.ge/index.php?action=tvtab Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Emu pomalu končí, proč se nevydává tímto s...Ten Pc může být třeba v Avgánistánu. |
halib
![]() |
|
RE: Emu pomalu končí, proč se nevydává tímto s...A TV studio v mešitě... |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
RE: Emu pomalu končí, proč se nevydává tímto s...Pro studijní účely se dělá ledaco... |
halib
![]() |
|
RE: Emu pomalu končí, proč se nevydává tímto s...http://www.sledujtv.sk/ |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: Emu pomalu končí, proč se nevydává tímto s...@funtomas -ale no tak takovou kleklinu -to lip slape zapni.tv nebo kinomania@halib jde to a i to funguje ,ale jsou to v cz/sk komunity --nejsme v polsku nebo v rusku /mame tady hodne bonzaku |
*beda*
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
RE: Emu pomalu končí, proč se nevydává tímto s...A když někdo pustí na Václaváku TV pro 100 000 lidí, či já ten obraz umístím na svou stránku a zaplatím autorský poplatek-nějakých 100Kč/měsíc, tak jaký je v tom rozdíl? |
alhajda
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: Emu pomalu končí, proč se nevydává tímto s...halib: To jsou mi nápady...kdyby se všichni chovali jako ty, tak tady budeme mít jen čt1 a čt2 (a NOE)...ostatní stanice v ČR nebudou vysílat, protože nebudou mít výnosy.PS: Zase se snaží někdo něco odrbat...nejsme v ČR :)) |
obeck
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
RE: Emu pomalu končí, proč se nevydává tímto s...hmmm, to by bola teda "kvalita"priepustnost internetu, odozvy a pod. zatial je to z technickeho hladiska nerealne |
emkac
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: Emu pomalu končí, proč se nevydává tímto s...O kvalitě by se dalo polemizovat-O2 vysílá taky po tel. lince a myslím i něco v HD. A když vidím tu mazaninu, co vysílá digi, tak to není třeba řešit.Jedná se mi spíš o to,jak to doma ze satelitu dostat na web.stránku. Stačí mi odkaz. |
halib
![]() |
|
dá se ale na HD to neníDá se pořiď třeba DM 7025(u tohoto modelu mám jistotu že to funguje)Stahneš prográmek CZrestream_by_Zenz@.ZIP [15.39 MiB]Tímto posílám stream z DM do pc ve kterém běží VLC který zkomprimuje data na kupř. 100kB/s a pošle na cílový PC skrz internet. -Na PC fungující WEB server s PHP -CZrestream package SW pro PC -Připojení do internetu s uplinkem víc než 100kB/s Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
@satmanDík. Jsi jediný, kdo pochopil o co mě jde.Vyhledavač mě dostal na CSSF, kde je to slušně popsané a pokud to funguje, tak to má určitě slušné perspektivy. Viděl jsi na vlastní oči tento stremovaný obraz? Má někdo další zkušenosti? |
halib
![]() |
|
RE: Emu pomalu končí, proč se nevydává tímto s...nebo inetbox který ovládáš přes net doma stále zapnutou televizi a na ni mířit webovou kamerkou. |
adam 2
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 429 |
![]() |
|
![]() |