![]() |
|
MTV CZECHTakto, aby jsme si rozumeli .. Je mozne, aby MTV nekdy vysilala jako volny, nekodovany program ? Napr. jako Nemecka MTV ? Ja myslel, ze pojede normalne neplacene : ( Mate to nekdo tak ? Pripadne, co na to rikate ..OFF Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
RE: MTV CZECHMTVcz je dobrá hlavne ked tam hrajúreality show nekukávam 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: MTV CZECHZaregistroval jsem ji,dokonce vysílá na 1W.Já osobně přetáčím na 28E,pokud chci poslouchat hudební stanice.Tak že toto k danému thema. :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: MTV CZECHChalpi, dobre vy, ale jde naladit normalne nekodovane ? Ne, ze ?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
RE: MTV CZECHjedine na 19,2e nemčúrska verzia ale tá je na prd🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: MTV CZECHJj, nemecka je nekodovane, ale skoda, ze tak nejde i ceskaStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: MTV CZECHdalší trotI co tady plácá po obědě takový ospalý prázdný kecy k ničemuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: MTV CZECH(text odstraněn)Text byl odstraněn, protože porušoval pravidla Fóra. Redakce Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Text zeditoval moderátor redakce. Datum editace: 10.03.2010, 14:32.36
|
Lolem123
![]() |
|
RE: MTV CZECH:laughing: :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
Lolem123ale no tak zavoláme bonda🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: MTV CZECHto bola rýchlosť R^🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
Lolem123Až budeš znát a umět to co vortimond tak si tu otvírej h.ubu.Pokládáš naprosto d.ebilní dotaz na který najdeš odpověď přímo tady na parabole na foru nebo v přehledech stanic. nediv se podrážděný reakci. je to stejný jako se zeptaz na nekodovanou novu. Být admin dal bych ti citron ;P |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
RE: MTV CZECHUž si pochutnává na tropickém ovoci :laughing:Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
MTV CZ mě zklamalo!MTV Czech je pro mě velkým zklamáním. Čěkal sem víc music, než ty jejich blbý reality show. Není daleko od MTV Deutchland! Ale to by spíš mělo směřovat na TV NOVA! Očko je v tomto ohledu lepší! |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
TENTO EMAIL SEM POSLAL DO MTV!Je mi sice 25, a MTV Czech chytám přes placenou satelitní televizi. Čekal jsem na MTV Czech pěkně dlouho. Bohužel musím říci, že programovou skladbou mě i hodně lidí co znám zklamalo. Od placené verze MTV přeci jen se čekalo více hudby. Pamatuju si dobu kdy MTV bylo z 80 procent zaměřeno na hudbu. Poté co zařadilo reality show nedá se na to dívat. Snad se to do budoucna zlepší. |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: MTV CZECHNa kanálech MTV je tak na blinkání.Muzika už nevládně těmto kanálům.Kdysi to bylo jinak. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: MTV CZECHJo kdyby tam šouply stejný program který býval kdysi na začátku 90s let, tak by měli hodně velkou návštěvnost, takle :lookaround: škoda mluvit ;P Rv |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
MTV CZECHNo ono sa tažko prekonávajú moderátory ako Simone Angel,Paul King či nezabudnutelné "Hello Iam Steve Blame, hew it MTV news" R^ R^Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
pralesní staniceslavné MTV CZECH-SMADE nesahá např.free DELUXE MUSIC ani po kotníky ;P |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: MTV CZECHČeské MTV nie je hudobná televizia. Je však dosť hudobných televízií ktoré idú voľne, bulharské City, rumunský Music Channel, slovenská stanica Musiq 1... |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 898 |
![]() |
|
![]() |