![]() |
|
Skylink - Markíza (podruhé)odpoveď Skylinku: "typ Vasho prijimaca Vantage HD-1100 S neobsahuje certifikovany CryptoWorks TM dekoder, ale univerzalnu citacku a z toho mozu plynut Vase problemy. Nasa dekodovacia karta Skylink vyzaduje pouzitie certifikovaneho CryptoWorks TM dekodera (ci uz embedovaneho alebo externeho), co je zretelne uvedene na vonkajsom obale dekodovacej karty (v prilohe). Sam uvadzate, ze karta v takomto zariadeni funguje spravne. Pri pouziti ineho dekodovacieho zariadenia, nez je vyzadovane, nerucime za spravnu funkcionalitu dekodovacej karty.Preto vo Vasom pripade doporucujem pouzit externy certifikovany dekoder CryptoWorksTM, ktory vlozite do volneho CI slotu." Má už niekto odskúšané, ktorý SW od Vantage spoľahlivo rozkoduje CrW miesto modulu, ja mám SW 02.52.01T-O ? |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Skylink - Markíza (podruhé)To je zaujímavé,ja mám Showbox S500 a uni čítačku kariet a Skylink funguje úplne bez problémov a pritom vo vačšine už vysielajú novším systémom kódovania Irdetto.Podľa mňa môže byť chyba aj v tej tvojej UNI čítačke kariet.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
RE: Skylink - Markíza (podruhé)Dělal jsem nedávno Vantage HD-1100S a všechny programy naběhly na Uni-čtečku do cca.1/2hodiny.Nejpozději naběhly zápisy STV.SW už si nepamatuji. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
jupolZkus mrknout na Vantagefunclub.cz snad se tam něco dozvíš, ale u tohoto přijímače by to mělo šlapat. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 527 |
![]() |
|
RE: Skylink - Markíza (podruhé)2.44.01 |
dobe
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Skylink - Markíza (podruhé)Mne všetky programy Skylinku vždy šlapali a fungujú ďalej, akurát od ich údržby 2.3.2010 nejde len Markíza. Na tej istej frekv. 12565MHz všetko ide,len Markíza prestala fungovať. Na toto mi neodpovedali prečo? Vraj si mám kúpiť modul CrW. Kvôli 1 stanici? :fuming: |
jupol
![]() |
|
RE: Skylink - Markíza (podruhé)A co zkusit vymazat a znovu naladit? |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
RE: Skylink - Markíza (podruhé)Výrobca Vantage nepopracuje?Ariva je už poriešená novým FW. |
TOMAšKO
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: Skylink - Markíza (podruhé)Vantage 7100 _ Markíza maká bez problému na Uni čtečku |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Skylink - Markíza (podruhé)Zdravim, tenhle samí problém mám i já vlastním Vantage 6000 a kartu cs link a u některých programů hlavně u csfilmu který nejvíce sleduji mi to vyskakuje. Už mě to štve tak jsem se rozhodl než si pořídit certifikovaný modul cryptoworks-irdeto. Ted´jsem psal na cs link info a odepsali mi:Dobrý den, děkujeme za Váš email. Doporučujeme obrátit se na montážní firmy popřípadě prodejce satelitní techniky. Jejich kontakt naleznete na www.cslink.cz v sekci Kontakty. S pozdravem Čekal jsem že mi porádí i ohledně nového kód. syst. ale vy..... na mně, možná kdybych měl zájem o nějakou službu tak by se semnou bavily jinak. Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Skylink - Markíza (podruhé)Hlášku "kódovaný program" "prý" (nemám odzkoušeno) řeší nový soft 02.58T-O, zatím je jen v ofiko verzi na stránkách výrobce. Mně tuto hlášku vyhazoval přijímač, i když jsem použil ofiko FW a moduly CW SCM i IrdetoCryptoworks.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Skylink - Markíza (podruhé)02.41.01 funguje take. Ma spravne CZ fonty |
Hatori
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
JackalTo mi chceš říct, že když si koupim certif. modul crypto. irdeto tak se mi to bude (nevhodné slovo) stále? asi ten krám půjde brzo z domu. :fuming: Používám 02,52,01T-0, co mi sat. technik instaloval tenhle super sat (tak ho nazval) tak říkal že tenhle soft je super odzkoušený a že byho neměnil zatím, byl jsem tam u něho před 3 tydny.Digi Tv top platforma
|
satmana
![]() |
|
satmanaTechnik mal pravdu, aj ked mam tento problem, na prijimac nedam dopustit, je to velmi kvalitny a spolahlivy stroj! R^ |
jupol
![]() |
|
JupolJak to budete řešit tenhle problém?Digi Tv top platforma
|
satmana
![]() |
|
satmanaZatial neviem, s modulmi byvaju problemy, tak sa toho obavam.Ten SW je velmi spolahlivy, kazdy ho chvali ale nejde 1 stanica... |
jupol
![]() |
|
jupolvymaz ju zo zoznamu a znovu naskenujnech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
alfasexUz si druhy v poradi co toto radi. To si vazne myslite, ze som to uz davno neurobil? |
jupol
![]() |
|
@jupolNo, ale někdy to zabere až napotřetí..zkus to! :razz:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
SatmanaTo nevím, mě to alespoň tak dělalo, ale až od FW025301, FW 025201 byl OK. No a teď to asi v tom novém vyřešili. Jelikož sdílím mezi dvěma VT, čekám na neofiko.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Skylink - Markíza (podruhé)fuj: ... mně to alespoň ...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
TOMAšKOVýrobca Vantage pracuje. Vo všetkých FW ide Markíza ako má, len spomínaný majiteľ má nejaké problémy... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Skylink - Markíza (podruhé)Markiza opravdu nesla na starych Skylink (modrych) kartach. Vypadla (jako jedina a pouze na techto kartach) po nejakem servisnim zasahu na Skylinku. Pokud se do prijimace nahraje sw 02.41.01 tak Markiza jede normalne. Tento sw je stabilni. Howgh. |
Hatori
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
RE: Skylink - Markíza (podruhé)U dovozcu ma odporučili na SW 024101 ako písal Hatori, ten SW to odstránil. Milan C ,keby si aspoň netáral hlúposti, mal som SW 025201, ktorý Markízu z modrou kartou po servisnom dni 2.3.2010 nepúšťal. Je to konečne už v pohode R^ |
jupol
![]() |
|
jupolJa táram hlúposti ? Neblazni. Na každom softe, čo bol uverejnený, ide Markíza v pohode. Každý nový soft nahrám do Vantage a skúšam, tak buď v kľude priateľu husi som s tebou nepásol.... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
Milan CKde berieš tú istotu a prečo tvrdíš niečo, čo nie je pravdou??Viac abonentov sa prihlásilo a potvrdilo túto závadu, že im nejde Markíza s modrou kartou!! (prečítaj si vlákno z 2.3.) Ak nemáš konštruktívnu odpoveď, tak za radšej nezapájaj do témy. Máš pravdu len v jednom, husi som s tebou nepásol... Howgh |
jupol
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |